Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 14:58)
Taigi sraigės žoliaėdės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dabar jos su kirmėlėm bendrą puotą padarys.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif , na tiek to, juk ir joms linksmybiu reikia, gelyciu jau siemet vistiek nebeuostysiu verysad.gif .P.S. o kaip visgi jos vadinasi?
Atsakyti
Aciu Dievui, kad pas mane tu sraigiu neprivise doh.gif pfu pfu pfu...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 25, 19:47)
Paskaitinėk 11 temą turėtum rasti, nes mes diskutavom apie ją.

pervariau is naujo visa 11 tema,nieko neradau... schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vikule @ 2007 07 26, 13:06)
pervariau is naujo visa 11 tema,nieko neradau... schmoll.gif  verysad.gif

desimtoj radau smile.gif valioo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikule: 26 liepos 2007 - 13:06
QUOTE(vikule @ 2007 07 26, 14:06)
pervariau is naujo visa 11 tema,nieko neradau... schmoll.gif  verysad.gif

apie Sundaville buvo kalbėta 10 temoj wink.gif Pačiam pirmam puslapy madre, Wolke ir kt diskutavo 4u.gif
Atsakyti
kaži, o kur Ju.Ju šiandien ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 14:10)
kaži, o kur Ju.Ju šiandien ?  g.gif

Gelynuose matyt smile.gif
Atsakyti
As ir vel su prasymu tongue.gif Kadangi esu pradedancioji ir geliu nepazystu, tiksliau jau pazusty tik tas, ka pasodinau arba kas auga pas mane, bet va noreciau kokiu nors gelyciu tarkim smulkiais ziedeliais melynai zydinciu, kad augtu kokiu kupsteliu. na noriu pasodint salia eglutes. O apslritai kokie augalai tiktu prie medeliu-yra susodinta baltoji eglute "conica", paprata baltoji egle ir kadagys. tarpe tarp egles ir kadagio-astilbes. Nu tai as ten salia noreciau ir geliu kokiu pasodint. mano supratimu tai turetu buti nelabai aukstos geles, gal kad augtu ne atskirais ziedais, bet tokaisi kelmelaisi (ar kupsteliais, nezinau kaip pavadint). tai gal kas ka patartu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 26, 14:25)
...bet va noreciau kokiu nors gelyciu tarkim smulkiais ziedeliais melynai zydinciu, kad augtu kokiu kupsteliu. ..
....mano supratimu tai turetu buti nelabai aukstos geles, gal kad augtu ne atskirais ziedais, bet tokaisi kelmelaisi (ar kupsteliais, nezinau kaip pavadint). tai gal kas ka patartu g.gif  smile.gif

galėtų būti Žydrūnai
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 26, 13:33)

cia man ir prie niko tinka tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,labai norėčiau ir aš patarimo blush2.gif Vakarinėje namo puseje noriu padaryti darželį,tai nežinau ką sodinti.Norėčiau kokią kompoziciją spygliuočių,ar krūmų kokių.Tik nežinau ar gerai jiems vakarinė pusė,kas ten tiktų g.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2007 07 26, 14:42)
cia man ir prie niko tinka  tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif taigi sąmoningai čia toks pasiūlymas gimė, tsknt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma27 @ 2007 07 26, 14:44)
Sveikos,labai norėčiau ir aš patarimo blush2.gif Vakarinėje namo puseje noriu padaryti darželį,tai nežinau ką sodinti.Norėčiau kokią kompoziciją spygliuočių,ar krūmų kokių.Tik nežinau ar gerai jiems vakarinė pusė,kas ten tiktų g.gif Ačiū.

vakarinė pusė gana dėkinga, nes ten saulė nekepina visą dieną, kaip pietinėje, tačiau ir nėra vos ne amžinas šešėlis kaip šiaurėj, taigi ten gali tikrai rinktis plačiai. Tiesiog pasidairyk po medelynus ar augalų pardavimo aikšteles ir žiūrėk, kas už akies užklius ir pasidomėk ar nereikalingos specifinės sąlygos, tarkim, kaip rododendrams labiau šešėlis rekomenduojamas...
Atsakyti
o pas mane tai ten pavesis toks visa laika. nezinau kokia ten puse blush2.gif blush2.gif , bet ten toks kampas ir saules prakstiskai nelabai yra g.gif tai jau tiktu augalai, kurieme nebutina saule g.gif
Atsakyti