Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

Aš vieną kartą irgi apgavau. Jis man niekaip neleido apynio išnaikinti, tai aš palaisčiau stipriai pasūdytu vandeniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apynys pradėjo džiūti, o jis skėsčioja rankom: kas čia jam, vargšeliui, pasidarė. Taip ir nusitrūčijo thumbup.gif
Su kukmedžiu toks bajeris nepraeis schmoll.gif Per daug jis didelis ir vešlus, kad staiga... Tfu, tfu, tfu pabeldžiu į medį.
Kažkurią žiemą naktį stipriai užmetė šlapio sniego ir taurinį kukmedį suskaldė prie pat šaknų. Maniau, kad reikės išpjauti (labai gailėjau, nes jis jau daug didesnis už žmogų), bet MB suveržė šakas diržais ir pavasarį jis augo kaip niekur nieko. Jau keletą metų auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 31 liepos 2007 - 20:10
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 31, 21:01)
Aš vieną kartą irgi apgavau. Jis man niekaip neleido apynio išnaikinti, tai aš palaisčiau stipriai pasūdytu vandeniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Apynys pradėjo džiūti, o jis skėsčioja rankom: kas čia jam, vargšeliui, pasidarė. Taip ir nusitrūčijo  thumbup.gif

Mes moterys vis gudrumu, gudrumu, negi pyksies ir žmogui sveikatą gadinsi dėl tokių niekų. Mano draugė tai nupurškė seną obelį rundapu, kai lapai susiraitė, sako baisi liga, gali į visas obelis įsimest, tai vyriškis beveik tamsoj rovė, o mes žvengėm. Čia kaip pasakėčioj ir avis sveika ir vilkas sotus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 20:54)
Srauniau augalai kvėpuoja per lapus, tai įsivaizduok, kad tu jiems užkišai nosį, o persodinant reikia pašalinti tik dalį lapų, kad negarintų per daug drėgmės, nes šaknys dar nesugeba jos paimti iš žemės.

nu gi velniaz, kaip tą sykį susuko protą imti ir paklausyt, jau taip įtikinamai susakė, kad net nesusimąsčiau. Eina sau, negaliu, pykstu verysad.gif
Sakyk, ar jau visai šakės bijūnams ( t.y. iškasti ir mesti lauk)?
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 31, 21:25)
nu gi velniaz, kaip tą sykį susuko protą imti ir paklausyt, jau taip įtikinamai susakė, kad net nesusimąsčiau. Eina sau, negaliu, pykstu  verysad.gif
Sakyk, ar jau visai šakės bijūnams ( t.y. iškasti ir mesti lauk)?

Nu ne jie atžels pavasarį, tik bus silpnesni, mažiau žydės, žiedai gali būti mažesni, bet tikrai nenumirs, nepergyvenk, gyveni žmogus ir mokais console.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 21:33)
Nu ne jie atžels pavasarį, tik bus silpnesni, mažiau žydės, žiedai gali būti mažesni, bet tikrai nenumirs, nepergyvenk, gyveni žmogus ir mokais  console.gif

ojiesaw, ačiū aciuks.gif tikrai nuraminai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 13:13)

vakar atsikvieciau MB, parodyt shita tavo kurini, tai sako "ojei, koks nusibaiges" bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai nuvijau nuo kompo lauk, uz toki meno nesupratima fool.gif .
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 31, 18:56)
Šaunuolės merginos  thumbup.gif  O aš vis pagailiu augalų, nors puikiai žinau, kad jiems nekenkia  lotuliukas.gif  Vis sakau: pasisodinsiu kitą - tada karpysiu, nes man tikrai gražu.

Man irgi grazu, bet visvien gaila ax.gif Matyt vaikystej perdaug girdejau "Nelauzyk sakeliu,medeliui skauda unsure.gif " Man ir dabar atrodo kad jam skauda blush2.gif
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 31, 20:22)
padariau zlastę didžiulę: ravėjau darželį ir anyta kažkaip netikėtai pasiūlė visai nukirpti bijūnus, net nepasidomėjus ėmiau ir nukirpau  doh.gif Ar labai blogą darbą padariau? ( tik grįžus namo susimąsčiau, kad niekur nukarpytų bijūnų tai nemačiau, uchhh  doh.gif

hihihi.gif nebutu anyta biggrin.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 31, 21:01)
Aš vieną kartą irgi apgavau. Jis man niekaip neleido apynio išnaikinti, tai aš palaisčiau stipriai pasūdytu vandeniu  lotuliukas.gif  Apynys pradėjo džiūti, o jis skėsčioja rankom: kas čia jam, vargšeliui, pasidarė.

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 21:07)
Mes moterys vis gudrumu, gudrumu, negi pyksies ir žmogui sveikatą gadinsi dėl tokių niekų. Mano draugė tai nupurškė seną obelį rundapu, kai lapai susiraitė, sako baisi liga, gali į visas obelis įsimest, tai vyriškis beveik tamsoj rovė, o mes žvengėm. Čia kaip pasakėčioj ir avis sveika ir vilkas sotus.

Kiek sauniu patarimu radau thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 08 01, 10:07)
vakar atsikvieciau MB, parodyt shita tavo kurini, tai sako "ojei, koks nusibaiges"  bigsmile.gif lotuliukas.gif  , tai nuvijau nuo kompo lauk, uz toki meno nesupratima  fool.gif .

drinks_cheers.gif Maniskis irgi nesuprato doh.gif Ir dar "kazkokia nesamone" pavadino blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip graziai atrodo iskarpyti kadagiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 31, 20:22)
padariau zlastę didžiulę: ravėjau darželį ir anyta kažkaip netikėtai pasiūlė visai nukirpti bijūnus, net nepasidomėjus ėmiau ir nukirpau  doh.gif Ar labai blogą darbą padariau? ( tik grįžus namo susimąsčiau, kad niekur nukarpytų bijūnų tai nemačiau, uchhh  doh.gif  doh.gif

unsure.gif Nepergyvenk, ne pas tave vieną tokios bėdos doh.gif Pas mus vyro močiutė gyvena, tai niekaip aš jai neįkalu į galvą, kad bijūno lapai gražu - tik nepasižiūrėk - ji tik šnai su peiliuku ir nupjauna tuos lapus - o kam vietą turi užimt - tipo geriau žydintį augalą bijūnui nužydėjus pasodint doh.gif Kiekvienais metais taip būdavo. Tai po to pasakiau - skabyk gėles savo darželiuos, o į manuosius nesikėsink ax.gif Nu tai ji dabar tik po savus siaučia lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai bijuno nereik pries ziema nupjaut iki zemes? mano mama lyg pjauna, paskui kuo puikiausiai atzelia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 01, 10:47)
O tai bijuno nereik pries ziema nupjaut iki zemes? mano mama lyg pjauna, paskui kuo puikiausiai atzelia.

aš irgi pjaunu, bet tik tada, kai jau pašąla ir nebeatrodo normaliai, o šiaip gi visai gražus krūmas stovi, tai kam jį skriausti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2007 08 01, 10:40)
unsure.gif Nepergyvenk, ne pas tave vieną tokios bėdos doh.gif

pas tave truputėlį geresnė situacija, maniškė anyta nuo mažens neprigirdi, šiaip ne taip įkalbėjom nusipirkti klausos aparatą, tik, kad nesideda jo pastaruoju metu. Pavargau šūkauti visą dieną na ir į vakarą praradau budrumą doh.gif
štai, ką radau žurnale "Moj prekrasnyj sad" - После того как осенью листья побуреут, пионы срезают под корень - эта мера необходима, чтобы предотвратить поражение растений грибной инфекцией.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 01 rugpjūčio 2007 - 10:10