Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

Vida 777, tikrai gražiai atrodo tas nukarpytas kadagys, bet aš pailginčiau šonines šakutes, kurios eina nuo pagrindinio stiebo (t.y. sumažinčiau pagalvėles, nes jos dar galės užaugti iš viršūnės). Dieve, visai nemoku aiškiai pasakyti lotuliukas.gif
Prie spygliuočių labai tinka svogūninės gėlės - margutės, narcizai, tulpės ir visos smulkiasvogūnės (tik reikia atkreipti dėmesį į jų žydėjimo laiką, nes dažniausiai jos žydi pavasarį), kiliminiai augaliukai - šilokai, šilingė, ylialapiai flioksai ir t.t. Kai svogūninių lapai nudžiūsta, lieka kiliminiai augalėliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 03 rugpjūčio 2007 - 19:49
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 03, 19:40)
Vida 777, tikrai gražiai atrodo tas nukarpytas kadagys, bet aš pailginčiau šonines šakutes, kurios eina nuo pagrindinio stiebo (t.y. sumažinčiau pagalvėles, nes jos dar galės užaugti iš viršūnės). Dieve, visai nemoku aiškiai pasakyti  lotuliukas.gif

netgi labai aisku aciuks.gif, reikes pabandyt, bet gal su kitu, mat kad shito nebegaliu leist toliau ant pravaziavimo.
bet kaip idomiai, kai kurios shakos tiesiog is karto matosi, kaip formuot, bet yra tokiu, kur niekaip nesuprantu, kur kirpt, o kur palikt schmoll.gif .
Atsakyti
Laba ryta mergaites smile.gif

jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif

noriu jusu patarimo ka daryt su tokia zolyte user posted image

ji buvo sodinta kaip pridera pagal visas taisykles taciau kokius 3 metus buvo nepriziureta blush2.gif mama sake kad reiktu pakelti zeme su sakem ir tada paberti seklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 03, 09:45)
Stai ta gelele, kur as klausinejau:
sisyrinchium - http://www.floracybe...isyrinchium.jpg

Čia Angliškas vilkdalgis (svogūninis) žydės po barzdotųjų vilkdalgių. dabar lapus numes, o pavasarį atžels.
Papildyta:
QUOTE(Roventa @ 2007 08 03, 11:14)
jei galima Tina, as tave pataisysiu..

nuoroda gera ši http://images.google...ttp...=10&hl=lt

tai tikrai ne vilkdalgis 4u.gif

Šitoj nuorodoj Kaliforninė vikšruolė
Atsakyti
Nu kad gryžau tai dabar prodysiu grožybių neišpasakytų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vėliau įmesiu dar nuotraukyčių.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 13:21)
rena, tai vat man idomu, i ka orientuotis isgenint tas sakeles, ar palikti stipriausias, ir tada forma bus tokia, kokia isheis, ar ziureti, kad butu gera forma, neziurint, kad reikia storesne saka nukirpt, o silpnesne palikt  g.gif ?

cia ekstra fotos tavo japoniskam sodui (ant stogo)  tongue.gif :

as palikinejau kokios iseina pagal forma, juk jos poto sustipre g.gif cia as taip manau blush2.gif ax.gif

na ka teks, stoga keisti lotuliukas.gif

QUOTE(vilma27 @ 2007 08 03, 13:25)
Sakykite,čia jūsų kazokinis kadagys?Jam tinka  tas karpymas thumbup.gif

o ka as zinau, kadagys ir viskas tongue.gif ax.gif

QUOTE(diinka @ 2007 08 03, 13:44)
RENČIK, šaunuolė tu- pčiulka maja
man labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gražu

aciuks.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 23:50)
bet kaip idomiai, kai kurios shakos tiesiog is karto matosi, kaip formuot, bet yra tokiu, kur niekaip nesuprantu, kur kirpt, o kur palikt  schmoll.gif .

nu man irgi taip buvo, tai kirpau kaip tuo metu nusviesdavo blush2.gif manau krumai mano ir toliau gyvens mastau.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 14:29)
user posted image

o kas cia per melynos gelytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 rugpjūčio 2007 - 13:46
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 14:44)
as palikinejau kokios iseina pagal forma, juk jos poto sustipre g.gif cia as taip manau blush2.gif  ax.gif

na ka teks, stoga keisti lotuliukas.gif
o ka as zinau, kadagys ir viskas tongue.gif  ax.gif
aciuks.gif
nu man irgi taip buvo, tai kirpau kaip tuo met5u nusviesdavo, manu krumai mano ir toliau gyvens mastau.gif
o kas cia per melynos gelytes g.gif

Ogi lobelijos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 14:45)
Ogi lobelijos.

lb graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 14:29)

Tikrai labai grazu thumbup.gif is kokiu uzsieniu Knifofija grizai,idomu kur darytos tos pirmosios nuotraukos,cia Viena g.gif nezinau,tik speju...kazka panasaus pries pora savaiciu Potsdame Sanssouci rumu parke maciau

as irgi grizau is uzsieniu-is Lietuvos- ir truputeli gelynu foto padariau,puosiasi zmones ir Lietuvoje,dziugu tai matyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 05, 14:57)
as irgi grizau is uzsieniu-is Lietuvos- ir truputeli gelynu foto padariau,puosiasi zmones ir Lietuvoje,dziugu tai matyti  bigsmile.gif

parodyk ir mums rolleyes.gif
Atsakyti
na cia mano tos spirales ax.gif
user posted imagebuvo tokios tujos
user posted image dabar taip
user posted image na cia mazdaug bendras vaizdas, aisku dar cia daug kas keisis rolleyes.gif
Atsakyti
Gėlių kilimai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image