Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

Labukas,sakykit ar gerai padariau g.gif ,savaitgalį pasodinau vėlyvius,tai kažin jie man šiemet žydės g.gif
Atsakyti
Mano tai visus grozius kelmuose vejas ir lietus isplake. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 15:12)
Labukas,sakykit ar gerai padariau g.gif ,savaitgalį pasodinau vėlyvius,tai kažin jie man šiemet žydės g.gif

Žydės, bet reikėjo sodinti rugpjūčio gale 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Knaisiojausi po internetą ir radau visai fainų vaizdelių kaip galima su mulčiu "sužaisti". Dedu vaizdus- gal kam įdomu...
user posted image
Shot with E3200 at 2007-07-30
user posted image
Shot with E3200 at 2007-07-30
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 16:49)
Žydės, bet reikėjo sodinti rugpjūčio gale  4u.gif

Dar noriu persodinti kalninę pušį,ar galima dabar?
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(DENARA @ 2007 07 30, 11:48)
oi kaip butu gerai foto kokia....,tai gerai,kad yra dar tkiu, o tai maniau nesamone sumasciau  ax.gif

Visai samone biggrin.gif SU foto nelabai iseis, nes nezinia kada ten dar lankisiuos. O esme tokia, kad buvo daryta pries gerus 20 metu. Tai i duobe buvo ileista kazkokia gan didele plastmasine baleika, na kaip rasiau visas tas grozis apie 1m, na maximum 1,5 g.gif o auskciau ideta akmeninis. ir baleikos visiskai nesimato. aplamai ten nieko nesimato, nes apauge lelijomis.

Na grazi reklama mulciui thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 30 liepos 2007 - 18:59
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 19:46)
Dar noriu persodinti kalninę pušį,ar galima dabar?

Gali, kai šlapia ji nieko nepajus. Nors jei senai sodinta ir įsiaugusi, geriau palauk ankstyvo pavasario.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 20:02)
Gali, kai šlapia ji nieko nepajus. Nors jei senai sodinta ir įsiaugusi, geriau palauk ankstyvo pavasario.

g.gif ,Mano sodinta prieš 4 metus ir kažkur 1 metras aukščio,tai net nežinau g.gif
Atsakyti
O as kaip durnele pasodinau tulpes ir narcizus. Jaucias labai jau paskubejau ,bet neiskenciau buvo padziovinti koki 1 men. Tai ar n=man iskasti ar laukti kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 07 30, 20:07)
O as kaip durnele pasodinau tulpes ir narcizus. Jaucias labai jau paskubejau ,bet neiskenciau buvo padziovinti koki 1 men. Tai ar n=man iskasti ar laukti kas bus toliau.

Jei nesenai sukišai, tai gali kasti, nes tulpės sodinamos iki spalio 15. Kol žemės temperatūra nenukrenta iki 10 laipsnių jos neleidžia šaknų, o būdamos šlapioje žemėje susirenka visas ligas. Jei sausas ruduo gerai, o jei šlapias nieko gero. Pabandyk kasti ir jei yra išleistų šanelių geriau nebejudink, nes išvesi iš proto.
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 30, 19:06)
g.gif ,Mano sodinta prieš 4 metus ir kažkur 1 metras aukščio,tai net nežinau g.gif

Aš tavo vietoje persodinčiau dabar, nes pušys persodinamos kaip tik rugpjūčio mėnesį, tik jeigu sausa, reikia nepamiršti vis palieti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sasisodinau Magnolija pavesyje, perskaiciau kad reikia sviesos... kada persodint g.gif Pavasaines saules bijo, gal velyva pavasari ???
Atsakyti