Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Abo @ 2007 07 17, 20:29)
a prie ko cia as  blink.gif  Aš sąžiningai viską darau ir visada darysiu, nes dėl savęs darau

aš tik paklausiau blush2.gif nes fotikas kaip tavo, o pas mus tik tu ir Dejavu su tokiais fotkina ax.gif atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 20:58)
aš tik paklausiau  blush2.gif nes fotikas kaip tavo, o pas mus tik tu ir Dejavu su tokiais fotkina  ax.gif atsiprašau  4u.gif

mano nuotraukų namų darbuose nėra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 20:58)
aš tik paklausiau  blush2.gif nes fotikas kaip tavo, o pas mus tik tu ir Dejavu su tokiais fotkina  ax.gif atsiprašau  4u.gif

As nesuvokiu, dabar prispazinejam ar kaip?
Taigi viskas ten paaiskinta. Ir taip jau pusei aišku, labai smagu pasidarė ko tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 17 liepos 2007 - 20:26
Dejavu, meninių foto temoj radu tavo nuorodą http://www.pbase.com/sofo. Man irgi tokios fotkės labai jau patinka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 17, 12:10)
mano nuotraukų namų darbuose nėra  tongue.gif

gaila verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už supratimą, kitą kart atidesnė būsiu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 17, 19:10)
mano nuotraukų namų darbuose nėra  tongue.gif

ir man gaila.

man kazko nesikomentuoja doh.gif gal, kad architektura ne prie sirdies ax.gif
Atsakyti
man irgi nesikomentuoja. Gal silta, tingisi
Atsakyti
Nuka greit visi pakomentuot fotkes mirksiukas.gif , patiem patinka paskaityt kazka apie savo kurinius, tai ir kitiem suteikit tokio dziaugsmo...

Ir jokiu cia tingiu ar per silta cool.gif , reikia vadinas reikia....

As irgi va ne i vonia pagulet eisiu o fotografijas komentuosiu mirksiukas.gif

P.S. ir cia visai ne juokas, tik pirmyn pasiimat klaviaturas ir paspragsim. Kiekvienai fotografijai po komentara. galima ir daugiau.... mirksiukas.gif

P.P.S. tie kas nedaro namu darbu, komentuoja trigubai ... bigsmile.gif

P.P.P.S. Ir nebutina komentuot apie architektura. Komentuokit apie spalvas, kompozicijas, pripaisimus, ar apkapojimus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 17 liepos 2007 - 21:52
Nu gerai smile.gif
Atsakyti
Įvykdžiau P.S. punktą laugh.gif
Glėtų visi paspragsėt, gi bais įdomu
Atsakyti
Paskaičiau Komentarus-išvada Roolys monitorius-kreivas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (na nesijuokit, čia rimta )
Atsakyti