Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Abo @ 2007 07 17, 10:37)
Kokiam?  bigsmile.gif

Leliunu, o Vienuolio gimnazija baigiau 1999 metais.....

QUOTE(Sea_ @ 2007 07 17, 11:36)
Zinok Wicked ir mano dingo komentaras po pirma nuotrauka, o dar pagalvojau,gal sapnuoju as ar ka biggrin.gif
Ir jei tikrai kazkas pratrina postus, tai as taip nezaidziu schmoll.gif

tai ne man vienai taip pasirode tada g.gif
keista keista cia kazkas.... ax.gif

QUOTE(roolys @ 2007 07 17, 14:49)
P.P.S. tie kas nedaro namu darbu, komentuoja trigubai ...  bigsmile.gif

hihihi.gif
tu cia gal dazniau uzsuk mirksiukas.gif tai bent priversi chebra komentuot..... biggrin.gif

kadangi komentavau, tai einu ir prabalsuot..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 18 liepos 2007 - 05:58
Rooly, nebark labai stipriai biggrin.gif bet šią savaitę aš visiškai pass ir su foto, ir net su komentarais verysad.gif NEĮMANOMA vienam žmogui tiek suspėti, kiek man dabar tenka doh.gif
Atsakyti
prabalsavau jau... ax.gif kad tik prabalsuot, nes tokios nuotraukos, kuri uz sirdies griebtu taip ir neradau.... blush2.gif aisku, graziu ir tvarkingu yra, tai gal nereiktu ir skustis, tuo labiau, kad ir pacios menai.... blush2.gif bile tik..... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
maniau komentarų nerašysiu, bet neištvėriau... dėl komentavimo po šita foto

Kodėl norite padaryti standartinį, nieko neišsiskiriantį kadrą...o jei bandyti tik su atspindžiais...
aš pvz. taisyčiau jį taip:

user posted image

manau, atrodo visai kitaip...na dar man šiek tiek viršaus ir spalvų trūktų..
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 07 18, 01:21)
user posted image
Pasidziauk smile.gif

o jei daryti kvadratą, pvz. 6x6 langelių, vieną langelį parinkus su ryškesnėm užuolaidom
Atsakyti
Dejavu, vistiek nesuprantu tavo nekomentavimo ir nebalsavimo priezasties unsure.gif Nemanau, kad tai tiesiog depresija, kaip sakei...kazka praziopsojom, matyt koks tai nesusipratimas ivyko unsure.gif
Be reikalo nekomentuoji....kaip jau sakiau truksta....truksta komentaru is tokiu zmoniu kaip Tu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 08:33)
Dejavu, vistiek nesuprantu tavo nekomentavimo ir nebalsavimo priezasties unsure.gif  Nemanau, kad tai tiesiog depresija, kaip sakei...kazka praziopsojom, matyt koks tai nesusipratimas ivyko unsure.gif
Be reikalo nekomentuoji....kaip jau sakiau truksta....truksta komentaru is tokiu zmoniu kaip Tu verysad.gif

Na gal tema tokia, ar šiaip nuotaika ne ta, bet man nuotraukos tokios visos vienodos, banalios pasirodė (taip pat ir mano) - išrinkim, kuris pastatas gražesnis smile.gif, nesimato tokių superinių idėjų, kaip ankstesnėse temose buvo...tada lieka variantas arba rašyti nieko nesakantį komentarą, arba smarkiai kritikuoti (o nenorėjau nieko įžeisti, nes visi suirzę kažko... doh.gif )
šita turėjo būti mano namų darbams, bet pačiai ne itin patinka, nutariau nebedėti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 08:30)

o jei daryti kvadratą, pvz. 6x6 langelių, vieną langelį parinkus su ryškesnėm užuolaidom

perfotografuosiu ir idesiu kelis varijantus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 18 liepos 2007 - 08:58
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 08:51)
Na gal tema tokia, ar šiaip nuotaika ne ta,  bet man nuotraukos tokios visos vienodos, banalios pasirodė (taip pat ir mano) - išrinkim, kuris pastatas gražesnis smile.gif, nesimato tokių superinių idėjų, kaip ankstesnėse temose buvo...tada lieka variantas arba rašyti nieko nesakantį komentarą, arba smarkiai kritikuoti (o nenorėjau nieko įžeisti, nes visi suirzę  kažko... doh.gif )
šita turėjo būti mano namų darbams, bet  pačiai ne itin patinka, nutariau nebedėti.

na, būna tokių momentų. svarbu, kad per ilgai neužsitęstų mirksiukas.gif

o nuotrauka apversta, ar kaip? g.gif
Atsakyti
"Prisiduodu" smile.gif
Pradejau balsuoti, bet nekaip sekasi. Pasakysiu, ko pasiilgau. Pasigendu idomiu nuotrauku, o ne eilinio namu/baznyciu fotografavimo. Pasigendu autoriu bandymo parodyti architektura idomiai, isskirtinai.Ir kokybes daugelyje nuotrauku truksta (labai kategoriskai nenoriu komentuoti, nes mano monitorius gryba pjauna).
Atsakyti
Nuva prabalsavau ir as. Man atvirksciai truksta balu, net kalta dabar jauciuosi kad kai kurios be balu liko... ax.gif nu bet ka padarysi..o iki kada balsavimas?

dejavu gerai pataisyt foto atrodo, tikrai labai idomiai...bet ar lieka architekturos?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 18, 10:08)
na, būna tokių momentų. svarbu, kad per ilgai neužsitęstų  mirksiukas.gif

o nuotrauka apversta, ar kaip?  g.gif

apversta smile.gif, tik kiek griūna į dešinę, netiesintą įdėjau doh.gif

QUOTE(latoya @ 2007 07 18, 10:15)
Nuva prabalsavau ir as. Man atvirksciai truksta balu, net kalta dabar jauciuosi kad kai kurios be balu liko... ax.gif nu bet ka padarysi..o iki kada balsavimas?

dejavu gerai pataisyt foto atrodo, tikrai labai idomiai...bet ar lieka architekturos?

o kodėl nelieka? Architektūros atspindys vandenyje jau nebe architektūra?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 09:17)
o kodėl nelieka? Architektūros atspindys vandenyje jau nebe architektūra?

matosi tik juodas lankas, nelabai net aisku kas ten matosi. jei nebuciau macius pirmos foto, nelabai suprasciau ka matau. bet pasikartosiu man patinka, tokia meniska dabar.
Atsakyti