Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

QUOTE(Pomona33 @ 2012 04 04, 20:01)
per paieska irgi neduoda gal jo nebera. Ojojoj va cia tai sokas ir man, nes tai buvo superine priemone. Lietuvisku pavadinimu vadinosi Drekinantis-atstatantis purskiklis.

hm.. susidare ispudis, kad jie bando isparduoti tuos raudonais dangteliais produktus g.gif gal isima ta linija. Reikia man suskubt kad to aliejuko paciupti cool.gif

Aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 04 04, 20:55)
hm.. susidare ispudis, kad jie bando isparduoti tuos raudonais dangteliais produktus  g.gif  gal isima ta linija. Reikia man suskubt kad to aliejuko paciupti  cool.gif

Aciu uz rekomendacijas  4u.gif

Tikrai gal issims, kad cia tokias akcijas ir nuolaidas daro... doh.gif tikrai paskubekit tada, ir man reiks aliejuko nusipirkti, ziauriai geras daiktas, tik su juo susitvarkiau plauku galiukus!!! O buvau bandzius ivairiausiu ir brangiausiu aliejuku, bet sitas nepakartojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 04 04, 21:00)
ar situs turite omenyje?

user posted image

4u.gif

Sveikos, čia ne kondicionierius bet tikras stebuklas wub.gif Kokių tik aš jų nebandžiau... ŠIS pats geriausias, nuo jo plaukai tampa šilkiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 04 04, 19:00)
Beje, gal kas bandete Feel the difference priemones? Labai idomu butu atsiliepimai? Kaip kazi ju sampunai  ax.gif 

4u.gif

Bandžiau Daily Use šampūną, taip patiko, kad įssigyjau litrą su pompa biggrin.gif Reik iprasti, kad jis neputoja, bet rezultatas labai džiugina smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 16 gegužės 2012 - 12:34
suzinojau kad "Selective" daro seminarus geguzes 28d kaune bei geguzes 29 vilniuje ir iesko modeliu.
Gal kas esat dalyvave ar gal dalyvausit siemet? Jei kas buve papasakokit ar apsimoka ar labai jie ten pakeicia isvaizda? nes susidomejau gal ir idomu butu sudalyvaut..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule20 @ 2012 05 23, 16:48)
suzinojau kad "Selective" daro seminarus geguzes 28d kaune bei geguzes 29 vilniuje ir iesko modeliu.
Gal kas esat dalyvave ar gal  dalyvausit siemet? Jei kas buve papasakokit ar apsimoka ar labai jie ten pakeicia isvaizda? nes susidomejau gal ir idomu butu sudalyvaut..... smile.gif

Paziurekit nuotraukas facebook`e is ankstesniu show mirksiukas.gif
Atsakyti
SELECTIVE turi naują internetinį puslapį . 4u.gif
Pirmam apsipirkimaui siūlo 50 % nuolaidą !!! 4u.gif
Atsakyti
Klaipedoj zinau su Selectivu dirba Brigitos salone Minijos g. Pas savo kirpeja buvau isigijus litrini sampuna ir kauke sausiems plaukams, dar kartais mineralines ampoles uzsisakau, man superinis efektas nuo ju biggrin.gif . Sampunas ir kauke tikrai gerom kainom gaunasi, visada su drauge pasidalinam per puse. Man visos salonines firmos daug geriau nei parduotuviniai lenkiski panten'ai g.gif
Atsakyti