Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 07 26, 08:53)
Sveikinu Smiltis  4u.gif
Gražiai sutvarkyta nuotraukytė ir PS apdirbimas į akis nelenda. Aš kažkodėl galvojau, kad čia ne kojos, o tie manekenai - kojos , ar kaip juos pavadinti, kur kojinių parduotuvėse stovi. Užtat ir netrūko nuklonuotos kojų dalies.

aš ir taip galvojau, kad ten manekenų kojos doh.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 07 26, 08:53)
"Emocijos" man daugiau su žmonėmis susijusios, dar viena kita su gyvūnais,  bet juos sunkiau priversti pozuoti...

turbūt neturi kokio gyvio namie, jei taip sakai tongue.gif aš tiek emocijų prisižiūriu kasdien doh.gif pradedant nuo pasitenkinimo paėdus ir baigiant... net nežinau... žaismingumu, smalsumu, išgąsčiu, nepasitenkinimu. be to, gyvūnai nemoka pozuot. jie tiesiog tokie, kokie yra. tik belieka sunkiausia - spėt užfiksuot tinkamą momentą.

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 26, 09:05)
Cia pora senesniu emociju is serijos "Drama" doh.gif

man visos trys labai patinka. labai emocingos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 26, 09:59)
aš ir taip galvojau, kad ten manekenų kojos  doh.gif

hihihi.gif idėja tokia ir buvo, bet kadangi manekenų namie neturiu, norėjau iš pradžių prikimšti ko nors į jas , bet atrodė be ryšio doh.gif Tai teko pasinaudoti tikromis kojomis. Žodžiū ačiū dar kartą visiems už gerą žodį ir taškus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 26, 10:06)
hihihi.gif idėja tokia ir buvo, bet kadangi manekenų namie neturiu, norėjau iš pradžių prikimšti ko nors į jas , bet atrodė be ryšio  doh.gif Tai teko pasinaudoti tikromis kojomis. Žodžiū ačiū dar kartą visiems už gerą žodį ir taškus  wub.gif

biggrin.gif o as vis galvojau kieno tokios kudos kojos doh.gif lotuliukas.gif

sansara emocija tikrai aiski mirksiukas.gif nu bet tiek per diena namie prisiziuriu oziu kad doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 26, 09:05)
Man irgi emocijos daugiau su zmonem susije ax.gif
Suprantu tave, kas liecia vaiku fotografavima...maniskiai irgi nemegsta mamos su fotiku doh.gif  Sunkuuuu doh.gif  biggrin.gif

Cia pora senesniu emociju is serijos "Drama" doh.gif

tai kad labai gerai tau išeina, 4u.gif , šitoj temoj būsi viena iš lydrių, spėju mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 07 26, 09:32)
o čia mano vargšiukas nelaimingas, kad nebeleidom ilgiau maudytis ežere.

oi kaip graudžiai atrodo...
mano akimis pirmoji būtų labai gera nuotrauka, jei ne tas vėžimėlio rėmas

QUOTE(bite maja @ 2007 07 26, 09:59)
turbūt neturi kokio gyvio namie, jei taip sakai  tongue.gif 

turiu šunį blush2.gif , bet aš jo nepagaunu per daug greitas mano apsukoms smile.gif - arba iš kadro išlekia, arba per arti prieina ir objektyvą nuterlioja.
Atsakyti
Cia pora nuotraukyciu, man idomu ar as viena jose iziuriu emocijas smile.gif
padiskutuokim, norec isgirst komentaru ka kas mato siose foto..

Ilgesys
user posted image
Pasitenkinimas
user posted image
Gundymas
user posted image
Meile
user posted image
liūdesys
user posted image
susimąstymas (fokusas ne vietoj, zinau.. cia vis apie ausis biggrin.gif )
user posted image
Skausmas
user posted image

Cia tiesiog apie mimikas
user posted image

o cia dar apie apsipatenkinusias karvytes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 26 liepos 2007 - 09:23
QUOTE(dejavu @ 2007 07 26, 10:10)
turiu šunį  blush2.gif , bet aš jo nepagaunu per daug greitas mano apsukoms smile.gif - arba iš kadro išlekia, arba per arti prieina ir objektyvą nuterlioja.

ir man taip būna lotuliukas.gif tipo - a ką čia darai? doh.gif va tau ir smalsumo emocija.
jei turi šunį, tai tuo labiau turi pastebėt, kiek pas jį emocijų būna.
Atsakyti
Astaxa, meilė man thumbup.gif Kad nebūtų rankos ir truputuką dar erdvės norisi dešinėj. Bet emociją matau thumbup.gif
Gundymas gera wub.gif Matosi tokia lapė mergytė wub.gif

Mimika šiaip gražu, bet ar tai reiškia emociją g.gif Kai kuriose matosi, kai kurios tik pasivaipymas ir tiek unsure.gif Man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Čia mano zuika aiškinasi santykius. man ši foto labai labai, kaip puzzlui kokiam. bet kokybė gaila šlubuoja. be to vaikučiai labai sušilę buvo, nes buvo žiauriai karšta diena, tai veidai raudoni doh.gif gal j/b geriau žiūrėtųsi g.gif (tikiuos mamytė nesupyks, kad jos dukrytę idėjau)
blush2.gif

user posted image

astaxa,labai geros emocijos ir mimikos thumbup.gif maniškis ne pamaiviukas, tai tokių net nemoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 26, 10:49)

Mimika šiaip gražu, bet ar tai reiškia emociją  g.gif Kai kuriose matosi, kai kurios tik pasivaipymas ir tiek  unsure.gif Man taip atrodo  smile.gif

Mimika nemanau kad emocija-nors mimikos deka galima isreikst emociją (pvz begarsis kinas-mimikos deka suprantame jausmus) fotografijoj, garso taip pat nera, tai emocija perteikinesim mimika, poza, spalvomis.. Tik Manau mimika nuo emocijos (tikros) skiriasi tuo, kad emocija yra spontaniska ir nevaldoma, o mimika-tikslingai padryta..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 26, 10:20)
Cia pora nuotraukyciu, man idomu ar as viena jose iziuriu emocijas smile.gif
padiskutuokim, norec isgirst komentaru ka kas mato siose foto..

nežiūrint į tai, kad fokusas pabėgęs, man labiausia patinka susismąstymas. ir mimikų serija man visai patiko.

QUOTE(Sansara @ 2007 07 26, 11:07)
Čia mano zuika aiškinasi santykius.

man labai patiko thumbup.gif labai išraiškingai aiškinasi savo santykius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 26, 11:10)
Mimika nemanau kad emocija-nors mimikos deka galima isreikst emociją (pvz begarsis kinas-mimikos deka suprantame jausmus) fotografijoj, garso taip pat nera, tai emocija perteikinesim mimika, poza, spalvomis.. Tik Manau mimika nuo emocijos (tikros) skiriasi tuo, kad emocija yra spontaniska ir nevaldoma, o mimika-tikslingai padryta..

Na aš irgi panašiai mąstau mastau.gif Dar vaikų mimikos yra natūralios, nėra to dirbtinumo, o jei suaugęs pasivaipytų, tai nieko gero ir nebūtų doh.gif Bet taip, emocijos ir natūraliai dažnai išreiškiamos mimika, tik reikia sugebėt pagaut tą natūralumą fotografuojant arba turėti modelį profesionalų aktorių, kuris moka tai daryti unsure.gif

Sansara thumbup.gif Vat čia labai akivaizdžiai man vaikų pozos parodo jų emociją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 liepos 2007 - 10:55
Mimika yra veido raumenų susitraukimai/atsipalaidavimai išreikšti emocijai. tai nėra atskiri dalykai.. be mimikos nebus emocijos, be emocijos - mimikos. net jei vaikas vaipos, jis yra geros nuotaikos, kažką bando parodyt, bando kopijuot kažkokią suaugusio emociją mirksiukas.gif

ten tai mano foto dar priešistorė buvo, kai ta mergytė nedavėmano bernui kamuoliuko.tiksliau duoda, o po 5 sek atima... po to vėl duoda, vėl atima. tai ir užkniso juodai biggrin.gif tai jis ją čia siunčia kuo toliau, tik vaikiškai lotuliukas.gif
Atsakyti