Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Asio @ 2007 07 24, 12:47)
Savo akim matau kiekviena diena kaip tik bunu sode doh.gif  jau tokia neviltis apeme, kad nezinau ka daryti, nes dar niekas nepatare jokio kito budo, kaip tik rinkti blink.gif cia ne tos didziosios sraiges kur viena kita pasitiko, situ milijonai  verysad.gif siemet dregna, tai surijo viska, sparagines pupeles, salotas net agurkus ryja.
Va kaip atrodo tos bjaurybes hah.gif

Nakčiai išdėliok tarplysviuose lentas (po jom papilk vandens) o ryte lentas pakelus rasi krūvas sraigių ( slepiasi nuo saulės), jas tiesiog sužeri įkokį indą. Aš prieš keletą metų taip kariavau (iš mano išbandytų veiksmingiausias būdas), kol neapsigyveno ežiukų šeimyna.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 14:43)
Nakčiai išdėliok tarplysviuose lentas (po jom papilk vandens) o ryte lentas pakelus rasi krūvas sraigių ( slepiasi nuo saulės), jas tiesiog sužeri įkokį indą. Aš prieš keletą metų taip kariavau (iš mano išbandytų veiksmingiausias būdas), kol neapsigyveno ežiukų šeimyna.

Jus cia pliekiat sraiges, jos is tikruju daug zalos jums pridare, o as vakar padariau atvirkscia varianta: is po gyvatvore pririnkau sraigiu, mazdaug moterisko nykscio galo didumo, ir apdeliojau gelytes,kurias pradejo grauzti kazkokios mazos balksvos kirmelytes, susisukusios i permatoma kokona. Gelyciu pavadinimo neatsimenu g.gif , tik jos dar nepradeje zydeti, o jau puse nuesta, zydedamos turejo vakarais jos lb kvepeti ir mamute jas vadino "naktibaldomis", tokiais mazais neisvaizdziais violetiniais ziedeliais . Tikejausi, kad sraiges tas kirmeles " essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaedita @ 2007 07 24, 14:57)
Jus cia pliekiat sraiges, jos is tikruju daug zalos jums pridare, o as vakar padariau atvirkscia varianta: is po gyvatvore pririnkau sraigiu, mazdaug moterisko nykscio galo didumo, ir apdeliojau gelytes,kurias pradejo grauzti kazkokios mazos balksvos kirmelytes, susisukusios i permatoma kokona. Gelyciu pavadinimo neatsimenu g.gif , tik jos dar nepradeje zydeti, o jau puse nuesta, zydedamos turejo vakarais jos lb kvepeti ir mamute jas vadino "naktibaldomis", tokiais mazais neisvaizdziais violetiniais ziedeliais . Tikejausi, kad sraiges tas kirmeles " essen.gif

Taigi sraigės žoliaėdės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar jos su kirmėlėm bendrą puotą padarys.
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 07 24, 13:52)
<...> o gal galima tiesiog pačioms kažką panašaus sumeistrauti, mes gi moterys - stiprioji  lytis  thumbup.gif

lotuliukas.gif žinai, sraigėms visai vienodai sklypo ribos - jei padedu savo sklypo ribose, tai vietoj kelių "besibučiuojančių" turėsiu jau visą armiją ištroškusių alaus sraigių tongue.gif Nea, netinka toks variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 24, 14:28)
lotuliukas.gif žinai, sraigėms visai vienodai sklypo ribos - jei padedu savo sklypo ribose, tai vietoj kelių "besibučiuojančių" turėsiu jau visą armiją ištroškusių alaus sraigių tongue.gif Nea, netinka toks variantas  biggrin.gif

tai tu už sklypo ribos alaus bokalą pastatyk ir visos pabėgs į alaus balių lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif nugirdysit sraiges gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 13:43)

tai kad nakti ir taip saules nera, tai ko jos lenda po tom lentom sleptis g.gif ? Tikiu , kad tu nesuklydai, nu bet man nedaeina blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2007 07 24, 15:12)
biggrin.gif  biggrin.gif  nugirdysit sraiges gi  biggrin.gif

tai dar daugiau ishkados pridarys, negana, kad viska suede, tai dar ir privems prisigerusios doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 24, 16:18)
tai kad nakti ir taip saules nera, tai ko jos lenda po tom lentom sleptis  g.gif ? Tikiu , kad tu nesuklydai, nu bet man nedaeina  blush2.gif ...

jos paryčiais auštant ten susislėps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 07 24, 16:18)
tai kad nakti ir taip saules nera, tai ko jos lenda po tom lentom sleptis  g.gif ? Tikiu , kad tu nesuklydai, nu bet man nedaeina  blush2.gif .
Papildyta:

tai dar daugiau ishkados pridarys, negana, kad viska suede, tai dar ir privems prisigerusios  doh.gif .

o ryte lentas pakelus rasi krūvas sraigių ( slepiasi nuo saulės), Naktį ropinėja, o ryte sulenda pasislėpti, nes nepakenčia saulės spindulių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 24 liepos 2007 - 16:08
Bet nejau nera kokios cholieros joms papurksti g.gif mes dar negyvenam sode ir kasryta as neturiu glimybes ju rinkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 24, 09:08)
aciuks.gif

O dabar kitas galvos skausmas, kai toj vietoj pradet dirbti. Visa tai paseti, pasodinti  g.gif Pries leitu bites ypac piktos  doh.gif Kai geras oras irgi skraido pirmyn atgal  blink.gif Yra tik trys galimybes: Per pati lietu, nakti...arba ziema  lotuliukas.gif  cool.gif

Yra ir dar viena galimybė - vakarais mirksiukas.gif , nors MB aplink pačius avilius šienauja su trimeriu, o toliau su traktoriuku, kaip ir visą veją ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 24, 09:29)
g.gif pati matei kaip lapelius valgė? Jau kartą rodžiau, ką pas mane veikia sraigės  hihihi.gif ir randu jas netoli serenčių, tik va nei vieno apgriaužto lapuko  schmoll.gif

Ne tas joms dabar rūpi mirksiukas.gif Kai baigs - tada pajaus, kad išalko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 07 24, 09:23)
Prisisodinau rudbekiju. Patinka man jos paskutiniu metu  smile.gif

Man irgi jos gražios thumbup.gif Rudenį pasisės ir kitąmet pridigs dar daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 24, 10:12)
O, radau: Vinca minor:
user posted image

O zinau sita bigsmile.gif Pas kazkuria kaimynka maciau. Dabar eik ir prisimink pas kuria mastau.gif Gerai kad dar normalu pavadinima jos kasake "zieme" , o tai eik ir vaidink protinguole , prasydama vinca minor cool.gif biggrin.gif
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 24, 12:25)
Tiktų vaisgina "Burgundy glow, tradeskantės.
Papildyta:

Aubretei reikia saulės ir ji ne tokia atspari kaip vaisgina, o "Burgundy glow" originali spalva
     user posted image

kokia idomi ax.gif Na tada tikrai uzsiveisiu vaisginos, ir ziemes, jei gausiu. Kaip nors jau padarysiu graziai 4u.gif
Vyras pas mane ishvaziavo, tai normali zmona eitu pas meiluzi, o as i rusi kastuvo ir pirstiniu, nauja gelyna formuot assa.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 24, 17:33)
Yra ir dar viena galimybė - vakarais  mirksiukas.gif  , nors MB aplink pačius avilius šienauja su trimeriu, o toliau su traktoriuku, kaip ir visą veją   ax.gif

Mes irgi pries kelias dienas matem toki traktoriuka, tai vyras uzsimane lotuliukas.gif Sako, noreciau turet toki ax.gif Kad, sakau, 6a. nelabai ir apsisuksi su tokiu lotuliukas.gif
Na tada bandysiu sian vakare eiti prie biciu cool.gif

O rudbekija ir ezuole cia ne tas pats blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 24 liepos 2007 - 16:48