Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 22, 15:03)
trešnės karpuotesni lapų galiukai. O iš kauliuko gali būti nebloga, o gali būti visiškas niekalas.

visdelto nusprendziau kad ja paliksim ir ziuresim kas cia per stebuklelis pas mum apsigyveno.... gal kitais metais isaiskes kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, SOS! Mano piliarožę apsėdo kažkokia zaraza! verysad.gif ir kotas, ir lapai apgraužti, išmėtyta geltonom ir rudom dėmėm, kitoj lapo pusėj kažkokų tarsi kiaušinių pilna, bet nė vieno ropinėjančio padaro tai nemačiau... nesuprantu schmoll.gif Gal žinot, kas čia yra? Gal galiu nuprkšt Deciu??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 22 liepos 2007 - 20:56
išroviau krapų, o ant šaknų aptikau kažkokius kaip amarėlius pilkos spalvos. Kas tai ir kaip su jais kovot g.gif
Atsakyti
Liepos mėnesio žiedai akimis paganyti:

liepos gėlės

Didelių naujienų neturiu, tai ir albumas trumpas... dabar nekantriai laukiu, kada žydės saulėgrąžos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 07 23, 10:26)

liepos gėlės

Didelių naujienų neturiu, tai ir albumas trumpas... dabar nekantriai laukiu, kada žydės saulėgrąžos ax.gif

super! labai grazu pas tave! wub.gif
Atsakyti
As jau turiu juka biggrin.gif Didelis dekui Roventai 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo liepos ziedus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 07 23, 10:39)
Pasirodysiu ir as savo liepos ziedus ax.gif

thumbup.gif o kas ten ant akmenu - kedai g.gif hihihi.gif
Na as kaip visada savo stiliuj blush2.gif Nei vienos smulkmenos nepraleidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 07 23, 09:26)

liepos gėlės

O man neatidaro sad.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
asio - labai daug spalvyciu, turbut malonu sirdelei,kad daug kas zydi. Ir is viso kazkaip man sitas menuo labai spalvingas, seniau nekreipdavau demesio, o siais metais, net masina vaziuodama sustoju prie kas antro namuko, ir is kur zmones tiek graziu gelyciu gauna g.gif

o gal kas pavadinima pasakytu mano sitos geles, ji paprasta, bet man labai patinka, paieskociau info, nes is mociutes turguj parsinesiau blush2.gif aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 07 23, 11:43)
o gal kas pavadinima pasakytu mano sitos geles, ji paprasta, bet man labai patinka, paieskociau info, nes is mociutes turguj parsinesiau  blush2.gif  aciu  4u.gif
user posted image

bakopa mirksiukas.gif
man irgi patinka liepa thumbup.gif Viskas zydi...bet ir zoles liepos menesi auga greiciausiai doh.gif
Denara, tavo avataras tiesiog nuostabus wub.gif Tokia miela uzuomina kad reikia lekti iki parduotuves arbuzo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 23 liepos 2007 - 10:50
4u.gif aciu..........
Atsakyti