Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 03, 08:22)
O man negražu tongue.gif Niekada taip neišdarkyčiau krūmo ir vietoj pievos nebarstyčiau akmenų.... bet čia toks mano skonis: turi būti daug žolės, daug gėlių...... Man labiausiai prie širdies tie maži europietiški kiemeliai, kur ant kelių arų sugeba sukišti šimtus vazonų ir dar medį pasisodina thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi tie kadagiukai kaip nudepiliuoti hihihi.gif bet aišku čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 02, 22:53)
na va, eksperimentai...
buvo biggrin.gif
user posted image
dabar rolleyes.gif
user posted image

na, man tai shito pagailo  verysad.gif ,

aa, tai cia kaip supratau i Japonija  bigsmile.gif  man reiketu atvaziuot, ne i Lietuva  tongue.gif . Bet cia tai grazu  wub.gif .

user posted image

tu gal isprotejus del akmenu, ar jau visas pievas dabar ishrausi  biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 rugpjūčio 2007 - 08:43
Stai ta gelele, kur as klausinejau:
sisyrinchium - http://www.floracybe...isyrinchium.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 03, 08:45)

cia svoguninis vilkdalgis, grazus jie, zydi anksti.
Atsakyti
Gavau is vieno puikaus zmogucio siam forume 4u.gif O kas liecia tuos kadagius, tai man jie primena pudelius apkirptus smile.gif bet siaip visai liuks 4u.gif
Atsakyti
faina... smile.gif ale kilo idėja kaip sutvarkyti buvusį burdakyną, kurį vakar išnaikinau, nes negaliu žiūrėt kai visokių gėlių, kokių tik įmanoma, sukišta į vieną doh.gif dabar liko plika žemė, gėlės išdalinau dragams (ramunes, mėlynus vilkdalgius (irisus), kažkoks kiliminis augaliukas, ir kažkokio bieso)
Atsakyti
Rena, smagiai padirbėjai biggrin.gif
Atsakyti
aha, kai jau turi daug gėlių rūšių ir tuščios žemės gabaliukų tada jau gali pradėti kažką gražaus komponuoti, nes taip paprastai . pamatei tokią gėlę, patiko nusipirkai, pamatei kitą vėl nusipirkai, taip ir sugrūdi į tas vieteles, kur laisviau ir gaunasi ,,maramalynė''.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 08 03, 00:00)
fantastika  wub.gif  nepaprastai gražu thumbup.gif

na man biski tustoka, bet sako kai sliauzintys issikeros bus kitaip ir kiti paaugs, o dar zibintus reikia itaisyti g.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 08 03, 08:03)
na tikrai eksperimentai bigsmile.gif čia kaip suprantu jau visai nauja koncepcija, buvo pievutė - pavirto akmenukais, buvo kadagys - pavirto bonsu biggrin.gif  žaviuosi drąsiais sprendimais thumbup.gif

na mes esam prie tiginiu ir zoles pjovimas MB kas sav., nervina, o as tingiu raveti, tai toks sprendimas buvo priimtiniausias blush2.gif ax.gif

QUOTE(MamyteVK @ 2007 08 03, 08:37)
Grazu.
Sakyk, is kur gavai tokiu akmenuku  g.gif , man irgi reikia tokiu..........?

cia stambus zvyras mirksiukas.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 03, 09:22)
O man negražu tongue.gif Niekada taip neišdarkyčiau krūmo ir vietoj pievos nebarstyčiau akmenų.... bet čia toks mano skonis: turi būti daug žolės, daug gėlių...... Man labiausiai prie širdies tie maži europietiški kiemeliai, kur ant kelių arų sugeba sukišti šimtus vazonų ir dar medį pasisodina thumbup.gif

na del skonio nesigincyjama rolleyes.gif
nors ir man grazu, kai daug geliu, sakiau geriau vazoniku kitamet pristatysiu ax.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 09:40)
na, man tai shito pagailo  ,

tu gal isprotejus del akmenu, ar jau visas pievas dabar ishrausi  ?

na jei jis butu tokio grozio kaip pas tave, tikrai nekarpyciau, bet pati matei, kai kur apziuves ir puse takelio uzgremezdijo doh.gif

na nesu pamisus, bet man patinka, o siaip pas mus 12 aru, tai tos zoles, kaip ir pakankama rolleyes.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 08 03, 09:45)

grazus tie vilkdalgiai, juos naudoja puokstem yra dar ir smulkesniu rolleyes.gif
Atsakyti
cia mano pudelis, su vienu apkirptu shonu hihihi.gif . Nu ner baisiau, kai koki darba daro neishmanelis blush2.gif , ir ko as tik nedariau, ir po krumu palendu, ir islendu, nu nezinau nuo kur pradet, nors tu ka, tiek suzeles, kad negaliu suprast net kas per shaku sistema. Bijau ir per daug palikt, ir per daug iskirpt, ai vienzo... Pacioj virsunej tai gal ir per dideles kudlas palikau, bet baisiai bijau nuplikint.

user posted image

user posted image

o ka su shita shaka daryt g.gif, cia dar tokios liaunos shakeles? Niekaip neisderinu kuria kirpt, kuria palikt, jei is vienos puses palieku storesne, tai kitoj labai plona lieka (darant kepures ne vienam lygmenyje).

user posted image o as akmenis labai myliu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 rugpjūčio 2007 - 09:51
QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 10:41)
cia mano pudelis, su vienu apkirptu shonu  hihihi.gif . Nu ner baisiau, kai koki darba daro neishmanelis  blush2.gif , ir ko as tik nedariau, ir po krumu palendu, ir islendu, nu nezinau nuo kur pradet, nors tu ka, tiek suzeles, kad negaliu suprast net kas per shaku sistema. Bijau ir per daug palikt, ir per daug iskirpt, ai vienzo... Pacioj virsunej tai gal ir per dideles kudlas palikau, bet baisiai bijau nuplikint.

nu zinok man tai fainiai thumbup.gif tik ta girsugalvi galejai biski daugiau apkirpti, o su ta saka... kaip cia paaiskinus mastau.gif na kur per vidury sakos tai tu ten biski praretink, nu blyn neina nuaiskint doh.gif nemoku doh.gif

maniskis visa pampersa isdraske doh.gif begu tvarkytis mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 03 rugpjūčio 2007 - 09:56
QUOTE(vida777 @ 2007 08 03, 08:40)

jei galima Tina, as tave pataisysiu..

nuoroda gera ši http://images.google...ttp...=10&hl=lt

tai tikrai ne vilkdalgis 4u.gif
Atsakyti