Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

QUOTE(Hottea @ 2008 05 04, 16:31)
O tos litrinės bonkutės nebūna truputuką atskiestos mandresnių pardavėjų? g.gif  blink.gif

Aš nusipirkau meginuką šampūno ir balzamo-kaukės, tai galiu pasakyti kad šampūnas skistokas pasirodė, jei tai nebūtų mėginukas, galvočiau, kad atskiestas.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 04, 18:42)
Aš nusipirkau meginuką šampūno ir balzamo-kaukės, tai galiu pasakyti kad šampūnas skistokas pasirodė, jei tai nebūtų mėginukas, galvočiau, kad atskiestas.

tikrai neskiesti. Dauguma sampunu yra labai koncentruoti - tirsti. Juos siaip reiktu skiesti delne su vandeniu, o paprastai iskart pilame ant galvos. Taip galima nualinti plaukus. O selective sampunai yra skysti, bet svelnus galvos odai ir plaukams. Baigiu 1 l sampuno ir balzamo ir tikrai pirksiu vel. As naudoju su zaliu obuoliu sampuna ir zoleliu balzama. Mama pirko dazytiems, pazeistiems plaukams, tai jai nepatiko g.gif Man neteko bandyti, nes jau senokai ne pas mama gyvenu ax.gif Cia mano plaukai isplauti Selective sampunu ir balzamu:
user posted imageuser posted image

Man labai patinka priemoniu kaina ir talpa thumbup.gif Kai mano kirpeja pirma k. isplove galva su siomis priemonemis - likau nustebinta ir nuo siol jas naudoju,tik kad sunku ju gauti... doh.gif
Tikrai visoms rekomenduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 05 gegužės 2008 - 00:08
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 05, 01:00)
tikrai neskiesti. Dauguma sampunu yra labai koncentruoti - tirsti. Juos siaip reiktu skiesti delne su vandeniu, o paprastai iskart pilame ant galvos. Taip galima nualinti plaukus. O selective sampunai yra skysti, bet svelnus galvos odai ir plaukams. Baigiu 1 l sampuno ir balzamo ir tikrai pirksiu vel. As naudoju su zaliu obuoliu sampuna ir zoleliu balzama. Mama pirko dazytiems, pazeistiems plaukams, tai jai nepatiko g.gif  Man neteko bandyti, nes jau senokai ne pas mama gyvenu ax.gif  Cia mano plaukai isplauti Selective sampunu ir balzamu:
user posted imageuser posted image

Man labai patinka priemoniu kaina ir talpa thumbup.gif  Kai mano kirpeja pirma k. isplove galva su siomis priemonemis - likau nustebinta ir nuo siol jas naudoju,tik kad sunku ju gauti... doh.gif
Tikrai visoms rekomenduoju

labai grazus plaukai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 05 05, 13:33)
labai grazus plaukai  wub.gif  bigsmile.gif

Dekui, plaukai siaip kaip stagarai - labai kieti ir stori, sausi. Todel nuolat reikia minkstinti - Selective labai tinka tam:) nes tas su zaliu obuoliu sampunas, skirtas visiems plauku tipams - tinka kasdieniniam naudojimui, todel labai svelnus ir nepadaro plauku kaip pakulu blush2.gif
Atsakyti
Nu jau plaukai apvalutės good.gif good.gif Labai gražūs ir stori, ir ilgi. Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 05, 13:22)
Dekui, plaukai siaip kaip stagarai - labai kieti ir stori, sausi. Todel nuolat reikia minkstinti - Selective labai tinka tam:) nes tas su zaliu obuoliu sampunas, skirtas visiems plauku tipams - tinka kasdieniniam naudojimui, todel labai svelnus ir nepadaro plauku kaip pakulu blush2.gif

Apvalute, labai gražūs tavo plaukučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 05, 14:22)

Įsivaizduoju kaip Tau sunku susitvarkyti su tokiu ilgiu blink.gif
Bet sugarbanoti labai gražiai turėtų atrodyti wub.gif

O ne geriau pasirinkti konkretų šampūną (pvz. sausiems plaukams), negu visų tipų plaukams? g.gif Gal efektyviau būtų, nes mano sausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 07, 15:49)
Įsivaizduoju kaip Tau sunku susitvarkyti su tokiu ilgiu blink.gif
Bet sugarbanoti labai gražiai turėtų atrodyti wub.gif

O ne geriau pasirinkti konkretų šampūną (pvz. sausiems plaukams), negu visų tipų plaukams? g.gif  Gal efektyviau būtų, nes mano sausi unsure.gif

turejau juos ir dar ilgesnius blink.gif lotuliukas.gif Zinok, kaip tik manau, kad su jais neturiu problemu, nes kai paskaitau kiek kitos vargsta, tai doh.gif
Tai jau rasiau, kad mama turejo dazytiems, chemiskai nualintiems plaukams ir jai nepatiko. Kazkaip bijau pirkti 1 l bonka ir jeigu po to netiks g.gif

gal kuri esate bandziusi ir kitos rusies sampuna? labai butu idomu isgirsti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turėjau omenyje (vos ne raumenyje lotuliukas.gif ) ne vargą dėl pačių plaukų - nes jie man atrodo tikrai sveiki ir gražūs, bet dėl pačio jų ilgio ax.gif
Būdama 16kos berods panašaus ilgio nusikirpau iki pečių, nes sunku būdavo susirišti, plaunant galvą sverdavo, vasarą karšta doh.gif Vis su kasa būdavau lotuliukas.gif

Oi, gaila dbr kai pagalvoju, kokį ilgį nurėžė man - iki šiol tą pusę kasos turiu schmoll.gif

Saugoki plaukučius ir nekirpki daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 07, 19:09)
Saugoki plaukučius ir nekirpki daug drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 08, 12:06)

o as kaip tik ruosiuosi kokia 15 cm nukirpti, dar pakarpyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 08, 13:07)
o as kaip tik ruosiuosi kokia 15 cm nukirpti, dar pakarpyti g.gif

Na kai tokie ilgi, tai 15cm nera daug, aš turėjau omenyje nekirpti labai daug(pvz. iki pečių), nes merginos kartais taip padaro, o paskui gailisi.
Kokių 15cm ir aš pakirpčiau mirksiukas.gif
Atsakyti