Vida 777, tikrai gražiai atrodo tas nukarpytas kadagys, bet aš pailginčiau šonines šakutes, kurios eina nuo pagrindinio stiebo (t.y. sumažinčiau pagalvėles, nes jos dar galės užaugti iš viršūnės). Dieve, visai nemoku aiškiai pasakyti
Prie spygliuočių labai tinka svogūninės gėlės - margutės, narcizai, tulpės ir visos smulkiasvogūnės (tik reikia atkreipti dėmesį į jų žydėjimo laiką, nes dažniausiai jos žydi pavasarį), kiliminiai augaliukai - šilokai, šilingė, ylialapiai flioksai ir t.t. Kai svogūninių lapai nudžiūsta, lieka kiliminiai augalėliai.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 03, 19:40)
Vida 777, tikrai gražiai atrodo tas nukarpytas kadagys, bet aš pailginčiau šonines šakutes, kurios eina nuo pagrindinio stiebo (t.y. sumažinčiau pagalvėles, nes jos dar galės užaugti iš viršūnės). Dieve, visai nemoku aiškiai pasakyti
netgi labai aisku , reikes pabandyt, bet gal su kitu, mat kad shito nebegaliu leist toliau ant pravaziavimo.
bet kaip idomiai, kai kurios shakos tiesiog is karto matosi, kaip formuot, bet yra tokiu, kur niekaip nesuprantu, kur kirpt, o kur palikt .
QUOTE(Tina* @ 2007 08 03, 09:45)
Čia Angliškas vilkdalgis (svogūninis) žydės po barzdotųjų vilkdalgių. dabar lapus numes, o pavasarį atžels.
Papildyta:
QUOTE(Roventa @ 2007 08 03, 11:14)
jei galima Tina, as tave pataisysiu..
nuoroda gera ši http://images.google...ttp...=10&hl=lt
tai tikrai ne vilkdalgis
nuoroda gera ši http://images.google...ttp...=10&hl=lt
tai tikrai ne vilkdalgis
Šitoj nuorodoj Kaliforninė vikšruolė
Nu kad gryžau tai dabar prodysiu grožybių neišpasakytų.
Vėliau įmesiu dar nuotraukyčių.
Vėliau įmesiu dar nuotraukyčių.
QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 13:21)
rena, tai vat man idomu, i ka orientuotis isgenint tas sakeles, ar palikti stipriausias, ir tada forma bus tokia, kokia isheis, ar ziureti, kad butu gera forma, neziurint, kad reikia storesne saka nukirpt, o silpnesne palikt ?
cia ekstra fotos tavo japoniskam sodui (ant stogo) :
cia ekstra fotos tavo japoniskam sodui (ant stogo) :
as palikinejau kokios iseina pagal forma, juk jos poto sustipre cia as taip manau
na ka teks, stoga keisti
QUOTE(vilma27 @ 2007 08 03, 13:25)
Sakykite,čia jūsų kazokinis kadagys?Jam tinka tas karpymas
o ka as zinau, kadagys ir viskas
QUOTE(diinka @ 2007 08 03, 13:44)
QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 23:50)
bet kaip idomiai, kai kurios shakos tiesiog is karto matosi, kaip formuot, bet yra tokiu, kur niekaip nesuprantu, kur kirpt, o kur palikt .
nu man irgi taip buvo, tai kirpau kaip tuo metu nusviesdavo manau krumai mano ir toliau gyvens
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 14:29)
o kas cia per melynos gelytes
QUOTE(rena @ 2007 08 05, 14:44)
as palikinejau kokios iseina pagal forma, juk jos poto sustipre cia as taip manau
na ka teks, stoga keisti
nu man irgi taip buvo, tai kirpau kaip tuo met5u nusviesdavo, manu krumai mano ir toliau gyvens
na ka teks, stoga keisti
nu man irgi taip buvo, tai kirpau kaip tuo met5u nusviesdavo, manu krumai mano ir toliau gyvens
Ogi lobelijos.
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 05, 14:29)
Nu kad gryžau tai dabar prodysiu grožybių neišpasakytų.
Tikrai labai grazu is kokiu uzsieniu Knifofija grizai,idomu kur darytos tos pirmosios nuotraukos,cia Viena nezinau,tik speju...kazka panasaus pries pora savaiciu Potsdame Sanssouci rumu parke maciau
as irgi grizau is uzsieniu-is Lietuvos- ir truputeli gelynu foto padariau,puosiasi zmones ir Lietuvoje,dziugu tai matyti
QUOTE(Wolke @ 2007 08 05, 14:57)
as irgi grizau is uzsieniu-is Lietuvos- ir truputeli gelynu foto padariau,puosiasi zmones ir Lietuvoje,dziugu tai matyti
parodyk ir mums
Gėlių kilimai
Papildyta:
Papildyta: