Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 22:25)
Bingo  drinks_cheers.gif Pipyte  biggrin.gif

Tikrai šiandien bloga aura lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Išpyliau mašinos galinį langą, beveždama žoliapjovę cry.gif cry.gif cry.gif

O čia mano jukos

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 19, 21:38)
apie ką mes čia ?  bigsmile.gif

Aš kilimo iš Babtų blush2.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 22:40)
O čia mano jukos

user posted image

user posted image

Ar ne tavo jukas per teliką rodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 12:53)
O didžiausi europos rožynai, tai Mainau saloje irgi Vokietija.

Mainau as irgi buvau, ten nepalyginamai graziau, o Geroj tik siemet tuos sodus irenge, tai ir didziausias rozynas tik siemet atsirado. O siaip tos BUGA vyksta kiekvienais metais vis kitoj vietoj.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 21:40)
Tikrai šiandien bloga aura  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Išpyliau mašinos galinį langą, beveždama žoliapjovę  cry.gif  cry.gif  :

mes irgi buvom isdauze karavanui galini stikla, tai pigiusiai visoj Lietuvoj, Siauliu "Stiklitoj" padare, o laike super, po to su ta masina avarija turejau, tai priekinis stiklas isduzo, o galinis sveikas liko, tuo tarpu kai buves originalas nuo bagazines darymo subyrejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 liepos 2007 - 21:53
QUOTE(Danuška @ 2007 07 19, 22:44)
Aš kilimo iš Babtų  blush2.gif
Ar ne tavo jukas per teliką rodė blush2.gif

Ne nemano.
Atsakyti
[quote=Knifofija,2007 07 19, 22:40]
Tikrai šiandien bloga aura lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Išpyliau mašinos galinį langą, beveždama žoliapjovę cry.gif cry.gif cry.gif

O čia mano jukos

user posted image

Labai grazu.Isduokit paslapti,kaip taip lygiai suformuojamas pieveles krastas?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2007 07 19, 23:06)
Labai grazu.Isduokit paslapti,kaip taip lygiai suformuojamas pieveles krastas?

as irgi beziuredama nuotraukas supratau savo klaida unsure.gif Kad labai arti vejos sodinu geles. o poto pjaudama zole, negaliu nupjauti krasta, nes nukentetu tada geles dry.gif Tai tenka poto su zirklem klupineti doh.gif jauciu ciupsiu ryt peili ir praplatinsiu gelynus rolleyes.gif Vis maziau pjauti zoles reikes hihihi.gif
Atsakyti
O tai šiandien per žinias kaip didžiulį stebuklą rodė pražydusias laukines jukas. Kaune atrodo. O štai ir pas Knifofiją stebuklai tongue.gif Ir Kretingoj mačiau regėjau bigsmile.gif
Papildyta:

o jos kvepia? Tokie vanilinio skonio burbuliukai.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi apie tas pacias jukas.
Vakar per televizoriu rode pas kazkokia moteriske zydincias, tai ji sake, kad juka po zydejimo sunyksta... g.gif Pirma karta tai girdziu, ar tia tiesa? g.gif g.gif g.gif

Ir dar, kaip jas per ziema islaikote, mat as tik primi metai auginu savo grazuole, tai bijau, kas ziema nesusaltu... blink.gif
Papildyta:
O čia mano jukos

user posted image

Ar cia pluostine juka? Pas mane tai ju lapu krasteliai su tokiais pasibangavusiais "siulelias", ar cia tokia pat?
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 07 19, 21:03)
Ką patartumėt daryti su žolyte, ji šiemet pasėta, bet po lietaus pradėjo gelsti apačia, gal kuo tręšti g.gif ...

o koks gruntas? ne priemolis koks, drėgmė per daug neužsilaiko, nepradžiuvo dar kai lietūs nurimo? šiaip tai vejos trąšomis patręšti galima jei sėdama neįterpei trąšų į gruntą, tačiau žolė turi būti jau pilnai sužėlusi, nes jie dar vis dygsta, tai trąšos gali ii nudeginti jaunus daigelius.

QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 22:40)
Tikrai šiandien bloga aura  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Išpyliau mašinos galinį langą, beveždama žoliapjovę  cry.gif  cry.gif  cry.gif

O čia mano jukos

jukos nuostabios, o stiklo, žinoma, gaila...

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 19, 23:13)
as irgi beziuredama nuotraukas supratau savo klaida  unsure.gif Kad labai arti vejos sodinu geles....

protingas išvadas darai thumbup.gif panašu, kad ir man reikia apie tai pasvarstyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 15:08)
Kadagys augantis greitai, o dėl genėjimo tai jei varysi viską iš eilės kaip su dalgiu tada jau tikrai nekoks vaizdelis gausis, visame kame reikia subtilumo, o genėjime taip pat. Kai pradėsi genėt pamatysi kuri šakelė kliūna, kurią tik patrumpint reikia. Žinoma kadagiai genimi kitaip nei lapuočiai, tik jau  aprašyti sunku tą genėjimą.
O gėlytės raudonos gali būti begonijos, ledinukai, petunijos ir t.t. pasirinkti jas reikia atsižvelgiant į sąlygas: saulė pavėsis, smėlis molis ir t.t.
Papildyta:

Blue star - lėtai, o blue karpet iki 30 cm per metus.

jau pasodinau raudonas spriges 4u.gif
O del to kadagio, tai matyty padariau ne taip, as ji pasodinau, bet jei jis taio greitai auga, tai gal man reiks per daug ji karpyt g.gif nu gal tada reiks ji persodint kitur g.gif bet kai klausiau zapyskio medelyne ar greitai auga, sake, kad nelabai g.gif bet as dar ji galeciau persodint kitur, nes man dar kiotj vietoj reiks kadagio, o ten hjau geltu buti is didesnis g.gif Nu kai jau cia darbe turesiu foto to savo kampelio, tai idesiu ir pasakysit ar palikt ta kadagi, ar vistik vietos ten jam per mazai. dabar man atrodo visia graziai gavosi kaip man pirmokei, bet va tik klausimas kas bus jei tas kadagys prades greitai augt g.gif O norejau meslvis spalvos kadagio g.gif
pas mane tas kampelis ten toks busiau pavėsi, na daugiau pavėsis nei saulė, tai kai pirkau spriges, tai sakė, kad dalinis opavėsis joms ideali vieta g.gif

O kad Jukos zydi tai as net nezinojau blink.gif blink.gif Knifofijos grozybes kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 20 liepos 2007 - 07:52
QUOTE(Danuška @ 2007 07 19, 22:44)
Aš kilimo iš Babtų  blush2.gif

vistiek nesuprantu prie ko čia Babtai ir Plungė hihihi.gif

QUOTE(crocus @ 2007 07 20, 00:08)
O tai šiandien per žinias kaip didžiulį stebuklą rodė pražydusias laukines jukas. Kaune atrodo. O štai ir pas Knifofiją stebuklai tongue.gif Ir Kretingoj mačiau regėjau bigsmile.gif

Viename iš Vilniaus sodų tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(MamyteVK @ 2007 07 20, 08:10)
Ir dar, kaip jas per ziema islaikote, mat as tik primi metai auginu savo grazuole, tai bijau, kas ziema nesusaltu...  blink.gif

praeitos temos pabaigoje Knifofija jau pasakojo kaip reikia elgtis su jukomis žiemą wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 20, 08:59)
vistiek nesuprantu prie ko čia Babtai ir Plungė  hihihi.gif ...

ten spėju, kad mūsų apžiūrinėti priželdinti batai sukėlė asociacijas su Babtais smile.gif
Atsakyti