Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 17, 22:07)
......... Ir nuo to laiko pradejau laukt ziedu....
jau prabego dar keli meteliai...o as vis laukiu....laukiu...laukiu... assa.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, Ju-ju, galėtum rašyti linksmąjį gėlininko dienoraštį! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 17, 22:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi, Ju-ju, galėtum rašyti linksmąjį gėlininko dienoraštį!  drinks_cheers.gif

blush2.gif Ir ne tik gelininko irnesakyk.gif Siaip nors ir blonde esu, bet esu neteisinga blondine schmoll.gif Viskas normaliai pas mane hihihi.gif Bet kartais uzeina koks ciklonas ir daryk ka nori doh.gif Pavirstu vaiksiojanciu nesusipratimu bigsmile.gif Bet uztat visiem nuotaika pakeliu tongue.gif

Beje dabar ant bangos susizalojimai verysad.gif Skiniau zirnius ir besilenkama isiduriau aki i pagaliuka blink.gif Pirma karta gyvenima nesioju fanara cool.gif Sian dejau skalbinius i skalbenka, prisipaudziau pirsta su durelem doh.gif Viras jau bijo mane ne prieziuros palikti blush2.gif
Sorry, uz off`a... sis postas is serijos "trumpai apie save" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 liepos 2007 - 21:23
Jei jau kalbant apie kanas tai pas mane ir dar nezydi.Nors visos susodinau vienu metu bet ne visos vienodai issaugusios vienos didesnes kitos tokios nupepusios. nesuprantu g.gif Uzvakar prazydo kardeliai bet tie mazieji.Grazu wub.gif
Papildyta:
Nu tau Ju-ju sekas.Ziurek atsargei nes kuria diena nesuklauksim taves cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 17, 22:23)
Beje dabar ant bangos susizalojimai  verysad.gif Skiniau zirnius ir besilenkama isiduriau aki i pagaliuka  blink.gif Pirma karta gyvenima nesioju fanara  cool.gif Sian dejau skalbinius i skalbenka, prisipaudziau pirsta su durelem  doh.gif Viras jau bijo mane ne prieziuros palikti  blush2.gif
Sorry, uz off`a... sis postas is serijos "trumpai apie save"  4u.gif

jezus, vargšiukė... console.gif
bet nors ir labai pavojingai su tuo pagaliuku tau buvo, bet vistiek juokinga..... hihihi.gif
Atsakyti
žydi kanai žalialapiai, bordo-lapais greičiausiai ir nežydės ( jau rašiau kažkada, kad per skubėjimą "kažkur įkišti" per tankiai vyras susodino cool.gif ). Ir rašiau, kad jie pas mus tik "kvartirantų" statusą turi lotuliukas.gif Prigrasino kanų šeiminykė juos tręšti mėšliuku, na tai ir palaisčiau kelis kartus su jos paliktomis srutomis hihihi.gif Pati nesitikėjau, kad išvis pasiseks iki rudens išlaikyt bigsmile.gif
Ai, nius nors ir gėda baisinė girtis, bet pasidžiaugsiu, kad ir pirktoji jortenzija "Grandiflorum" jau žydi - smaguma ant dūšios nereali bigsmile.gif
O-o-o-o dar prisižiūrėjus Knifofijos nuotraukų "užsizarazijau" ant veigėlių - šiuo metu turiu trijų skirtingų rūšių biggrin.gif .
Ai ir dar... reiks pasidomėt, kas čia tiems rododendrams pasidarė, prieš mėnesį naujų lapų prileido, dabar antra partija naujų lapukų - pučiasi jų krūmai "ant akių", gal jie sublūdo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 17 liepos 2007 - 21:37
oj lotuliukas.gif taip skubėjau džiaugtis, kad iš hortenzijos į jortenziją pavirto augalas. ( tikrai netyčia gavosi taip)
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 17, 20:17)
Pas mane hibridas, pats nepasises  unsure.gif Viskas aisku - raunu lauk  verysad.gif

Pasisės, tik nauji augaliukai nebūtinai bus tokie pat kaip motininiai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 17, 21:31)
Pati nesitikėjau, kad išvis pasiseks iki rudens išlaikyt  bigsmile.gif
Ai, nius nors ir gėda baisinė girtis, bet pasidžiaugsiu, kad ir pirktoji jortenzija "Grandiflorum" jau žydi - smaguma ant dūšios nereali  bigsmile.gif
O-o-o-o dar prisižiūrėjus Knifofijos nuotraukų "užsizarazijau" ant veigėlių - šiuo metu turiu trijų skirtingų rūšių  biggrin.gif .
Ai ir dar... reiks pasidomėt, kas čia tiems rododendrams pasidarė, prieš mėnesį naujų lapų prileido, dabar antra partija naujų lapukų - pučiasi jų krūmai "ant akių", gal jie sublūdo?  g.gif

nu padukus tu gelininke, einas ten pas tave kaip is pypkes bigsmile.gif .

Atsakyti
Cia buvom sestadieni:
http://www.buga2007.de

prie progos idesiu ir nuotraukyciu tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 liepos 2007 - 00:04
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 17, 22:23)
...Bet kartais uzeina koks ciklonas ir daryk ka nori  doh.gif Pavirstu vaiksiojanciu nesusipratimu  bigsmile.gif Bet uztat visiem nuotaika pakeliu  tongue.gif ...

nu žinai balsu nusikvatojau skaitytadama tavo "trumpai apie save" lotuliukas.gif thumbup.gif Gerai, kad kolega buvo iš kabineto išėjęs, o tai būt pagalvojęs nežinia ką, nes nebūčiau susilaikiusi nekvatojus ir prie jo biggrin.gif
jaučiu esi greita kaip vijurkas ir viską reikia daryti čia ir dabar ilgai gumos netempiant thumbup.gif Man irgi dažnai panašiai gaunasi, vyras "gesina" vis, kad aprimčiau ir nebandyčiau, atsiprašant, vienu užpakaliu viso dirvono ap...ikt blush2.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 07 18, 00:54)
Cia buvom sestadieni:
http://www.buga2007.de
prie progos idesiu ir nuotraukyciu  tongue.gif .

tai reikia jau nuotraukyčių, labai reikia rolleyes.gif nulindau kažkur per nuorodą, keletą nuotraukyčių aptikau, bet jaučiu ten tikrai buvo į ką akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
Aha tikrai idomu nuotraukytes pamatyt. O mano eziuolės (nusipirkau dar rozine smile.gif ) jau tokius grazius ziedukus formuoja wub.gif
Atsakyti
labai patiko gebenes ant tvoros thumbup.gif pas mus kaip tik kieme yra tokia aisktele 9pakyla) isbetonuota, tipo pamatas garazui ir js nera musu, nors musu kiemo vidury gaunas doh.gif tai galvojom kaip tuos betonus paslept, ar kokiaisn spygliuociais apsodint ar koki vijokli uzleist, nes yra sklypo kampe ir dvi krastines musu kieme kurios gaunasim norisi tuos betonus paslept. nu aukstis tav kur auskciausia apie 0.5-0.7 metro, o kadangi sklypas ant slaito ir biski zemeja, tyai kitur gaunasi ten tik matyt kokia 20 cm. tai va ta maziuka tikrai galiam gebene uzleisti, o ta ausktesni tai gal kokia tvorele det ausktese ir koki vijokli, pvz ragane uzleist g.gif O gebenei reikia tvoreles? g.gif girdejau, kad ji tokia pati kabinasi ir randa net uz betono kur prisikabibt ir lipt? g.gif
Atsakyti