Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Asio @ 2007 07 25, 12:12)
Gal gali parasyt tu granuliu pavadinima, vyras daug keliauja, tai gal kur uzsienyj ras, nes pas mus tik trauko peciais ir sako kad nera jokios trucyznos joms doh.gif

Slug Killer Blue Mini Pellets.. yra skysciai ar kazkas paprasciausiai uzvadinti Slug Killers.. cia panasaus kazka radau.. Sraigiu nuodai
tokio pat kaip nusipirkus nerandu parodyt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 07 25, 14:42)
o tai pas jus tos sraiges su kiautais?Pas mane tai tokios pailgos be kiautu,rudos spalvos.tai nuede petunijas,salotas,ridikeliu lapus. radau buda kaip naikinti (truputi ziaurus) apiberti druska.tik apsiputoja  blink.gif  ir amen .

Pas mane ir be kiauto ant augalų ir po lenta tokios kaip ant sraigių nuodų buteliuko , tik tos kur po daržą vaikšto su kiautais. O jau kiekiai po lentom, tik nežinojau ką su jom daryti, dabar vešiuos daug druskos. Kaimynai sakė, kad šiemet dar nedaug doh.gif blink.gif O dar kažkokie gyviai panašūs žemėj. Pvz.: žiūriu - krapai išvirtę, išraunu, o šitų gyvių kalnas krapo šaknis niamniuoja. blink.gif
Va ką radau. Reiks girdyt ar ką doh.gif blink.gif
Šliužus vilioja alaus kvapas
Į platų negilų indą įpilkite truputį alaus ir leiskite dienelę ar dvi šiltai parūgti. Paskui padėkite nakčiai tarp augalų, kuriuos šliužai labiausiai mėgsta arba kur jų susirenka daugiausiai. Ryte galėsite eiti žvejoti. smile.gif

Pabandykite keletą kartų (kas 0,5-1 val.) apdulkinti šviežiai gesintų kalkių milteliais arba superfosfatu. Procedūrą reikia keletą kartų kartoti, nes šliužai sugeba pagaminti daug putų ir taip išsigelbėti.

Chemikalų teiraukitės veterinarinėse vaistinėse.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paūdrė: 26 liepos 2007 - 06:17
hi.gif mad.gif doh.gif NEBEGALIU doh.gif vakar nuvažiavau į sodą, o ten - skruzdėlynas tooooks doh.gif šiltamyje - tai vien takai, leipsta jau ir paprikos ir visa kita.... verysad.gif ką su jom daryt ?? alpinariumas - pakėliau akmenis, o kiaušių doh.gif merginos, help, nes man jau greit bus irnesakyk.gif
Atsakyti
nugi jau rašyti ir perrašyti būdai dėl skruzdžių. Seniuose viena ausim teko nugirst žmogėno iš "Naikintojų" įstaigos 3 būdus, tai vienas iš jų būtų pabarstyti miltelius ( "Metox" ar kaip jis ten doh.gif ) šalia ir psio. O dar geriau būtų, jei pasinaudotum Ju.Ju išbandytu: smulkiai sutrinti virtų kiaušų lukštai supilti aliejumi. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 10:18)
hi.gif  mad.gif  doh.gif  NEBEGALIU  doh.gif  vakar nuvažiavau į sodą, o ten - skruzdėlynas tooooks  doh.gif  šiltamyje - tai vien takai, leipsta jau ir paprikos ir visa kita....  verysad.gif  ką su jom daryt ?? alpinariumas - pakėliau akmenis, o kiaušių  doh.gif  merginos, help, nes man jau greit bus  irnesakyk.gif

jau pradėk ankstesnėse temose paiešką pagal žodį skruzdės/ skruzdėlės visais linksniais daryti mirksiukas.gif yra tas klausimas aptarinėtas, prisimenu boro rūgšties milteliai buvo minėti kaip tinkamas nuodas
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 26, 10:26)
nugi jau rašyti ir perrašyti būdai dėl skruzdžių. Seniuose viena ausim teko nugirst žmogėno iš "Naikintojų" įstaigos 3 būdus, tai vienas iš jų būtų pabarstyti miltelius ( "Metox" ar kaip jis ten  doh.gif ) šalia ir psio. O dar geriau būtų, jei pasinaudotum Ju.Ju išbandytu: smulkiai sutrinti virtų kiaušų lukštai supilti aliejumi.  flirt.gif

žianu, kad perrayšti 100 kartų, bet neįsivaizduoji ko aš tik nebandžiau schmoll.gif Metox pirkau jau kokius 5 kartus - ir skiedžiau, tada purškiau, ir grynus miltelius barsčiau, nieko - JOKIO poveikio doh.gif bet Ju.Ju metodo nebadžiau, kažkaip neįsiskaičiau matyt... g.gif
Ju.Ju, ar padėjo tie kiaušių lukštai 100 proc. ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 26, 10:28)
jau pradėk ankstesnėse temose paiešką pagal žodį skruzdės/ skruzdėlės visais linksniais daryti mirksiukas.gif yra tas klausimas aptarinėtas, prisimenu boro rūgšties milteliai buvo minėti kaip tinkamas nuodas

bandžiau ir boro rūgštį, ir mieles su prarūgusiom uogienėm, ir kažkokį lapuką, kur padedi ir tipo jos net prisiklijuoja, ir visus tuos purškalus, kokie tik būna Norfose ar Maximose, ir kavos tirščius, visus forumus apie skruzdes perskaičiau rolleyes.gif žodžiu, atlikau kas priklauso 4u.gif bet NIEKO doh.gif buvo apmažėję, bet tik apmažėję....o dabar kas dedasi....
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 10:30)
Ju.Ju, ar padėjo tie kiaušių lukštai 100 proc. ?  ax.gif

kurklius, kiek pamenu, pavyko apmažint, o skruzdėms ir tarakonams galioja tos pačios priemonės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 26, 10:37)
kurklius, kiek pamenu, pavyko apmažint, o skruzdėms ir tarakonams galioja tos pačios priemonės wink.gif

tai dabar teks virt kiaušius, ir kolekcionuot lukštus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 10:40)
tai dabar teks virt kiaušius, ir kolekcionuot lukštus  biggrin.gif

na va, artimiausios savaitės meniu ir nuspręstas - kiaušiniai pusryčiams, pietums ir vakarienei lotuliukas.gif o dar yra gandas, kad ryte suvalgius kietai virtą kiaušinį ir greipfruktą svoris neauga mirksiukas.gif tsknt, malonumą su nauda paderint galima biggrin.gif
arba dar galima šakotį iš 60 kiaušinių išsikept biggrin.gif (esu vaikystėj kepus su mama, prie kaimo krosnies, kai ji į svočias ruošėsi, niam niam thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 liepos 2007 - 09:47
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 26, 10:45)
na va, artimiausios savaitės meniu ir nuspręstas - kiaušiniai  pusryčiams, pietums ir vakarienei lotuliukas.gif  o dar yra gandas, kad ryte suvalgius kietai virtą kiaušinį ir greipfruktą svoris neauga mirksiukas.gif tsknt, malonumą su nauda paderint galima biggrin.gif
arba dar galima šakotį iš 60 kiaušinių išsikept biggrin.gif (esu vaikystėj kepus su mama,  prie kaimo krosnies, kai ji į svočias ruošėsi, niam niam thumbup.gif )

kaimo krosnies neturiu, bet dieta praverstų..... žodžiu - pradėjau jau nuo ryto - pusryčiams buvo 2 kiaušiai, pietums - nusimato ompletas, vakarienei - kiaušinienė...tai matyt reiks varyt kokią savaitę...ko tik nepadarai dėl "mielų" skruzdėliukų lotuliukas.gif aš girdėjau gandą, kad nuo kiaušių visai svoris neauga (Pietų pakrantės dieta - kiaušiniai- neribojami biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 10:52)
aš girdėjau gandą, kad nuo kiaušių visai svoris neauga (Pietų pakrantės dieta - kiaušiniai- neribojami  biggrin.gif )

aha, trynys ypatingai yra sveika valgyti dideliais kiekiais, o kiaušo baltymas labai smagiai skaistina veido ( ir ne tik) odą bigsmile.gif Norėčiau pažiūrėt į tas pietų pakrantės dietininkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 26, 11:01)
aha, trynys ypatingai yra sveika valgyti dideliais kiekiais, o kiaušo baltymas labai smagiai skaistina veido ( ir ne tik) odą  bigsmile.gif Norėčiau pažiūrėt į tas pietų pakrantės dietininkes  lotuliukas.gif

atlėk iki Skuodo po kokios savaitės, pasižiūrėsi natūroj lotuliukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
ups... aš nebūsiu tikiuosi nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia liapsusas..... tongue.gif
Atsakyti