Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 23:33)
Šiaip aš žiūrinėjau ir senesnius ND , tai tikrai įdomu būtų žinoti kokia foto laimėjo. Temose yra, ir nors žinau kad tikrai skaičiau, bet užsimiršo  unsure.gif

tai as siulyciau tada kiekvienu ND nugaletojui pasirasyt po savo nuotrauka, kad neuzkraut darbo tik vienam is cia esanciu 4u.gif bus paprasciau, nebent sakau, butu galima nugaletoja padaryt albumo virseliu.... jei tik yra galimybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 26, 07:57)
tai as siulyciau tada kiekvienu ND nugaletojui pasirasyt po savo nuotrauka, kad neuzkraut darbo tik vienam is cia esanciu  4u.gif bus paprasciau, nebent sakau, butu galima nugaletoja padaryt albumo virseliu.... jei tik yra galimybe  g.gif

Ai, aš tai galiu ax.gif Man tik įdomu tie pradžioj kur buvo , kurios foto laimėjo unsure.gif

Vat ką radau beieškodama apie emocijas, gal kam įdomu bus
Info
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 23:43)
Tą patį parašiau aš smile.gif

aha

o kaip sita?yra kokia emocija?ar ir vel tik man grazu? blush2.gif kokybe nekokia nes apkarpyta gerokai, konteineris salia buvo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 26 liepos 2007 - 07:28
QUOTE(latoya @ 2007 07 26, 08:28)
o kaip sita?yra kokia emocija?ar ir vel tik man grazu? blush2.gif kokybe nekokia nes apkarpyta gerokai, konteineris salia buvo  doh.gif

matau pasitenkinimą lotuliukas.gif nuotrauka labai patiko thumbup.gif neryškumas man visai nemaišo, o tik priduoda kažkokio žavesio nuotraukai.
Atsakyti
Sveiki, pora dienu nesilankiau nes kompas sustreikaves buvo doh.gif baisiau nereikia, jauciausi atskirtsa nuo pasaulio blink.gif lotuliukas.gif

Sveikinu nugaletoja 4u.gif Ir noriu pasidziaugti nauja puikia tema thumbup.gif
Atsakyti
Latoya , aš matau ryžtą, eisiu pirmyn ir tik pirmyn. Juk tai irgi turbūt emocija g.gif Ryškumo man norėtųsi daugiau, tiksliau čia vėl matosi kad vaikas nesufokusuotas unsure.gif

Surašiau pirmas vietas iki knygos, tikiuosi nesupyksit. Toliai neįsitikinus šimtu proc., tai neberašiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 liepos 2007 - 07:42
Sveikinu Smiltis 4u.gif
Gražiai sutvarkyta nuotraukytė ir PS apdirbimas į akis nelenda. Aš kažkodėl galvojau, kad čia ne kojos, o tie manekenai - kojos , ar kaip juos pavadinti, kur kojinių parduotuvėse stovi. Užtat ir netrūko nuklonuotos kojų dalies.

"Emocijos" man daugiau su žmonėmis susijusios, dar viena kita su gyvūnais, bet juos sunkiau priversti pozuoti... O mano mažasis modelis pamatęs kamerą sustingsta, ne kokios iš jo emocijos verysad.gif
Gal yra norinčių mano modeliais pabūti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 26, 07:53)
"Emocijos" man daugiau su žmonėmis susijusios, dar viena kita su gyvūnais,  bet juos sunkiau priversti pozuoti... O mano mažasis modelis pamatęs kamerą sustingsta, ne kokios iš jo emocijos  verysad.gif
Gal yra norinčių mano modeliais pabūti  blush2.gif

Man irgi emocijos daugiau su zmonem susije ax.gif
Suprantu tave, kas liecia vaiku fotografavima...maniskiai irgi nemegsta mamos su fotiku doh.gif Sunkuuuu doh.gif biggrin.gif

Cia pora senesniu emociju is serijos "Drama" doh.gif
user posted image

user posted image

Cia "Linksma"... linksmiau ir but negali biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 26, 09:05)
Suprantu tave, kas liecia vaiku fotografavima...maniskiai irgi nemegsta mamos su fotiku doh.gif  Sunkuuuu doh.gif  biggrin.gif

Su mažuoju tai man irgi tragedija doh.gif . Maivosi vaiposi tik ir bėga šalin schmoll.gif
Gerai kad dukra grįžta, tai gal ką nors sugalvosim unsure.gif Nors emocijos man atrodo geriau kai natūraliai pagaunamos. Arba tokios kaip pamenu berods Silwio indėnas reportažų temoj buvo. Vat ta gera g.gif

Nu bet ta linksma nereali thumbup.gif Vos pati nesusižvengiau lotuliukas.gif darbe. Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 26, 08:37)
matau pasitenkinimą  lotuliukas.gif nuotrauka labai patiko  thumbup.gif neryškumas man visai nemaišo, o tik priduoda kažkokio žavesio nuotraukai.

aciu 4u.gif man ir visai nieko kad ryskumo nedaug ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 26, 08:41)
Latoya , aš matau ryžtą, eisiu pirmyn ir tik pirmyn. Juk tai irgi turbūt emocija  g.gif Ryškumo man norėtųsi daugiau, tiksliau čia vėl matosi kad vaikas nesufokusuotas  unsure.gif

sunku ta velnia i fokusa "ikisti" doh.gif

del vaiku fotkinimo tai tikrai sunku...bega lekia ir t.t. bet uztat po to kaip garzu paziuret wub.gif

californiagirl labai fainos fotkes thumbup.gif ypac paskutine...nu tikrai labai linksma thumbup.gif o jau grazuolis wub.gif
Atsakyti
o čia mano vargšiukas nelaimingas, kad nebeleidom ilgiau maudytis ežere. (jau tiek kiek leidom užteko,kad susirgti)

ši daugiau liūdesys..
user posted image

ši neviltis ir pyktis susimaišę...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 07 26, 08:28)
aha

o kaip sita?yra kokia emocija?ar ir vel tik man grazu? blush2.gif kokybe nekokia nes apkarpyta gerokai, konteineris salia buvo  doh.gif
user posted image

Labai grazu. O emocija tai tikrai yra - dziaugsmas, pasitenkinimas...

californiagirl, pirma nuotrauka nereali (veido israiska tai kaip mokytojo, kuris ka tik 15-ta karta kazka paaiskino ir jau pats suprato, o mokiniui niekaip "nedaeina" ) lotuliukas.gif ... Man labai grazu thumbup.gif thumbup.gif

Sansara, va cia tai emocija isreiksta labai jau aiskiai.... Bet man verkianciu vaiku nuotraukos kelia liudnas emocijas sad.gif

Smiltis, aciu, kad surasie pirmas vietas.. 4u.gif
Atsakyti