Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Paūdrė @ 2007 07 27, 13:31)
Jei rasčiau pasodinti tą šilingę, kaip ir trūktų perėjimo nuo serbento ūgio iki jos. Kokį tarpinį varijantą pasiūlytum? Ar apskritai nesamonę čia sugalvojau?

nu ji tikrai vos paviršiumi šliaužia, turiu lašiuką jos pernai užsiveisiau, bet kodėl tu nori kad aukštesni būtų augalai, juk serbentams irgi nokti reikia, saulė turi pasiekti gerai, tai apželdinti juos aukštesniais augalais gal nelabai verta... unsure.gif bet galima dar apie čiobrelius pagalvoti - jų irgi būna margalapių gražių formų ir šiek tiek aukštesni krūmeliai
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 27, 13:39)
nu ji tikrai vos paviršiumi šliaužia, turiu lašiuką jos pernai užsiveisiau, bet kodėl tu nori kad aukštesni būtų augalai, juk serbentams irgi nokti reikia, saulė turi pasiekti gerai, tai apželdinti juos aukštesniais augalais gal nelabai verta... unsure.gif  bet galima dar apie čiobrelius pagalvoti - jų irgi būna margalapių gražių formų ir šiek tiek aukštesni krūmeliai

Saulė juos apšviečia visą dieną, dėl to problemos nėra, aš tuos įlinkimus gana nemažus išrausiau, tai dar ir galima kokią vieną tarpinę rūšį sodinti tarp tos šilingės ir serbento - aukščio perėjimą kaipo tokį padaryti. Ir kaip tų gvazdikėlių jūrą pasidaryti ar kitos vietos jiems ieškoti ar tarpuose tarp serbentų sodinti, man jie čia taip gražiai atrodo, bet kaip sau pritaikyti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paūdrė: 27 liepos 2007 - 12:52
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 25, 12:52)
cia is savo gal patirties kalbi? Nes kur ruosiames uzseti zole, visais budais bandziau ji isnaikinti. Pameluosiu, jei pasakysiu, kad nesumazejo. Sumazejo. Bet visvien yra  unsure.gif Jau kaip greitu laiku zadam seti...aisku dar karta viska perkasim ,isrinksim... bet jauciu visvien islis  doh.gif
Bet tavo pasisakymas suteike optimistiniu vilciu  bigsmile.gif

As cia gal ne itema ir labai velai, bet ...
Musu sklype irgi buvo daug asiukliu, bet tie kas sejo zole pries sejima roundapu nupurske sklypa ir kokius 3 metus asiukliu nebuvo (tiksliau beveik nebuvo, nes vienas kitas vis islysdavo) Taciau simet ju pridygo labai daug verysad.gif
Purskiau dobilus (nes ir tu bjaurybiu prisiveise nemazai) su banvel 180 (senukuose pirkau), tai nusipurske ir asiukliai - is ju tik rudi (nudziuve) kupsteliai pasiliko.

Tikiuosi ir kita sklypo dali nupurksiu blush2.gif
Atsakyti
Man tai margalapiai ciobreliai irgi thumbup.gif tik va jie saltom ziemom linke issalti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
stai ir as hi.gif
Labai skubu, tai trumpai apie tuos kiausus. Nekankinkit saves ir kitu su kiausinisku valgiarasciu tongue.gif . Man padejo jie tik viena karta blink.gif Islindo daug, tai poto liepem visiem pazystamiem valgyti kiausinius ir rinkti lukstus. Bet kur tau irnesakyk.gif Sekancius kartus nei viena neislindo. Nors tikrai ju yra unsure.gif
Kame reikalas nezinau g.gif
Atsakyti
Stai keletas mano geliu foto smile.gif http://public.fotki.com/Tinute/varna/
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 27, 19:44)

Tina, o ka darai su dekoratyviniais moliugais? g.gif Nes mum uzpernai dave keleta seklu, pasake, kad normalus moligai, o isdygo is tu keletos seklu belekiek ir dar nevalgomi doh.gif Na grazu, bet ju buvo virs 50 blink.gif Keleta atidavem virtuves palanges dekorui, kitus teko ishmesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 27, 20:14)
Tina, o ka darai su dekoratyviniais moliugais?  g.gif Nes mum uzpernai dave keleta seklu, pasake, kad normalus moligai, o isdygo is tu keletos seklu belekiek ir dar nevalgomi  doh.gif Na grazu, bet ju buvo virs 50  blink.gif Keleta atidavem virtuves palanges dekorui, kitus teko ishmesti  unsure.gif

Kol jauni jie valgomi.
Atsakyti
aš tai juos sodinau su mintim, kad bus kuo pasipuošt per helouvyną ir kelis pasiliksiu virtuvėj kaip dekoracija ( tik ar išvis jų turėsiu - dar labai didelis klausimas hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 27, 20:56)
Kol jauni jie valgomi.

Rimtai? blink.gif Reiskias mes paragavom juos, kai jau buvo velu unsure.gif
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 27, 21:04)
aš tai juos sodinau su mintim, kad bus kuo pasipuošt per helouvyną ir kelis pasiliksiu virtuvėj kaip dekoracija ( tik ar išvis jų turėsiu - dar labai didelis klausimas  hihihi.gif )

o as sodinau, nes mane uztikrino kad cia moliugai (normalus ) cool.gif O ta kuri dave, tai pas ja neisdygo nei viena semka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2007 07 27, 10:51)
Manyka, noriu, kad apie serbentus būtų tokis grožis kitais metais, ar tankiai sodinai?[/color][/i]

hmmm. sunku dabar ir pasakyt.. g.gif iš pakelio man jų žiauriai daug pridygo, tai aš jų atitinkamai ir prikaišiojau... tame kupste, kurio nuotrauką pirmai įdėjau, jaučiu, ~30 daigelių..
o va kitoj vietoj sodinau, rodos, 9 vnt.:
user posted image

o va kokia kupeta išaugo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 27, 21:08)
o as sodinau, nes mane uztikrino kad cia moliugai (normalus )  cool.gif O ta kuri dave, tai pas ja neisdygo nei viena semka hihihi.gif

varge vargeli laugh.gif na aš tai Vilmorin ( ar kaip ta firma vadinas) sėkliukus turėjau:kelis dekoratyvinius ir kelis didžiuosius pasisodinau. Iš kupstelių net matosi, kurie dekoratyviniai wink.gif
Dar šian buvau pas draugę ir apžiūrėjau ( atiduotas) neva kvarbatkuotas našlaites - ant vienos radau kvarbatkų! thumbup.gif lotuliukas.gif
P.S. Manyka, gražus tavasis darželis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 27 liepos 2007 - 20:19