Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu klausykit taip negražu daryt nono.gif . taigi susitarėm, kad ND nuotraukos šios savaitės. ankstesnės yra dedamos čia.
Atsakyti
aciu už patarimus, bet tingisi atskira sluoksni daryt su panele.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 17 liepos 2007 - 15:26
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 16:10)
nu klausykit taip negražu daryt  nono.gif . taigi susitarėm, kad ND nuotraukos šios savaitės. ankstesnės yra dedamos čia.

taip negalima, o ne negražu, ir be to nesąžininga, bet aš nieko nesusekliuoju
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 17, 16:38)
taip negalima, o ne negražu, ir be to nesąžininga, bet aš nieko nesusekliuoju

ir sekanti taip pat. gal per nežinojimą žmogus įdėjo g.gif
http://public.fotki....a/dsc03521.html

čia mūsų anonimas susekė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 17 liepos 2007 - 15:43
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 16:41)
ir sekanti taip pat. gal per nežinojimą žmogus įdėjo  g.gif 
http://public.fotki....a/dsc03521.html

čia mūsų anonimas susekė  hihihi.gif

būtent ta foto yra fotografuotairmadienį, tai vadinasi dar tinkanti, bent aš taip galvojau g.gif
Atsakyti
Tai gal turkijoj žmogus gyvena, joks cia ne rodiklis, gi pilna is uzsienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 07 17, 16:44)
būtent ta foto yra fotografuotairmadienį, tai vadinasi dar tinkanti, bent aš taip galvojau g.gif

o kodėl ten rodo 2007-06-28, o kita 2007-07-01 g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 16:51)
o kodėl ten rodo 2007-06-28, o kita 2007-07-01  g.gif

todėl kad ten iš skirtingų fotoaparatų.... tongue.gif o datų aš fotoke niekad nenustatinėjau, tiesiog fotokus paveldėjau ir tiek, bet kad nebūtų bereikalingų ginčų galiu ir ištrint smile.gif
Atsakyti
ir abiejose fotikuose neva tai nesureguliuotos datos blink.gif a fotiko modelis kodėl tas pats? ar du vienodus turi? unsure.gif
ai, nu tiek to jau...
Atsakyti
a sitaip unsure.gif as galvojau tik del turkijos...
Atsakyti
nu meluot gal nereikia.. prisipazink suklydus i psio, kam cia tas istorijas skiesti ..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 17, 17:09)
nu meluot gal nereikia.. prisipazink suklydus i psio, kam cia tas istorijas skiesti ..

žodžiu iš tikro suklydau, nuėjau patikrinau....sorry, o fotokais dviem tikrai pyškinom, tik čia iš to paties buvo...tai man pratrinti gal blush2.gif sorry tikrai už painiavą blush2.gif
viskas ištryniau....sorry dar kartą, ant dūšios tikrai negera paliko, apgaudinėt tikrai nenorėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 17 liepos 2007 - 16:27