Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

Atradau giliai nukistas SELECTIVE PROFESSIONALS PRO TEK ruzavas kapsules.. 4u.gif turiu 3 reiks sunaudot thumbup.gif
Atsakyti
man Seketyvo aminokeratinu kauke-nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 11 17, 12:41)
Panytes, o kaip Selective ta dazu linija su pamazintu amoniaku, ar eina su jais sviesias spalvas isgaut, jei naturalus plaukai 50/50 juodi/zili? Paskutinius kelis metus daziausi su Keune sviesia aukso spalva, bet kirpeja sako, kad jei dar sumastysiu su Keune dazyt, nubyres plaukai, patare ieskotis ko nors be amoniako, arba su sumazintu kiekiu...

Sveikos, jau menuo kaip Lietuvoj yra nauja Selective dažų linija visai be amoniako. Dažiau su Keune , bet jau laukiu parduotuvėje pasirodant šių dažų.
Žinau,kad šiais dažais jau dirba '' G style studio ''grožio salonas Kaune,bet ten man per brangu... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
radau giliai paslepta sia temele, tai nusprendziau parasyti, nes atsakymo i man rupima klausima neradau g.gif nejaugi tiek nedaug mergaiciu naudoja sios firmos prekytes?
Gal kuri zinote kaip galima isigyti sios kosmetikos (ne is kirpeju)? As perku pas savo kirpeja, bet gal kazkur kazkaip galima gauti Kaune pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 24, 23:18)
Sveikutes,
radau giliai paslepta sia temele, tai nusprendziau parasyti, nes atsakymo i man rupima klausima neradau  g.gif  nejaugi tiek nedaug mergaiciu naudoja sios firmos prekytes?
Gal kuri zinote kaip galima isigyti sios kosmetikos (ne is kirpeju)? As perku pas savo kirpeja, bet gal kazkur kazkaip galima gauti Kaune pigiau?  ax.gif

Jos yra parduotuvese kirpykloms, mickeviciaus g. ir laisves al. prie urpejos brome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2010 07 26, 09:34)
Jos yra parduotuvese kirpykloms, mickeviciaus g. ir laisves al. prie urpejos brome 4u.gif

Aciu labai uz ats.
O jus nezinote ar pats zmogus mirtingasis gali uzsisakineti sios kosmetikos su nuolaida, na pvz kaip kitu platinamu firmu? blush2.gif
reiks mickeviciaus gatveje ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 24, 20:18)
Sveikutes,
radau giliai paslepta sia temele, tai nusprendziau parasyti, nes atsakymo i man rupima klausima neradau  g.gif  nejaugi tiek nedaug mergaiciu naudoja sios firmos prekytes?
Gal kuri zinote kaip galima isigyti sios kosmetikos (ne is kirpeju)? As perku pas savo kirpeja, bet gal kazkur kazkaip galima gauti Kaune pigiau?  ax.gif

šiandien tokia pat mirtingoji rolleyes.gif nusipirko naujausius dažus be amoniako MILDCOLOR (apie 35 lt-120 ml.) ir jiems skirtą peroksidą ir pati nusidažė ! viskas super! thumbup.gif deja, jais neprekiauja kol kas niekas (mickeviciaus g. bus tik labai mažai ir tik 3% peroksidas ,o laisves al. prie urpejos brome net nieko nežino)
O parduoda tik MODERNETOJ Juozapaviciaus pr. 21 ir sakė niekur nebus g.gif

p.s.peroksidą 9% teko pirkt visą litrą ,tai jei kam reikės,rašykit,parduosiu kam kiek reikės !
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 24, 20:18)
Sveikutes,

Ar radot ?
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2010 08 02, 11:16)
Ar radot ?

Neieskojau dar ax.gif nes pries savaite, papildziau buteliuku lentyna pirkdama pas kirpeja ir tik poto pagalvojau, kad gal kur pigiau yra, juk vistiek beveik viska sios firmos naudoju doh.gif
Mano mylimiausi purskiklis (baltam buteliukyje) ir tiesinantis pienelis (violetiniam) thumbup.gif ir aisq kauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 03, 19:20)
Neieskojau dar  ax.gif  nes pries savaite, papildziau buteliuku lentyna pirkdama pas kirpeja ir tik poto pagalvojau, kad gal kur pigiau yra, juk vistiek beveik viska sios firmos naudoju  doh.gif
Mano mylimiausi purskiklis (baltam buteliukyje) ir tiesinantis pienelis (violetiniam)  thumbup.gif ir aisq kauke  bigsmile.gif

Kokia kaina tiesinancio pienelio? Ir koks turis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2010 08 03, 18:39)
Kokia kaina tiesinancio pienelio? Ir koks turis? g.gif

150 ml, kaip ir puskiklio, bet kainos nors uzmuskit neatsimenu... doh.gif ar 48, ar 46Lt.... g.gif ant buteliuko neraso, o vis imu ne viena daikteli tai neuzfiksuoju tokiu dalyku... tureciau po ranka kainininka isimintu kainos, bet kai perku pas kirpeja, tai moku uz viska:
uz kirpykla, uz pieneli uz purskikli ir t.t. uz viska ka tuo metu perku blink.gif
Gal kas zino,kur internete kainas butu galima rast???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 04, 17:43)
Gal kas zino,kur internete kainas butu galima rast???? blink.gif

Kazkaip nejuda sita temute g.gif
Atsakyti