Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Musu emocionalia tema uzvalde VAIKAI - tikriausiai labiausiai reiskiantys emocijas (mat tevai, po vaiku isreikstu emociju, ju nebeturi) lotuliukas.gif doh.gif Nebutu cia supermamu forumas biggrin.gif
aisku, yra ir bobuciu su diedukais, zaisliuku ir net vienas augintinis mirksiukas.gif

Mano augintine kazkodel neemocionali g.gif Visai be israiskos - istisa diena knarkia.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 30, 21:09)
Taigi, 8 Norvegijos nuotraukos jūsų teismui. Sakykit, kur prašoviau.

ką tik nuo diedo velnių gavau, kodėl mano nuotraukos iš Norvegijos ne tokios lotuliukas.gif be reikalo parodžiau doh.gif
Atsakyti
sillwio, man vienintelė kuri kažkaip iškrito iš konteksto, priešpaskutinė su vandeniu. likusi serija yra tiesiog nuostabi thumbup.gif spalvų sodrumas, vaizdų užburiantis grožis, spalvingumas ir gamtos stebuklai... nerandu žodžių kaip sužavėjai šiomis nuotraukomis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už įvertinimą.
dejavu turiu ir be miško ir vandens, bet tokia man labiau patiko dėl jaučiamo gylio. Be to, norėjosi parodyti tą jausmą, kurį pajaučiau aš, kai pamačiau tolumoj kalnų viršūnes debesyse, kur nesitikėjau jų rasti. Vėliau įdėsiu kitokią.

bite maja 13 kelias, visai netyčia atrastas. Važiuojant nuo Vinje link Vik. Beveik visą laiką važiavom kilometro aukštyje, kur dar dabar guli sniegas ir auga tik nususę krūmai. Nuotraukoje Vik miestelis besileidžiant serpantinu (kuris man pasirodė ekstremalesnis už trolių kelią, kaip ir beja serpantinas į 1,5km aukščio viršūnę Dalsnibba pakeliui link Geirangerio). Platesnio kampo ir man norėjosi visą kelionę. 18 mm mažai. Bandžiau fotografuoti panoramoms, bet sigma kraštuose taip iškraipo vaizdą, kad nesusiklijuoja gražiai. Sekantis pirkinys - 12/24 objektyvas smile.gif

Labradoriuke priešpaskutinėj ne montažas. Buvau maloniai nustebintas pamatęs viršūnes smile.gif Paskutinėj ne šarpas - triukšmas prie ISO800. O keliukais, patikėk, verta pasivažinėt. Ypač žemyn, o ne į viršų. Bite maja neduos meluot smile.gif

Puriena6 paskutiniąją fotografavo mano mylimiausia smile.gif Ačiū.

sansara ačiū. Čia tik šiandieninis trumpas prisėdimas. Kontekstą surinksiu kiek vėliau, kai paruošiu daugiau nuotraukų. smile.gif

Beja, kaip Labradoriukė pastebėjo, visos RAW. Beveik viską fotografavau su savo sigma. Tele beveik nebuvau užsidėjęs. Ruošitės į kalnus, imkit kuo platesnį kampą, kad nereikėtų gailėtis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 30, 21:42)
Labradoriuke priešpaskutinėj ne montažas. Buvau maloniai nustebintas pamatęs viršūnes smile.gif Paskutinėj ne šarpas - triukšmas prie ISO800. O keliukais, patikėk, verta pasivažinėt. Ypač žemyn, o ne į viršų. Bite maja neduos meluot smile.gif

O kodel toki dideli ISO statei?
Kada nors gal pavyks pasivazinet zemyn wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 30, 21:47)
O kodel toki dideli ISO statei?

Fotografuota iš važiuojančios mašinos pro langą vakare.
Papildyta:
Na ir dar 4 vakarykščios švediškos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 30, 13:09)
Taigi, 8 Norvegijos nuotraukos jūsų teismui. Sakykit, kur prašoviau.

puikios nuostabios nuotraukos mano akimis ziurint 4u.gif vienintelis minusas, tai man pirmoje debesys kliuna, kazkaip labai netikroviskai atrodo.... g.gif
Atsakyti
Mdaaaa - susirenkam ir pasidarom kalendorių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 30, 22:42)
bite maja 13 kelias, visai netyčia atrastas. Važiuojant nuo Vinje link Vik. Beveik visą laiką važiavom kilometro aukštyje, kur dar dabar guli sniegas ir auga tik nususę krūmai. Nuotraukoje Vik miestelis besileidžiant serpantinu (kuris man pasirodė ekstremalesnis už trolių kelią, kaip ir beja serpantinas į 1,5km aukščio viršūnę Dalsnibba pakeliui link Geirangerio). Platesnio kampo ir man norėjosi visą kelionę. 18 mm mažai. Bandžiau fotografuoti panoramoms, bet sigma kraštuose taip iškraipo vaizdą, kad nesusiklijuoja gražiai. Sekantis pirkinys - 12/24 objektyvas smile.gif

Ruošitės į kalnus, imkit kuo platesnį kampą, kad nereikėtų gailėtis smile.gif

o klausyk, kuri vieta labiausiai patiko? iš Atlanto kelio gal turi nuotraukų? o tuo žvirkeliu važiavai?

aš dabar suku galvą iš kur gaut platesnį kampą - jau visai greitai išvažiuoju į Juodkalniją (assa.gif ). pirkt ant greitųjų nesinori kažkaip.

QUOTE(sillwio @ 2007 07 30, 23:12)
Na ir dar 4 vakarykščios švediškos smile.gif

1 man labai, labai
2 gal šiek tiek apačios būtų galima nukirpt? g.gif nors tada tas akmeninio pagrindo įspūdis dingsta.
3 ir 4 jau tie skandinaviški namukai wub.gif ta paskutinė labai patinka.

eilinį kartą - pavydėtina nuotraukų kokybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 30, 22:18)

Tai jau tikrai biggrin.gif
Sillwio, nesikabineju, nes ner prie ko, nuotraukos PUIKIOS 4u.gif Pavydeti tik galima cool.gif
Atsakyti
Sillwio, tavo norvegishkos nuotraukos atima zhada wub.gif wub.gif wub.gif
laaaabai grazhu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 31, 07:29)
o klausyk, kuri vieta labiausiai patiko? iš Atlanto kelio gal turi nuotraukų? o tuo žvirkeliu važiavai?

aš dabar suku galvą iš kur gaut platesnį kampą - jau visai greitai išvažiuoju į Juodkalniją (assa.gif ). pirkt ant greitųjų nesinori kažkaip. 

1 man labai, labai
2 gal šiek tiek apačios būtų galima nukirpt?  g.gif nors tada tas akmeninio pagrindo įspūdis dingsta.
3 ir 4 jau tie skandinaviški namukai  wub.gif ta paskutinė labai patinka.

eilinį kartą - pavydėtina nuotraukų kokybė  thumbup.gif

Turiu ir is Atlanto kelio, tik dar netvarkiau. Atlanto kelias man nelabai patiko. Trondheimas taip pat. Grazus miestas, bet mieliau praleisciau ta 1 ar 2 dienas kalnuose. Labiausiai man patiko 13 kelias ir musu kelione nuo jo link Geirangerio - tokia neliesta tikra Norvegija su siaurais keliukais, netiketais serpantinais, ant kelio besivoliojanciom avim smile.gif 55 keliu nevaziavom, buvo gaila laiko. 13 kelias irgi eina kalnu virsunemis, tik ten asfaltas. Kada nors grisiu dar ten. Link Atlanto jau nevaziuosiu, apsiribosiu kalnais. Beja, Bergene irgi nebuvau. Taigi kita karta gal kabinsiu labiau pietus. Planuoju veliau, kai bus siek tiek laiko, aprasyti marsruta.

Plataus kampo kalnuose prireiks. As spjaudziausi smile.gif Gal galima kazkur pasiskolint ar issinuomot?

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 07 30, 22:15)
puikios nuostabios nuotraukos mano akimis ziurint  4u.gif vienintelis minusas, tai man pirmoje debesys kliuna, kazkaip labai netikroviskai atrodo....  g.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 30, 22:18)

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 31, 07:40)
Tai jau tikrai biggrin.gif
Sillwio, nesikabineju, nes ner prie ko, nuotraukos PUIKIOS 4u.gif Pavydeti tik galima cool.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 31, 07:41)
Sillwio, tavo norvegishkos nuotraukos atima zhada wub.gif  wub.gif  wub.gif
laaaabai grazhu bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti