Labukas,sakykit ar gerai padariau ,savaitgalį pasodinau vėlyvius,tai kažin jie man šiemet žydės
Mano tai visus grozius kelmuose vejas ir lietus isplake.
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 15:12)
Labukas,sakykit ar gerai padariau ,savaitgalį pasodinau vėlyvius,tai kažin jie man šiemet žydės
Žydės, bet reikėjo sodinti rugpjūčio gale
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 16:49)
Žydės, bet reikėjo sodinti rugpjūčio gale
Dar noriu persodinti kalninę pušį,ar galima dabar?
QUOTE(DENARA @ 2007 07 30, 11:48)
oi kaip butu gerai foto kokia....,tai gerai,kad yra dar tkiu, o tai maniau nesamone sumasciau
Visai samone SU foto nelabai iseis, nes nezinia kada ten dar lankisiuos. O esme tokia, kad buvo daryta pries gerus 20 metu. Tai i duobe buvo ileista kazkokia gan didele plastmasine baleika, na kaip rasiau visas tas grozis apie 1m, na maximum 1,5 o auskciau ideta akmeninis. ir baleikos visiskai nesimato. aplamai ten nieko nesimato, nes apauge lelijomis.
Na grazi reklama mulciui
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 19:46)
Dar noriu persodinti kalninę pušį,ar galima dabar?
Gali, kai šlapia ji nieko nepajus. Nors jei senai sodinta ir įsiaugusi, geriau palauk ankstyvo pavasario.
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 20:02)
Gali, kai šlapia ji nieko nepajus. Nors jei senai sodinta ir įsiaugusi, geriau palauk ankstyvo pavasario.
,Mano sodinta prieš 4 metus ir kažkur 1 metras aukščio,tai net nežinau
O as kaip durnele pasodinau tulpes ir narcizus. Jaucias labai jau paskubejau ,bet neiskenciau buvo padziovinti koki 1 men. Tai ar n=man iskasti ar laukti kas bus toliau.
QUOTE(jolita123 @ 2007 07 30, 20:07)
O as kaip durnele pasodinau tulpes ir narcizus. Jaucias labai jau paskubejau ,bet neiskenciau buvo padziovinti koki 1 men. Tai ar n=man iskasti ar laukti kas bus toliau.
Jei nesenai sukišai, tai gali kasti, nes tulpės sodinamos iki spalio 15. Kol žemės temperatūra nenukrenta iki 10 laipsnių jos neleidžia šaknų, o būdamos šlapioje žemėje susirenka visas ligas. Jei sausas ruduo gerai, o jei šlapias nieko gero. Pabandyk kasti ir jei yra išleistų šanelių geriau nebejudink, nes išvesi iš proto.
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 19:06)
,Mano sodinta prieš 4 metus ir kažkur 1 metras aukščio,tai net nežinau
Aš tavo vietoje persodinčiau dabar, nes pušys persodinamos kaip tik rugpjūčio mėnesį, tik jeigu sausa, reikia nepamiršti vis palieti
Sasisodinau Magnolija pavesyje, perskaiciau kad reikia sviesos... kada persodint Pavasaines saules bijo, gal velyva pavasari ???