Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Isvaziuoju i pajuri. Geru jum nuotrauku ir linksmu konkursu 4u.gif
Grisiu po geros savaiteles.
Beje, su savo suniu parodoj dalyvausim wink.gif
Atsakyti
A tai jau taip išeina balsuot galima?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 31, 16:55)
Rasiu. Dar ne vakaras;) . nedramatizuoju. Nerasiu emocijos duosiu paciam graziausiam vaikuliui. O gal sunekams:))). Tiems , kurie nepadorus.

O kokie jusu ispudziai is namu darbu?

Nežinau net už ką balsuot... Nes nėra tų, kurios būtų man: "va čia man"
Atsakyti
Jau balsavau. Kituose konkursuose gal ir daugiau įkvepiančių buvo, bet... pakankamai, kad suprasčiau, kad kai kurių sugebėjimai man dar nepasiekiamos aukštumos. O fotografijoje man konkrečiai šiuo metu ir įdomiausia - išmokti gražiai, originaliai nufotografuoti žmogų. Berods kaip tik žmonių mūsų temose ir trūko, gal todėl biski ir pasimatė, kad bendrai žiūrint į rezultatus, virtualiai "klasei" čia nėra stiprioji vieta. Šiaip pasvarstymai. smile.gif Labanakt .
Atsakyti
Savaitės tema labai plati. Gaila, kad neturėjau laiko sudalyvauti. Nebuvo laiko realizuoti idėjų. Peržiūrėjau namų darbų albumą. Aš emocijų vaizdavimą įsivaizdavau kiek kitaip - ne taip tiesiogiai. Gal va taip http://www.fotosidan...8404.htm?set=lp
Einu balsuot.
P.S. vaikai labai gražūs, todėl kritikos šią savaitę nebus smile.gif
Atsakyti
Lab vakar,
Artėja balsavimo valanda.. na ką.. grįžus perkračiau fotiką, kuriame šio vakaro vaivorykštė ir daugiau nieko.. peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 23:22)
Lab vakar,
Artėja balsavimo valanda..

Balsavimo valanda kiek aš supratau unsure.gif prasidėjus jau nuo 20.00, nes iki tiek tik talpinamos foto .

QUOTE(wicked @ 2007 07 17, 05:58)
Namų darbai pateikiami iki antradienio 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 liepos 2007 - 22:29
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 23:22)
Lab vakar,
Artėja balsavimo valanda.. na ką.. grįžus perkračiau fotiką, kuriame šio vakaro vaivorykštė ir daugiau nieko.. peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu...  rolleyes.gif

aš vakar fotografavau nuostabia vaivorykste, deja i mano matymo lauka tilpo gal 10 jos dalis, bet buvo nepakartojama smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 31 liepos 2007 - 22:32
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 31, 22:22)
peržiūrėjau nuotraukas, galvoj sukasi tokios pat mintys kaip Valandos komentarai, gal ryt ką sugalvosiu...  rolleyes.gif

a tu daryk kaip ašsmile.gif tema buvo žmonių (ir gyvūnų) emocijos. Žmonių emocijų pilna. Už jas ir balsuok.
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 07 31, 22:29)
aš vakar fotografavau nuostabia vaivorykste, deja i mano matymo lauka tilpo gal 10 jos dalis, bet buvo nepakartojama smile.gif
user posted image

Pasikartosiu (nieko asmeniško) - įdomiau matyti kažką naujo. Žinau, kad gali žymiai geriau. Ech... Būtų danguje bent koks paukštis...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 31, 23:39)
a tu daryk kaip ašsmile.gif tema buvo žmonių (ir gyvūnų) emocijos. Žmonių emocijų pilna. Už jas ir balsuok.
Papildyta:
Pasikartosiu (nieko asmeniško) - įdomiau matyti kažką naujo. Žinau, kad gali žymiai geriau. Ech... Būtų danguje bent koks paukštis...

Sillvio, galiu, bet..

na uznorejau parodyt vaivorykste, ne kritikai, ne savo sugebejimu irodymui ar etc.. dali smile.gif

ziur, tavo nuotaika pagerejo, paillsejus po atostogu mirksiukas.gif kritika ir nepakantuma kasdienybei svelniau isrezei. thumbup.gif
Atsakyti
uij unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 31 liepos 2007 - 23:05
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 01, 00:02)

liuks smile.gif

kita kart kai vaivorykste pamatysiu, uzsakysiupulka varnu is Kariotiskiu biggrin.gif biggrin.gif kad prasinestu pro kadra smile.gif

noretai istrint, ania lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 31 liepos 2007 - 23:07