Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sansara - man labai patiko ta trecia foto, jeigu nukirpus apacia kaip kazkas sake iki zolytes, tai isvis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jokių intrigų, jokių totalizatorių, jokio aktyvaus palaikymo... visi ramiai sau laukia rezultatų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 18, 19:38)
jokių intrigų, jokių totalizatorių, jokio aktyvaus palaikymo... visi ramiai sau laukia rezultatų  cool.gif

Aha labai jau tyliai šįkart unsure.gif Atostogos irnesakyk.gif

Pirmauja Nr. 39 , nedaug atsilieka 21 smile.gif

39 spėju kad Užuolaidos vėl tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 18, 19:48)
Aha labai jau tyliai šįkart  unsure.gif Atostogos  irnesakyk.gif

Pirmauja Nr. 39 , nedaug atsilieka  21  smile.gif

39 spėju kad Užuolaidos vėl  tongue.gif

iš šių dviejų 39 geresnė
Atsakyti
Man atvirkščiai, už 39 net nebalsavau. Aišku, tai nereiškia, kad man ji prasta, jokiais būdais
Atsakyti
pfu..
parasiau pasyviai, paskui atgal kelis lapus atverciau ir priejau isvados kad nepasyviai, bet tamsiu paros laiku nubalsuota.. kol as dar miegu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 18 liepos 2007 - 19:45
o jau ir pabaiga balsavimo kaip ir turi būti...
mano 19, 20 ir 28... šį kartą ir vėl nieko gero smile.gif
man sudėtinga išėjus iš namų kažką pastebėt. jei reikia "surežisuoti" namie kadrą, gaunasi geriau, nei eiti ir kažko ieškoti jau sukurto... gaunas "nueik nežinia kur, nutrauk nežinia ką" doh.gif kaip viena SM mamytė pasakė, "kaip gyveni, tas ir geriausiai gaunasi"... juk auginant vaiką ir sėdi toj aplinkoj, ją pažįsti, žinai, tai gal todėl lengviau blush2.gif
ai, čia mano pamąstymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 18, 19:48)
o jau ir pabaiga balsavimo kaip ir turi būti...

Tai,kad dar ne visi prabalsave g.gif Ar cia jau laika esam nustate kazkoki?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 08:30)

kieno buvo šita nuotrauka? tikiuosi neįsižeidė dėl pataisymo blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 20:55)
Tai,kad dar ne visi prabalsave g.gif Ar cia jau laika esam nustate kazkoki?

kiek prisimenu buvo iki 20.00 val.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 07:51)
Na gal tema tokia, ar šiaip nuotaika ne ta,  bet man nuotraukos tokios visos vienodos, banalios pasirodė (taip pat ir mano) - išrinkim, kuris pastatas gražesnis smile.gif, nesimato tokių superinių idėjų, kaip ankstesnėse temose buvo...tada lieka variantas arba rašyti nieko nesakantį komentarą, arba smarkiai kritikuoti (o nenorėjau nieko įžeisti, nes visi suirzę  kažko... doh.gif )
šita turėjo būti mano namų darbams, bet  pačiai ne itin patinka, nutariau nebedėti.
user posted image

Labai grazi nuotrauka, butu buvusi prie mano "favorites", be reikalo nedalyvauji ir nebalsuoji....Na tikiuosi iki sekanciu ND tau tai praeis 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 19:59)
kiek prisimenu buvo iki 20.00 val.

Aiskumelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 liepos 2007 - 20:04
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 21:03)
Labai grazi nuotrauka, butu buvusi prie mano "favorites", be reikalo nedalyvauji ir nebalsuoji....Na tikiuosi iki sekanciu ND tau tai praeis 4u.gif

ačiū 4u.gif bet man pačiai ji nelabai... būtų buvę namų darbai "iš reikalo"...

tai kieno ta morkinė foto? užuolaidos?
Atsakyti
Tai 39 ir laimėjo, jei neklystu g.gif Tai ką sveikinam g.gif
Mano 23,35 ir 36 bigsmile.gif irgi nieko gero doh.gif

Na aš šįkartą buvau linkusi pasuoti, ale irgi dėjau iš reikalo, nes man geriau blogi komentarai , negu nieko smile.gif .

Californiagirl, ačiū už taškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 liepos 2007 - 20:10