Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

Tai Jolaxus kai tik nustatysi tinkama ora, svilptelek man smile.gif

Tiesa savaitgali kaip kvaila vel su ta juka blaskiausi. Pamaciau Senukuose uz 39 Lt berods labai grazia Juca Gloriosa ir jau pinugus buvau issitraukus, tik va su Roventa is sio forumo pasitariau ir nepirkau. Sake pas ja neperziemojo tokia. Ech kodel pas mus groziai tokie neauga. Bet pikta, kad erzina pardavinedami ir is dalies apgaudineja. O pardavejos isvis nieko nepataria normaliai niekada.
Atsakyti
aš pas kaimynę praėjusią savaitę "rezervavausi" juką smile.gif . Ne margalapė, tiesa, bet pas ją jau seniai auga, tai adptuota mūsų sąlygoms. Siūlė tuoj pat imti, bet kažkaip nesu dar sustrategavusi kur ją pasodinti, tai sakė galima į vazoną pasodinti ir su vazonu įkasti žemėn, tai paskui kada apsprendus galutinę vietą bus galima nepažeidžiant šaknų perkelti, tai v pasvarstau pamintiju ir gal reikės imti kai vėl orelis atvės ir palašnos lietus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 17, 13:43)
ir aš dar neišbandžiau lontrelio....

Aš išbandžiau - pirmą kartą jau senokai, bet žolė buvo peraugusi, tai vyras neišlaukė ir po savaitės nupjovė, tai efektas buvo, bet ne stebuklai. o dabar nupurškiau aną savaitę, berods ketvirtadienį - laukiu...
O juka paprasta žalialapė pas mane peržiemojo gerai - lapų galiukai buvo nurudę, bet atsigavo. Šiemet Kojelavičiaus mugėje pirkau margalapę - po žiemos pranešiu kas bus. Aš dengiau agroplėvele ir dar dežę ant viršaus su sugrėbtais lapais užmoviau - gal ir persistengiau, skaičiau kad kitos nedengia
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 17, 14:48)
Aš išbandžiau - pirmą kartą jau senokai, bet žolė buvo peraugusi, tai vyras neišlaukė ir po savaitės nupjovė, tai efektas buvo, bet ne stebuklai. o dabar nupurškiau aną savaitę, berods ketvirtadienį - laukiu...
O juka paprasta žalialapė pas mane peržiemojo gerai - lapų galiukai buvo nurudę, bet atsigavo. Šiemet Kojelavičiaus mugėje pirkau margalapę - po žiemos pranešiu kas bus. Aš dengiau agroplėvele ir dar dežę ant viršaus su sugrėbtais lapais užmoviau - gal ir persistengiau, skaičiau kad kitos nedengia

Niekada nedengiu nei vienos jukos, margalapes turiu dviejų rūšių su geltonais krašteliais ir sugeltonu vidurėliu. Maniškės jau gyvena pas mane kokie penki metai tik gaila, kad margalapės taip greit nesidaugina. O dabar foto sesija iš sodybų :

Gėlių gyvatvorė paslėpė daržą

user posted image

Čia paslėptas senas sklepas

user posted image

gebenė paslėpė nutrupėjusį tvoros tinką

user posted image
Atsakyti
Knifofija, katalogų verti vaizdeliai thumbup.gif
Čia kažkas prisimenu gal mėnuo atgal teiravosi kaip apželdinti statų kalną kieme, po kuriuo berods irgi sklepas slepiasi, o štai kaip gražiai padaryta bigsmile.gif
gebenė irgi taip gerai pagyvina tvorą, pas mane taipogi vienu pakraščiu plikas ir kadangi aukštis skiriasi tai kai kur aukštokai virš žemės iškilęs kaimynų tvoros pamatas šviečia, gal reikia šitą idėją nusivogti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 17 liepos 2007 - 14:31
Iš vis pas mus visi kraustosi iš proto su tom sodybom, greit reikės visą mėnesį važinėt kol visas aplankysim. Mūsų mieste apie 120 gražių sodybų ir vis daugėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 07 17, 13:38)
O kaip lontrelio efektas? Kazkaip visos tylit, o as dar neisbandziau  blush2.gif

O čia tas lontrelis kokias žoles naikina ax.gif Man garšvos su Rounupu niekaip nepavyksta išnaikinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2007 07 17, 15:30)
O čia tas lontrelis kokias žoles naikina ax.gif Man garšvos su Rounupu niekaip nepavyksta išnaikinti  doh.gif

taip lontrelis panašiai kaip banvel, tik Knifofija sakė dar geriau veikia, bet štai garšva jau atskira istorija doh.gif man atrodo su ja tik kantrybė gali padėti, nes požeminių ūsų gi nesunaikinsi kol jie nesudygs, tiesiog turbūt reikia nuolat duoti ir duoti jiems nuodų kai tik nauja karta sudygsta...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 17, 15:35)
taip lontrelis panašiai kaip banvel, tik Knifofija sakė dar geriau veikia, bet štai garšva jau atskira istorija doh.gif  man atrodo su ja tik kantrybė gali padėti, nes požeminių ūsų gi nesunaikinsi kol jie nesudygs, tiesiog turbūt reikia nuolat duoti ir duoti jiems nuodų kai tik nauja karta sudygsta...

Labai geras derinukas garšvai rondapas, o po trijų dienų lontrelis.

Dabar pažiūrėjau savo įdėtas nuotraukas ir susijuokiau, kad visi kažką slepia. Kas daržą, kas sklepą, o kas nubyrėjusį tinką. vadinasi mūsų gėlytės tikras išsigelbėjimas išradingiems žmonėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 17 liepos 2007 - 14:41
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 17, 15:38)
Labai geras derinukas garšvai rondapas, o po trijų dienų lontrelis.

o kur lontrelio galima nusipirkti? Kažkaip Senukuose nelabai mačisu tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 17, 14:20)
Niekada nedengiu nei vienos jukos, margalapes turiu dviejų rūšių su geltonais krašteliais ir sugeltonu vidurėliu. Maniškės jau gyvena pas mane kokie penki metai tik gaila, kad margalapės taip greit nesidaugina.  O dabar foto sesija iš sodybų :

nu jau paskutines dvi tai man nerealios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 17, 15:20)
O dabar foto sesija iš sodybų :
gebenė paslėpė nutrupėjusį tvoros tinką

user posted image

Man šita idėja būtų super, bet kaip prisiveisti tiek gebenių - jos gi nepigios?
Atsakyti