Isvaziuoju i pajuri. Geru jum nuotrauku ir linksmu konkursu
Grisiu po geros savaiteles.
Beje, su savo suniu parodoj dalyvausim
QUOTE(valanda @ 2007 07 31, 16:55)
Rasiu. Dar ne vakaras;) . nedramatizuoju. Nerasiu emocijos duosiu paciam graziausiam vaikuliui. O gal sunekams:))). Tiems , kurie nepadorus.
O kokie jusu ispudziai is namu darbu?
O kokie jusu ispudziai is namu darbu?
Nežinau net už ką balsuot... Nes nėra tų, kurios būtų man: "va čia man"
Jau balsavau. Kituose konkursuose gal ir daugiau įkvepiančių buvo, bet... pakankamai, kad suprasčiau, kad kai kurių sugebėjimai man dar nepasiekiamos aukštumos. O fotografijoje man konkrečiai šiuo metu ir įdomiausia - išmokti gražiai, originaliai nufotografuoti žmogų. Berods kaip tik žmonių mūsų temose ir trūko, gal todėl biski ir pasimatė, kad bendrai žiūrint į rezultatus, virtualiai "klasei" čia nėra stiprioji vieta. Šiaip pasvarstymai. Labanakt .
Savaitės tema labai plati. Gaila, kad neturėjau laiko sudalyvauti. Nebuvo laiko realizuoti idėjų. Peržiūrėjau namų darbų albumą. Aš emocijų vaizdavimą įsivaizdavau kiek kitaip - ne taip tiesiogiai. Gal va taip http://www.fotosidan...8404.htm?set=lp
Einu balsuot.
P.S. vaikai labai gražūs, todėl kritikos šią savaitę nebus
Einu balsuot.
P.S. vaikai labai gražūs, todėl kritikos šią savaitę nebus
Lab vakar,
Artėja balsavimo valanda.. na ką.. grįžus perkračiau fotiką, kuriame šio vakaro vaivorykštė ir daugiau nieko.. peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu...
Artėja balsavimo valanda.. na ką.. grįžus perkračiau fotiką, kuriame šio vakaro vaivorykštė ir daugiau nieko.. peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 23:22)
Balsavimo valanda kiek aš supratau prasidėjus jau nuo 20.00, nes iki tiek tik talpinamos foto .
QUOTE(wicked @ 2007 07 17, 05:58)
Namų darbai pateikiami iki antradienio 20 val.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 23:22)
Lab vakar,
aš vakar fotografavau nuostabia vaivorykste, deja i mano matymo lauka tilpo gal 10 jos dalis, bet buvo nepakartojama
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 22:22)
peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu...
a tu daryk kaip aš tema buvo žmonių (ir gyvūnų) emocijos. Žmonių emocijų pilna. Už jas ir balsuok.
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 07 31, 22:29)
aš vakar fotografavau nuostabia vaivorykste, deja i mano matymo lauka tilpo gal 10 jos dalis, bet buvo nepakartojama
Pasikartosiu (nieko asmeniško) - įdomiau matyti kažką naujo. Žinau, kad gali žymiai geriau. Ech... Būtų danguje bent koks paukštis...
QUOTE(sillwio @ 2007 07 31, 23:39)
a tu daryk kaip aš tema buvo žmonių (ir gyvūnų) emocijos. Žmonių emocijų pilna. Už jas ir balsuok.
Papildyta:
Pasikartosiu (nieko asmeniško) - įdomiau matyti kažką naujo. Žinau, kad gali žymiai geriau. Ech... Būtų danguje bent koks paukštis...
Papildyta:
Sillvio, galiu, bet..
na uznorejau parodyt vaivorykste, ne kritikai, ne savo sugebejimu irodymui ar etc.. dali
ziur, tavo nuotaika pagerejo, paillsejus po atostogu kritika ir nepakantuma kasdienybei svelniau isrezei.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 01, 00:02)
liuks
kita kart kai vaivorykste pamatysiu, uzsakysiupulka varnu is Kariotiskiu kad prasinestu pro kadra
noretai istrint, ania