Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 16:26)
Štai mano "nesamoniukas"...

va toks thumbup.gif "nesamoniukas" ir jo aplinka wub.gif
mokytis ir mokytis mums nepersistengti ir neperkrauti augmenija visų kampų, pas tave visur taip gryna, švaru, tvarkinga, išbaigta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 31, 16:30)
va toks  thumbup.gif  "nesamoniukas" ir jo aplinka wub.gif
mokytis ir mokytis mums nepersistengti ir neperkrauti augmenija visų kampų, pas tave visur taip gryna, švaru, tvarkinga, išbaigta wub.gif

Ačių už pagyrimus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 13:59)
Mergaites, kas ismanot, pasakykit, kada geriausia genet, ir is karto visa iki virsuniu, ar po truputi?

alio, gelinykes, baisiai dega man dabar suzinot tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 16:50)
alio, gelinykes, baisiai dega man dabar suzinot  tongue.gif .

nu kaip pradedi, taip ir baigi lotuliukas.gif

siaip ka tu cia genet susiruosus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 16:50)
alio, gelinykes, baisiai dega man dabar suzinot  tongue.gif .

Tai jau tikrai, kaip tam anekdote, labai buvo gailo šuniuko, tai uodegą po truputį vis trumpino. schmoll.gif Rėžk viską iš karto, nors, jei lapuotis geriau genėk, kai lapai pradės kristi, o spygliuočius gali drąsiai karpyt.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 15:52)
siaip ka tu cia genet susiruosus g.gif

taigi tokius kadagius kaip tavo, sakau, kad turiu ju mishka, veliau idesiu foto.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 16:00)
Tai jau tikrai, kaip tam anekdote, labai buvo gailo šuniuko, tai uodegą po truputį vis trumpino.  schmoll.gif  Rėžk viską iš karto, nors, jei lapuotis geriau genėk, kai lapai pradės kristi, o spygliuočius gali drąsiai karpyt.

Knifofija, uzsijuokiau negyvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 17:02)
taigi tokius kadagius kaip tavo, sakau, kad turiu ju mishka, veliau idesiu foto.

na tai atsisedi ir kerpi bigsmile.gif
nieko jiems neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos thumbup.gif O aš vis pagailiu augalų, nors puikiai žinau, kad jiems nekenkia lotuliukas.gif Vis sakau: pasisodinsiu kitą - tada karpysiu, nes man tikrai gražu.
Knifofija, o puskiparisiui ant šakų viršūnių formuosi "pagalvėles"?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 31, 18:56)
Šaunuolės merginos  thumbup.gif  O aš vis pagailiu augalų, nors puikiai žinau, kad jiems nekenkia  lotuliukas.gif  Vis sakau: pasisodinsiu kitą - tada karpysiu, nes man tikrai gražu.
Knifofija, o puskiparisiui ant šakų viršūnių formuosi "pagalvėles"?

Tikrai taip, jau po truputį pakarpinėju, nors pirmą kartą tai drastiškai nukarpiau, vyras puse priekabos šakų išvežė.
Atsakyti
padariau zlastę didžiulę: ravėjau darželį ir anyta kažkaip netikėtai pasiūlė visai nukirpti bijūnus, net nepasidomėjus ėmiau ir nukirpau doh.gif Ar labai blogą darbą padariau? ( tik grįžus namo susimąsčiau, kad niekur nukarpytų bijūnų tai nemačiau, uchhh doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dabar tinkamas laikas ir persodinti bijūnus mirksiukas.gif , o pasodinus reikia nukirpti. Nepersodintus aš nukarpau tik po pirmų šalnų, nes dabar jie dar kaupia jėgas sekančių metų žydėjimui, o be to, pas mane jie atlieka ir gyvatvorės funkciją lotuliukas.gif
Aš noriu apkarpyti vieną didelį kukmedį, bet MB kol kas kategoriškai nesutinka. Jam gražiau dideli ir vešlūs augalai kur daug žalios masės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 31 liepos 2007 - 19:35
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 31, 20:31)
Dabar tinkamas laikas ir persodinti bijūnus  mirksiukas.gif , o pasodinus reikia nukirpti. Nepersodintus aš nukarpau tik po pirmų šalnų, nes dabar jie dar kaupia jėgas sekančių metų žydėjimui, o be to, pas mane jie atlieka ir gyvatvorės funkciją  lotuliukas.gif
Aš noriu apkarpyti vieną didelį kukmedį, bet MB kol kas kategoriškai nesutinka. Jam gražiau dideli ir vešlūs augalai kur daug žalios masės  lotuliukas.gif

Srauniau augalai kvėpuoja per lapus, tai įsivaizduok, kad tu jiems užkišai nosį, o persodinant reikia pašalinti tik dalį lapų, kad negarintų per daug drėgmės, nes šaknys dar nesugeba jos paimti iš žemės.
Išdykėle dėl kukmedžio tai genėk drąsiai jis mėgsta genėjimą. Kai vyriškis išvažiuos kur nors nurėžk, o paskui pasakyk, kad kas nors užgriuvo ant jo, ar šakos staigia nurudavo (atseit liga įsimetė), mano draugė šitaip savo vyriškį mausto ir vargo nemato, o kitaip iki peštynių daeina, kol susitaria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 31 liepos 2007 - 19:56