Įkraunama...
Įkraunama...

Selective professional

Kadangi neradau tokios temos, tai nusprendžiau, kad ji reikalinga pasidalinti nuomonėms apie šią produkciją.
vakar pati išbandžiau Mineralizuotą plaukų aliejų “OLIO MINERALIZZANTE",
10 ml ampulytė, pirkau Medinėse šukose, jis skirtas:

" Regeneruojantis nektaras plaukams , kuriems reikia pagalbos.Atstato pažeistą plauko struktūrą . Plauko paviršiuje sudaro molekulinę plėvelę. Suteikia plaukams gyvybingumo, elastingumo ,lengvina iššukavimą. Sušvelnina cheminių priemonių poveikį.
Rekomenduojamas prieš ir po cheminio sušukavimo, dažymo bei plaukų šviesinimo.
Naudojimas: Įtrinkite vieną ampulę į galvos odą, nušukuokite per visą plaukų ilgį, palaikykite kelias minutes ir išplaukite dideliu vandens kiekiu. "

vakar išbandžiau, bet ypatingo poveikio nepajutau, reiks šitą prcedūrą kartoti po 2 kartus per savaitę ir tada mano plaukučiai atsigaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 07 17, 09:37)
Kadangi neradau tokios temos, tai nusprendžiau, kad ji reikalinga pasidalinti nuomonėms apie šią produkciją.
vakar pati išbandžiau Mineralizuotą plaukų aliejų  “OLIO  MINERALIZZANTE",
10 ml ampulytė, pirkau Medinėse šukose, jis skirtas:

" Regeneruojantis nektaras  plaukams , kuriems  reikia  pagalbos.Atstato pažeistą  plauko  struktūrą . Plauko  paviršiuje sudaro  molekulinę  plėvelę. Suteikia  plaukams  gyvybingumo, elastingumo ,lengvina iššukavimą. Sušvelnina  cheminių priemonių poveikį. 
                Rekomenduojamas prieš ir po cheminio sušukavimo, dažymo bei plaukų šviesinimo.
                Naudojimas:  Įtrinkite vieną ampulę į galvos odą, nušukuokite per  visą  plaukų  ilgį, palaikykite kelias minutes ir išplaukite dideliu vandens kiekiu. "

vakar išbandžiau, bet ypatingo poveikio nepajutau, reiks šitą prcedūrą kartoti po 2 kartus per savaitę ir tada mano plaukučiai atsigaus  drinks_cheers.gif

o kokia kaina?? blush2.gif ir kur tos medines sukos yra?? kazkaip as ju dar neuztikau g.gif
Atsakyti
medinese sukose yra tik viena serija - protek, o man ji nepatinka, gal kuri atradote, kur galima isigyti sios firmos priemoniu?
Atsakyti
Tikrai zinau, kad kirpyklose kirpejos platina sias priemones, reik ten pasiklausinet.
Atsakyti
As irgi perku pas savo kirpeja:) Man patinka,bet as pastoviai perku sampuna ir balzama,o stipresniu priemoniu dar kazkaip neprireike...
Atsakyti
Turiu Selective pump too,kuris skirtas plaukams prie saknu pakelt,tai absoliuciai visiskai nieko nepakelia ir dar suplojau apie 35 lt doh.gif , man to pakako,kad i ta SELECTIVE nei akies krasteliu nepasiziuriu bash.gif
Atsakyti
as turiu sampuna ir kauke, kazkodel neprilipo rolleyes.gif nors sampunas neblogas buvo, bet kadangi perejau prie naturalaus, tai jis atsidure pas mano mama biggrin.gif beje, pirkta pas kirpeja.
Atsakyti
na sampunas ypac su raudonuoju kadagiu man super.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2008 02 10, 23:31)
na sampunas ypac su raudonuoju kadagiu man super.. thumbup.gif

o koks cia toks..? naujas? niekad nesu maciusi. g.gif
Atsakyti
maniskis tai buvo nuo pleiskanu...
Atsakyti
as turiu losjona nuo plauku slinkimo (raso kad skirtas vyrams g.gif ) , tai tikrai toje vietoje kur juo tepiau ataugineja plaukuciai. man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 11, 01:14)
o koks cia toks..? naujas? niekad nesu maciusi. g.gif

yra toks. yra ivairiu. mano mamai su raudomuoju kadugiu netiko, labiau tiko su linu semenimis ar pan. Ten buna tokia litrine bonke ir tik 18 lt. Buna pirkti specializuotose kirpykloms parduotuvese. as tai pirkau Kaune prie rastines prekiu "Senasis parkeris" (Lasives alejos stotele). siaip turetu platinti ir kirpyklose
Atsakyti