Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

O rudbekija ir ezuole cia ne tas pats blush2.gif ?
[/quote]
Visiškai skirtingi augalai.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 24, 15:33)
jos paryčiais auštant ten susislėps mirksiukas.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 16:07)
o ryte lentas pakelus rasi krūvas sraigių ( slepiasi nuo saulės),  Naktį ropinėja, o ryte sulenda pasislėpti, nes nepakenčia saulės spindulių.

aciu, kad i prota atvedet blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 17:07)
o ryte lentas pakelus rasi krūvas sraigių ( slepiasi nuo saulės),  Naktį ropinėja, o ryte sulenda pasislėpti, nes nepakenčia saulės spindulių.

Kam joms sleptis po lentom, kaip puikiai gali pasislepti po salotom ar agurku lapais lotuliukas.gif cia ne tik pasislepti galima, bet ir uzkasti laugh.gif na o po lietaus visos islenda ant virsaus ir ryja, ryja, ryja sokiai.gif
Atsakyti
O mano problema kurmis. Jei tik pasodinu ka nors, tai ten baisus kurmiarausis, pastaciau spastus kurmiui ir po 2 dienu pagavau. Gaila buvo man jo , bet jau igriso negyvai.Merginos pasodinau raganiu prie sienos kokia apie 60 cm nuo pamatu. Tai dabar galvoju gal pasodinti ka nors kaimynysteje? g.gif Anytele dave narcizu ir tulpiu kazi ar tiktu?
Atsakyti
Nezinau ir as kaip kovot su tom sraigem.Pernai nugrauze visus jurginus.Is pradziu niekaip nesupratau kas tai,kol nepamaciau kruvas sraigiu doh.gif

[quote=holiday,2007 07 24, 13:52]
SPĄSTAI SRAIGĖMS
Atsikratykite įkyrėjusių sraigių! Ar žinote, kad sraigės "mėgsta" alų? Spąstai sraigėms turi būti pripildomi alumi ir išdėliojami sode.

Prajuokino sis budas.Kazin ar prie tu alaus dezuciu nerasciau ir kokio dvikojo svecio megsancio drinks_cheers.gif
Paskui gali buti dvigubas darbas: sraiges sunaikint ir sveciu atsikratyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 07 24, 14:12)
Bet nejau nera kokios cholieros joms papurksti g.gif mes dar negyvenam sode ir kasryta as neturiu glimybes ju rinkti schmoll.gif

As ne is LT, bet pas mus yra pirkti tokios melynos granules.. kurios kazkaip tai sunaikina sraiges.. savo mini gelynely neradau dar ne vienos, bet va kai drauges apziurejau gelyna tai vien tik kruvos tusciu kevalu.. o sraiges kaip isdziuve.. nu nznau kaip paaiskint.. prisibarsciau ir as dabar tu granuliu kad mano kiemo nepultu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 24, 17:45)
...Vyras pas mane ishvaziavo, tai normali zmona eitu pas meiluzi, o as i rusi kastuvo ir pirstiniu, nauja gelyna formuot  assa.gif
...Na tada bandysiu sian vakare eiti prie biciu  cool.gif ...

thumbup.gif nu tikrai nenormali žmona hihihi.gif

QUOTE(jolita123 @ 2007 07 24, 21:16)
...Merginos pasodinau raganiu prie sienos kokia apie 60 cm nuo pamatu. Tai dabar galvoju gal pasodinti ka nors kaimynysteje? g.gif Anytele dave narcizu ir tulpiu kazi ar tiktu?

jei žiūrėti tuo kampu, kad raganių šaknų zoną reikia nuo kaitrios saulės užpavėsinti, tai gal labiau tiktų kažkokie kiliminiai augalėliai. O iš svogūninių gėlių gal dar narcizus galima būtų, nes jų kasmet nebūtina iškasinėti, o ir lapai po nužydėjimo pavėsio funkciją gal galėtų atlikti g.gif laukiam kitų nuomonių rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar uzmeciau aki i savo gelyna - ogi mano knifofija viena zieda kelia. Eina sau kaip smagu, nes pavasari sodinau tik sakni pirkta Maximoj.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 07 24, 21:16)
Merginos pasodinau raganiu prie sienos kokia apie 60 cm nuo pamatu. Tai dabar galvoju gal pasodinti ka nors kaimynysteje? g.gif Anytele dave narcizu ir tulpiu kazi ar tiktu?

pas mane butent tokia kaiminyste ir yra. Tulpes tos raudonos, kurios gilyn nesulenda, dabar jau 4 metus vienoj vietoj atsedejo
Raganes saknims pavesio nedarau (pietinej namo pusej auga) ir pazystami nedaro ir auga kuo puikiausiai. Jei norisi kazka pasodinti tai geriausiai issirinkti tokius auglus, kad zemes arti raganes daznai kapstyt netektu.
Atsakyti
o tai pas jus tos sraiges su kiautais?Pas mane tai tokios pailgos be kiautu,rudos spalvos.tai nuede petunijas,salotas,ridikeliu lapus. radau buda kaip naikinti (truputi ziaurus) apiberti druska.tik apsiputoja blink.gif ir amen .
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2007 07 24, 23:15)
As ne is LT, bet pas mus yra pirkti tokios melynos granules.. kurios kazkaip tai sunaikina sraiges.. savo mini gelynely neradau dar ne vienos, bet va kai drauges apziurejau gelyna tai vien tik kruvos tusciu kevalu.. o sraiges kaip isdziuve.. nu nznau kaip paaiskint.. prisibarsciau ir as dabar tu granuliu kad mano kiemo nepultu  lotuliukas.gif

Gal gali parasyt tu granuliu pavadinima, vyras daug keliauja, tai gal kur uzsienyj ras, nes pas mus tik trauko peciais ir sako kad nera jokios trucyznos joms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 07 25, 14:42)
o tai pas jus tos sraiges su kiautais?Pas mane tai tokios pailgos be kiautu,rudos spalvos.tai nuede petunijas,salotas,ridikeliu lapus. radau buda kaip naikinti (truputi ziaurus) apiberti druska.tik apsiputoja  blink.gif  ir amen .

tai pas tave šliužai, o ne sraigės, bet dėl to, žinoma, ne ramiau, jie taip pat sėkmingai graužia augmeniją, tačiau ir jiems tas Knifofijos rekomenduotas metodas su lenta turėtų galioti
Atsakyti