QUOTE(Paūdrė @ 2007 07 24, 09:44)
Labai ačiū, auginu ir žemaūgius ir aukštaūgius. Sėjau vėlokai tiesiai į dirvą, tai didieji dar tik ruošiasi žydėti, bet vat šitų kažkaip neužmačiau sėklų, gal nesupratau kas per daiktas. O prie namelio man net juos kažkas nuvalgė Sraigių nemažai, nejau tai jų darbas Pirmi metai - dar nesigaudau kokius gyventojus turiu
Turiu tokią problemėlę, tarpas tarp asfaltuoto keliuko ir sklypo aptvaro iš blokelių. Na jis toks per kauptuką ir ten beveik žvyras, išravėjau varputį ir kt. ir galvoju kuo man ten apsodinti ar pasėti, kad gražu būtų ir mašinų ratų nebijotų. Dažnai ten neužvažiuos, bet kartais tikrai bus. Kaimynai užbetonavo, bet man nelabai. Noriu kažko žalio O jei dar žydėtų ir paslėptų tuos blokelius, jie neaukšti, praktiškai, tokiam pat aukštyje, kaip ir pravažiavimas, tai lengvai galėtų koks šliaužiantis ant žolytės kopti, bet kaip tada su pravažiavimu
Turiu tokią problemėlę, tarpas tarp asfaltuoto keliuko ir sklypo aptvaro iš blokelių. Na jis toks per kauptuką ir ten beveik žvyras, išravėjau varputį ir kt. ir galvoju kuo man ten apsodinti ar pasėti, kad gražu būtų ir mašinų ratų nebijotų. Dažnai ten neužvažiuos, bet kartais tikrai bus. Kaimynai užbetonavo, bet man nelabai. Noriu kažko žalio O jei dar žydėtų ir paslėptų tuos blokelius, jie neaukšti, praktiškai, tokiam pat aukštyje, kaip ir pravažiavimas, tai lengvai galėtų koks šliaužiantis ant žolytės kopti, bet kaip tada su pravažiavimu
Patikek tai tikrai raigiu darbas , kadangi pas mane ju labai daug, tai as jau prarau bet kokia vilti tureti sarenciu, nors jie ir turi specifini kvapa, bet staiges juos labai megsta Karta pavasari nuveziau i soda gal koki 50 daigu, susodinau, paliejau, uzvaziuoju po poros dienu dar palaistyt, ogi ziuriu, tik stiebeliaii, nei vieno mano sarenciaus