Pas mane tai labai sauletoj vietoj magnolija pasodinta.
merginos paziurekit ka padirbau su krumu
pries...
dabar...
pries...
dabar...
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 14:13)
Nu visai fainai, tik truputį praretink šakas stilingiau atrodys. Aš panašiai irgi turiu išsigenėjus puskiparisį.
vėliau imesiu foto, dabar kažko neleidžia
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 14:13)
merginos paziurekit ka padirbau su krumu
...
...
įdomiai atrodo... bet ar nebijai, kad neliko jam su kuo "kvėpuoti"? ne per daug jis čia gavosi nuskalpuotas
beje, dabar turbūt pomedį gausi prižiūrėt ar mulčiuot kažkuo, nes šviesos gavę pradės piktžolės sėtis ir dygti
aš turiu vieną pušaitę mažutę, bet jau šakos matosi pasiklaipę bus, tai dar metelius luktelėjusi irgi ketinu žirklių imtis
rena, kiek laiko dirbai?
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 13:13)
aik tu peklon, kaip graziai atrodo , dabar jis pats sau vienas tapo graziausiu akcentu, ir salia nieko nebereikia.
As tai kaip ir jolaxus, buciau bijojus tiek daug zievinti, bet jei Knifofija tars zodi, kad galima, reiskia reikalas palaimintas. Mano kadagiai - kaip miskas, reiketu imtis darbo .
Mergaites, kas ismanot, pasakykit, kada geriausia genet, ir is karto visa iki virsuniu, ar po truputi?
Palauk, a tai kur zolyte dingo?
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 14:59)
...Palauk, a tai kur zolyte dingo?
aha tikrai, kur žolytė dingo, a? kas čia dabar per "ekstremalūs pokyčiai"?
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 31, 15:03)
aha tikrai, kur žolytė dingo, a? kas čia dabar per "ekstremalūs pokyčiai"?
Man atrodo ji dar ir persodino
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 14:21)
Nu visai fainai, tik truputį praretink šakas stilingiau atrodys. Aš panašiai irgi turiu išsigenėjus puskiparisį.
nu zinok, fotkei jis toks biski ne taip atrodo, o gyvai tikrai geriau, jei praretinsiu bus berysio manau
QUOTE(ADA @ 2007 07 31, 14:46)
rena, kiek laiko dirbai?
savaite nepilnai
QUOTE(vida777 @ 2007 07 31, 14:59)
Palauk, a tai kur zolyte dingo?
nu vakat kaip tik uzbaigem ta ploteli, tai kai bus sudeti zibintai tada visa nufotkinsiu
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 31, 15:46)
Man atrodo ji dar ir persodino
ne nepersodinom, ta pati vieta, ten akmenys dabar
o dabar is kiemo puses karpomas taip, na forma jo kitokia, kai bus pabaiga imesiu tada irgi palygnimui
nu lauksim Knifofijos fotkiu, idomu ka ji ten issikarpius
aina sau....nu ...man šitie krūmai tokie baisuokliai būdavo, ale dabar teks pakeisti nuomone
QUOTE(rena @ 2007 07 31, 15:54)
nu zinok, fotkei jis toks biski ne taip atrodo, o gyvai tikrai geriau, jei praretinsiu bus berysio manau
savaite nepilnai
nu vakat kaip tik uzbaigem ta ploteli, tai kai bus sudeti zibintai tada visa nufotkinsiu
o dabar is kiemo puses karpomas taip, na forma jo kitokia, kai bus pabaiga imesiu tada irgi palygnimui
savaite nepilnai
Štai mano "nesamoniukas"
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 31, 16:26)
Štai mano "nesamoniukas"
kaip fainiai atrodo
nu man tai graziai