QUOTE(Knifofija @ 2007 07 19, 15:08)
Kadagys augantis greitai, o dėl genėjimo tai jei varysi viską iš eilės kaip su dalgiu tada jau tikrai nekoks vaizdelis gausis, visame kame reikia subtilumo, o genėjime taip pat. Kai pradėsi genėt pamatysi kuri šakelė kliūna, kurią tik patrumpint reikia. Žinoma kadagiai genimi kitaip nei lapuočiai, tik jau aprašyti sunku tą genėjimą.
O gėlytės raudonos gali būti begonijos, ledinukai, petunijos ir t.t. pasirinkti jas reikia atsižvelgiant į sąlygas: saulė pavėsis, smėlis molis ir t.t.
Papildyta:
Blue star - lėtai, o blue karpet iki 30 cm per metus.
jau pasodinau raudonas spriges
O del to kadagio, tai matyty padariau ne taip, as ji pasodinau, bet jei jis taio greitai auga, tai gal man reiks per daug ji karpyt
nu gal tada reiks ji persodint kitur
bet kai klausiau zapyskio medelyne ar greitai auga, sake, kad nelabai
bet as dar ji galeciau persodint kitur, nes man dar kiotj vietoj reiks kadagio, o ten hjau geltu buti is didesnis
Nu kai jau cia darbe turesiu foto to savo kampelio, tai idesiu ir pasakysit ar palikt ta kadagi, ar vistik vietos ten jam per mazai. dabar man atrodo visia graziai gavosi kaip man pirmokei, bet va tik klausimas kas bus jei tas kadagys prades greitai augt
O norejau meslvis spalvos kadagio
pas mane tas kampelis ten toks busiau pavėsi, na daugiau pavėsis nei saulė, tai kai pirkau spriges, tai sakė, kad dalinis opavėsis joms ideali vieta
O kad Jukos zydi tai as net nezinojau
Knifofijos grozybes kaip visad