Sveiki visi. Tempai čia nerealūs Sveikinimai nugalėtojai.
Grįžau iš kelionės po Norvegiją. Parsivežiau krūvą nuotraukų. Vėliau parodysiu keletą ir jums.
istryniau kazkam nepatiko
QUOTE(---marune--- @ 2007 07 27, 17:26)
Ir ką? Nesuprantu kam jį čia rodyt.
Nenoriu nieko įžeisti, bet pastebėjau, kad skyrelis "mokomės fotografuoti" virsta į "nuotraukos, keliaujančios internetu".
atsiprasau bet gal as parodyt paprasciausiai norejau kaip ir ka as fotografuoju
QUOTE(---marune--- @ 2007 07 27, 17:44)
atsiprasau bet gal as parodyt paprasciausiai norejau kaip ir ka as fotografuoju
Suprantu tave, bet gal pabandom kruopsčiau atrinkinėti savo darbus. Dabar aš matau dangų, niekuo nesiskiriantį nuo to, kurį matau beveik kiekvieną dieną pro langą. Pamėgink parodyt šitą dangų tokį, kokio aš jo dar nemačiau
o man jis labai grazus nekviena diena ji toki pamatysi ir niekada jis nebus vienodas ...
QUOTE(---marune--- @ 2007 07 27, 17:54)
o man jis labai grazus nekviena diena ji toki pamatysi ir niekada jis nebus vienodas ...
Nesupratai, ką aš norėjau pasakyt. Aš tikiu, kad tau jis gražus, bet ar jis gražus daugumai? Pabandyk užduot sau tą klausimą?
Sugrizo musu rustusis sillwio Labas
Rodyk nuotraukytes ir mes norim i Norvegija
Rodyk nuotraukytes ir mes norim i Norvegija
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 27, 18:19)
Nea, kaip tik priešingai
Nuotraukas dėlioju po truputį. Iš tikro kalnuose pasigedau plataus kampo (10 ar 12 mm). 18 milimetrų dažnai mažoka.
Labas visiems grįžau ir aš iš nesibaigiančių atostogų pažiūrėjau kokia tema ND ir VALIOVALIOVALIO!!! galiu fotkinta vaiką!!! laukiau šitos temos
Na reiks įsijausti ką čia prisimokėt ir dar peržvelgti meninės fotografijos klubą, kaip čia pasivyt net nebežinau
Na reiks įsijausti ką čia prisimokėt ir dar peržvelgti meninės fotografijos klubą, kaip čia pasivyt net nebežinau
QUOTE(sillwio @ 2007 07 27, 18:41)
Ir ką? Nesuprantu kam jį čia rodyt.
Nenoriu nieko įžeisti, bet pastebėjau, kad skyrelis "mokomės fotografuoti" virsta į "nuotraukos, keliaujančios internetu".
sumaišei. pradedam virsti į temą "fotografuojame viską, kas gražu"
sveikas sugrįžęs
QUOTE(bite maja @ 2007 07 27, 19:50)
sumaišei. pradedam virsti į temą "fotografuojame viską, kas gražu"
sveikas sugrįžęs
sveikas sugrįžęs
skaitau ir kasausi pakaušį. Kur dingo šitos temos gražumas.
Ačiū tau už pagalbą ruošiantis kelionei. Be tavo žemėlapių būčiau prapuolęs.