sansara - man labai patiko ta trecia foto, jeigu nukirpus apacia kaip kazkas sake iki zolytes, tai isvis
QUOTE(Sansara @ 2007 07 18, 19:38)
jokių intrigų, jokių totalizatorių, jokio aktyvaus palaikymo... visi ramiai sau laukia rezultatų
Aha labai jau tyliai šįkart Atostogos
Pirmauja Nr. 39 , nedaug atsilieka 21
39 spėju kad Užuolaidos vėl
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 18, 19:48)
Aha labai jau tyliai šįkart Atostogos
iš šių dviejų 39 geresnė
pfu..
parasiau pasyviai, paskui atgal kelis lapus atverciau ir priejau isvados kad nepasyviai, bet tamsiu paros laiku nubalsuota.. kol as dar miegu
parasiau pasyviai, paskui atgal kelis lapus atverciau ir priejau isvados kad nepasyviai, bet tamsiu paros laiku nubalsuota.. kol as dar miegu
o jau ir pabaiga balsavimo kaip ir turi būti...
mano 19, 20 ir 28... šį kartą ir vėl nieko gero
man sudėtinga išėjus iš namų kažką pastebėt. jei reikia "surežisuoti" namie kadrą, gaunasi geriau, nei eiti ir kažko ieškoti jau sukurto... gaunas "nueik nežinia kur, nutrauk nežinia ką" kaip viena SM mamytė pasakė, "kaip gyveni, tas ir geriausiai gaunasi"... juk auginant vaiką ir sėdi toj aplinkoj, ją pažįsti, žinai, tai gal todėl lengviau
ai, čia mano pamąstymai
mano 19, 20 ir 28... šį kartą ir vėl nieko gero
man sudėtinga išėjus iš namų kažką pastebėt. jei reikia "surežisuoti" namie kadrą, gaunasi geriau, nei eiti ir kažko ieškoti jau sukurto... gaunas "nueik nežinia kur, nutrauk nežinia ką" kaip viena SM mamytė pasakė, "kaip gyveni, tas ir geriausiai gaunasi"... juk auginant vaiką ir sėdi toj aplinkoj, ją pažįsti, žinai, tai gal todėl lengviau
ai, čia mano pamąstymai
QUOTE(Sansara @ 2007 07 18, 19:48)
o jau ir pabaiga balsavimo kaip ir turi būti...
Tai,kad dar ne visi prabalsave Ar cia jau laika esam nustate kazkoki?
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 08:30)
kieno buvo šita nuotrauka? tikiuosi neįsižeidė dėl pataisymo
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 20:55)
Tai,kad dar ne visi prabalsave Ar cia jau laika esam nustate kazkoki?
kiek prisimenu buvo iki 20.00 val.
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 07:51)
Na gal tema tokia, ar šiaip nuotaika ne ta, bet man nuotraukos tokios visos vienodos, banalios pasirodė (taip pat ir mano) - išrinkim, kuris pastatas gražesnis , nesimato tokių superinių idėjų, kaip ankstesnėse temose buvo...tada lieka variantas arba rašyti nieko nesakantį komentarą, arba smarkiai kritikuoti (o nenorėjau nieko įžeisti, nes visi suirzę kažko... )
šita turėjo būti mano namų darbams, bet pačiai ne itin patinka, nutariau nebedėti.
šita turėjo būti mano namų darbams, bet pačiai ne itin patinka, nutariau nebedėti.
Labai grazi nuotrauka, butu buvusi prie mano "favorites", be reikalo nedalyvauji ir nebalsuoji....Na tikiuosi iki sekanciu ND tau tai praeis
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 19:59)
kiek prisimenu buvo iki 20.00 val.
Aiskumelis
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 21:03)
Labai grazi nuotrauka, butu buvusi prie mano "favorites", be reikalo nedalyvauji ir nebalsuoji....Na tikiuosi iki sekanciu ND tau tai praeis
ačiū bet man pačiai ji nelabai... būtų buvę namų darbai "iš reikalo"...
tai kieno ta morkinė foto? užuolaidos?
Tai 39 ir laimėjo, jei neklystu Tai ką sveikinam
Mano 23,35 ir 36 irgi nieko gero
Na aš šįkartą buvau linkusi pasuoti, ale irgi dėjau iš reikalo, nes man geriau blogi komentarai , negu nieko .
Californiagirl, ačiū už taškelį
Mano 23,35 ir 36 irgi nieko gero
Na aš šįkartą buvau linkusi pasuoti, ale irgi dėjau iš reikalo, nes man geriau blogi komentarai , negu nieko .
Californiagirl, ačiū už taškelį