Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

QUOTE(menasmyleti @ 2008 03 18, 03:18)
yra toks. yra ivairiu. mano mamai su raudomuoju kadugiu netiko, labiau tiko su linu semenimis ar pan.  Ten buna tokia litrine bonke ir tik 18 lt. Buna pirkti specializuotose kirpykloms parduotuvese. as tai pirkau Kaune prie rastines prekiu "Senasis parkeris" (Lasives alejos stotele). siaip turetu platinti ir kirpyklose

na, tada zinau. Pati dabar damusineju litrine bonka zalio obuolio sampuno ir zoleliu balzama. Bet mokejau po 25 Lt.
gal kas zinote, kur yra Vilniuje? nes Medines sukos visai negauna net tokios serijos.
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 02 28, 23:36)
as turiu losjona nuo plauku slinkimo (raso kad skirtas vyrams  g.gif ) , tai tikrai toje vietoje kur juo tepiau ataugineja plaukuciai. man patiko  bigsmile.gif

Ar cia tas kur stimuliuojantis plauko svoguneli, buteliukas toks su pipete. As toki turiu tai man nerealiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 03 19, 00:57)
Ar cia tas kur stimuliuojantis plauko svoguneli, buteliukas toks su pipete. As toki turiu tai man nerealiai patiko.

taip taip, tas pats. biggrin.gif man irgi patinka, nes tikrai pradejo plaukeliai augti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 03 20, 12:52)
taip taip, tas pats.  biggrin.gif  man irgi patinka, nes tikrai pradejo plaukeliai augti  bigsmile.gif

O ar nuo slinkimo jis padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 29, 23:15)
O ar nuo slinkimo jis padeda?  g.gif

Stai ka raso apie ji:
Losjonas , stimuliuojantis plauko svogūnėlį. Losjonas skirtas stimuliuoti galvos odą ir stabdyti plaukų slinkimą. Maitina plauko svogūnėlį, skatina plaukų augimą, didina jų apimtį.
Naudojimas:Paskirstykite losjoną,stabdantį plaukų slinkimą,ant galvos odos, švelniai masažuokite. Išdžiovinkite plaukus. Nenuplaukite !
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 04 01, 18:31)
Stai ka raso apie ji:
Losjonas , stimuliuojantis  plauko  svogūnėlį. Losjonas skirtas stimuliuoti galvos odą ir  stabdyti  plaukų  slinkimą. Maitina plauko svogūnėlį, skatina plaukų augimą, didina jų apimtį.
Naudojimas:Paskirstykite losjoną,stabdantį plaukų slinkimą,ant galvos odos, švelniai masažuokite. Išdžiovinkite plaukus. Nenuplaukite !

Ačiū 4u.gif Reiks išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 18, 18:52)
medinese sukose yra tik viena serija - protek, o man ji nepatinka, gal kuri atradote, kur galima isigyti sios firmos priemoniu?

Yra pirkti daugumoje kirpejoms skirtu parduotuviu, ten didelis pasirinkimas Selective produktu (bent jau Kaune) biggrin.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 03 18, 02:28)
na, tada zinau. Pati dabar damusineju litrine bonka zalio obuolio sampuno ir zoleliu balzama. Bet mokejau po 25 Lt.
gal kas zinote, kur yra Vilniuje? nes Medines sukos visai negauna net tokios serijos.

As irgi sita naudoju, zalio obuolio ir dar kondicionieriu. Bet gal keisiu kokiu kitu is tos pacios serijos.
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 04 02, 21:02)
Yra pirkti daugumoje kirpejoms skirtu parduotuviu, ten didelis pasirinkimas Selective produktu (bent jau Kaune)  biggrin.gif 
As irgi sita naudoju, zalio obuolio ir dar kondicionieriu. Bet gal keisiu kokiu kitu is tos pacios serijos.

na,Vilniuje tikrai nera. Gal zinote kas nors is vilnieciu? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
O kas ką pasakytų apie galiukams skirtą priemonę? user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 04 02, 20:02)
Yra pirkti daugumoje kirpejoms skirtu parduotuviu, ten didelis pasirinkimas Selective produktu (bent jau Kaune)  biggrin.gif 

Na, man asmeniskai dar nerealus yra ju sampunas su Juros dumbliais... ir kokybe bent jau man yra super 4u.gif uz tokia kaina mirksiukas.gif siaip tai mediniu suku pasirinkimas bet kurios kosmetikos yra labai ribotas, as tai perku pas kirpeja, nes ir kainos mazesnes ir pasirinkimas didesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 18, 02:28)

Vilniuj prie Zaliojo tilto, toj upes pusej kur kongresu rumai yra SELECTIVE grozio studija, jie naudoja selektyvo dazus ir dirba su visa ju kosmetika
jie turetu turet smile.gif

man patiko selective balzamai (irgi pirkau litrine bonke) biggrin.gif

ir dar kartais naudoju selective priemone sukuosenai uzbaigti - ji puiki ir skaniai kvepia, zadu dar pirkt wub.gif nors kazin kada tai bus, nes jos labai ilgam uztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 gegužės 2008 - 15:23
O tos litrinės bonkutės nebūna truputuką atskiestos mandresnių pardavėjų? g.gif blink.gif
Atsakyti