Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

QUOTE(Adera777 @ 2008 05 09, 10:17)
Na kai tokie ilgi, tai 15cm nera daug, aš turėjau omenyje nekirpti labai daug(pvz. iki pečių), nes merginos kartais taip padaro, o paskui gailisi.
Kokių 15cm ir aš pakirpčiau mirksiukas.gif

tai tada viskas gerai:)
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2007 09 09, 13:52)
Turiu Selective pump too,kuris skirtas plaukams prie saknu pakelt,tai absoliuciai visiskai nieko nepakelia ir dar suplojau apie 35 lt  doh.gif , man to pakako,kad i ta SELECTIVE nei akies krasteliu nepasiziuriu  bash.gif

Aš šitą irgi turiu,bet jis man nepatinka schmoll.gif schmoll.gif Ir dar putas naudojus tai jos nežinau,labai jau plaukus sulipdo g.gif
Atsakyti
o kur rasti selective kainorasti? noriu priemoniu nusipirkti, idomu kiek kainuoja plauku dazai ir losjonas vyrams nuo plauku slinkimo? aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patricia @ 2008 09 24, 10:04)
o kur rasti selective kainorasti? noriu priemoniu nusipirkti, idomu kiek kainuoja plauku dazai ir losjonas vyrams nuo plauku slinkimo? aciu atsakiusioms  4u.gif

senos linijos dazai kainuoja apie 20 lt. naujos truputeli brangesni . kainorasti gali gauti pas vadybininka.jei tu nekirpeja tai gali buti sunkoka . jie dirba tik su kirpejais arba specelizuotomis parduotuvemis. vyrui nuo slinkimo siulyciau rinktis kitos firmos priemones.
Atsakyti
Noreciau isgirsti nuomoniu apie Selective plauku dazus.Niekad nesu daziusi sios firmos dazais,tad idomu kokia ju kokybe-ar ilgai islaiko spalva,ar nealina plauku,kokia dazu sudetis ir t.t.Noretusi kuo naturalesniu dazu,kuo maziau chemijos,kadangi labai slenka plaukai,tad stengiuosi labiau juos tausoti.Ir dar...esu girdejus,kad dazai Keune,Kadus yra taip pat kokybiski.Idomu kurie is ju-taip pat ir Selective butu kokybiskiausi??Merginos,kurios esate isbande,gal galetu pareiksti savo nuomone?Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 02, 21:42)
Noreciau isgirsti nuomoniu apie Selective plauku dazus.Niekad nesu daziusi sios firmos dazais,tad idomu kokia ju kokybe-ar ilgai islaiko spalva,ar nealina plauku,kokia dazu sudetis ir t.t.Noretusi kuo naturalesniu dazu,kuo maziau chemijos,kadangi labai slenka plaukai,tad stengiuosi labiau juos tausoti.Ir dar...esu girdejus,kad dazai Keune,Kadus yra taip pat kokybiski.Idomu kurie is ju-taip pat ir Selective butu kokybiskiausi??Merginos,kurios esate isbande,gal galetu pareiksti savo nuomone?Buciau dekinga 4u.gif

Dažiau su Selective dažais plaukus. Man tai patiko - nėra jie stiprūs, pasiplauna greitai, na dar žiūrint kokį oksidantą dėsi. Aš dėdavau 3 proc. tai iki sekančio dažymo nuo juodų iki tamsiai rudos atsiplaudavo. Šiaip selectivo dažai yra su pamažintu amoniako kiekiu. Tai irgi gerai. Na rezultatais tai patenkinta būdavau, plaukai blizgėjo, atrodė sveiki, net po cheminio.
Šiaip selectivo blondiški ir vario atspalviai labai super - draugę dažiau tabaco spalvyte, tai net pati pavydėt pradėjau tos spalvos. smile.gif
Papildyta:

Su šitais selectivo dažais dažiausi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 03 spalio 2008 - 08:41
Pas mano kirpeja yra sios ir ne tik produkcijos. Is visu bandytu, gal tik kokiais 2 nusivyliau. O siaip tai man labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 02, 22:42)

As jau keleta metu dazau plaukus Selective dazais (tikslaiu kirpeja dazo smile.gif ). Sia produkcija ji naudoja senokai. Netgi seminarus veda (kiek as zinau) kaip naudoti juos. Plaukuciu tikrai nealina. Yra ir naturaliu, taciau ju spalva siek tiek greiciau nusiplauna.
Yra priemoniu ir nuo plauku slinkimo. As savo draugei pirkau dovanu, liko lb patenkinta.
Atsakyti
Simulsica,JurgituxM-aciu uz atsakymus bigsmile.gif Dar toks vienas klausimelis butu:ar sie dazai nuima zila plauka?Pas mane jau lenda sie niekadejai nuo saknu doh.gif Siaip naturali mano plauku spalva juoda.Idomu ar butu pasirinkimas kazko is tamsiai rudu atspalviu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 03, 15:06)
Simulsica,JurgituxM-aciu uz atsakymus bigsmile.gif Dar toks vienas klausimelis butu:ar sie dazai nuima zila plauka?Pas mane jau lenda sie niekadejai nuo saknu doh.gif Siaip naturali mano plauku spalva juoda.Idomu ar butu pasirinkimas  kazko is tamsiai rudu atspalviu ir pan.

Su manim grazintis visuomet keliauja mama. Pas ja zilu plaukuciu netruksta. Tai galiu patvirtinti, kad zilus plaukus tikrai nudazo smile.gif .
O dar neseniai mano drauge, kuri laukiasi nestuke.gif buvo pas mano kirpeja, tai jai parinko naturalius dazus, kurie nekenktu. Zinok rezultatas buvo thumbup.gif . Ir spalva grazi gavosi ir pakankamai ilgai issilaike. Sake dabar vel keliaus pasigrazinti smile.gif.
Manau, jei tavo kirpeja zino kaip su tokiais dazais dirbti, rezultatu neturetum nusivilti 4u.gif .
Atsakyti
Panytes, o kaip Selective ta dazu linija su pamazintu amoniaku, ar eina su jais sviesias spalvas isgaut, jei naturalus plaukai 50/50 juodi/zili? Paskutinius kelis metus daziausi su Keune sviesia aukso spalva, bet kirpeja sako, kad jei dar sumastysiu su Keune dazyt, nubyres plaukai, patare ieskotis ko nors be amoniako, arba su sumazintu kiekiu...
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 04 01, 18:31)
Stai ka raso apie ji:
Losjonas , stimuliuojantis  plauko  svogūnėlį. Losjonas skirtas stimuliuoti galvos odą ir  stabdyti  plaukų  slinkimą. Maitina plauko svogūnėlį, skatina plaukų augimą, didina jų apimtį.
Naudojimas:Paskirstykite losjoną,stabdantį plaukų slinkimą,ant galvos odos, švelniai masažuokite. Išdžiovinkite plaukus. Nenuplaukite !

va sitas tai super dalykas. wub.gif man labai patiko. nors naudoju nepilna menesi, bet poveiki tikrai jauciu, zymiai maziau slenka plaukai thumbup.gif
Atsakyti