QUOTE(dejavu @ 2007 07 27, 20:26)
tai gal atostogos nekokios buvo, kad toks piktas sugrįžai
visdėlto kiekvienam savo nuotraukos atrodo gražios, o ypač pradedant fotografuoti sunku atsirinkti kurios geros, kuros ne. Nereikia taip užsipulti naujokų...
Gal pagražinti temai galėtumėte skirti laiko pakritikuoti įdėtas fotografijas?
Atostogos buvo puikios
Gražiausi iki šiol mano skurdžiam gyvenime matyti kalnai.
Sutinku, kad kiekvienam savo nuotraukos atrodo gražios, ypač naujokams, bet čia mes mokomės fotografuoti, o ne dedam kas po ranka pakliuvo (ar aš kažką praleidau?). Nufotografuoti dangų ir įdėti čia gali bet kas. Ar spėsim tada kritikuot? Į ką pavirs tema? Perskaičiau viską, ką praleidau, ir, tiesą sakant, nedaug ką įdomaus radau. Čia šiaip, lyrinis nukrypimas.
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 27, 20:47)
As kaip naujoke tokius sillwio pasisakymus priimu siek tiek asmeniskai...
Kazkaip pasijauti, jog sujaukei visa temos saunuma, grazuma ir pan.
Ok, seksiu tema "is salies"
Tokius nemokancius fotografuoti tikriausiai klaidina temos pavadinimas - "mokomes fotografuoti"...
Gal jus filtruokit kazkaip - norint patapti nariu, gal riektu pateikti nuotrauku, gauti kazkoki ivertinima (neigiama - beviltiskas, arba puse velnio - gali pabandyti) , kad bereikalo "netersti" sios temos....
Aš irgi kritiką priimu asmeniškai, bet visas ambicijas palieku šalia. Niekada nieko nevyniojau į vatą, to paties tikiuosi ir savo nuotraukoms. Gal todėl, kad kai aš pradėjau fotografuoti banalius debesis ir rodyt kitiems plodamas katučių kaip man gražiai pavyko, būdavau pastatytas į vieta. Noras fotografuot nepradingo. Kaip tik atvirkščiai. Jokio klubo čia nėra. Kartoju gal jau 10-ą kartą - šita tema yra viena iš nedaugelio, kur galima sulaukti kritikos, o ne tik sausų balų arba "patinka"/"nepatinka". Aš šiandien išsakiau savo nuomonę - debesys yra banalūs ir visiškai neįdomūs. Jei kyla abejonių, galima įmesti tą nuotrauką į bet kurį kitą saitą ir palaukti rezultatų.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 27, 21:11)
Turiu klausimą, kas žinot/naudojat kokią programą panoramai sulipdyt? kažkada turėjau, bet nebepamenu pavadinimo..
1. per didelis kontrastas - paukščio galva susilieja su tvora
2. ten triukšmas? trūksta ryškumo ir kompozicijos sprendimas man nepatinka
3. tikiu, kad originalas geresnis. kažkaip man apkarpyta mama nesižiūri.
Aš turiu Panaroma Factory.
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 27, 21:29)
Kritika priimti- taip. Tam cia ir dedamos nuotraukos .. As nemanau, kad yra nors vienas, kas deda nuotrauka, ir nenori sulaukti kritikos... Bet kai kazkas pareiskia, jog dingo temos saunumas, nes kazkas idejo "jokia" foto,kuri gadina tema (be jokios konkrecios kritikos nuotraukai) , tai tikrai nemaloniai skamba...
Aj, koks skirtumas
Kritikos nebuvo, nes jos ir prašyta nebuvo. Buvo faktas - pažiūrėkit, koks pas mus šiandien dangus, taigi aš ir paklausiau - ir ką? Visa tai man labai priminė kitą temą SM. Sorry, jeigu ką įžeidžiau, bet savo nuomonės nekeisiu, jeigu kai kas netgi nuspręs stebėti temą tyliai. Visada džiaugiuosi, kai jungiasi naujokai, bet reikėtų bent perversti kitas temas, kad suprasti, ką mes čia veikiam
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso