Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 21:54)

Vilmka kas ten šokyje pas tave fotografuota buvo. Gera idėja, tik man kažkaip truputuką ryškumo daugiau norėjos  g.gif

doh.gif iš kur tas ryškumas, ant macro fotografavau tolį rolleyes.gif , per perdžiūvusių lentų plyšius švietė laukas, taip ir gavosi, visai netyčia pasisukau, tą vaizdą pamačiau ir man patiko ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 22:12)
Na aš žmonių turiu omeny. Gal gyvūnų dar, jei būna tokių  g.gif Norėtųsi pačioj foto matyti emociją - džiaugsmą, liūdesį .............

PS darbo kojinėse ten nėra taip daug, nes paprasčiausiai aš su juo nemoku dirbti unsure.gif

lotuliukas.gif gal aš geriau ieškosiu gyvūnų emocijų laugh.gif

Gal būt, aš ir nemoku su PS, todėl man taip ir atrodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 25, 20:04)
Labradoriuke, labai fainos nuotraukos, man trecia wub.gif  wub.gif  Jei nepaslaptis, kokiu objektyvu fotkini?

Dekui blush2.gif
Su 18-135mm; 3.5-5.6f Nikkor. Kito kaip ir neturiu - vienintelis mano lobis biggrin.gif
Teko su PS pimpaliuka pratrint, nes labai sviete biggrin.gif

Tai ka Smiltis - sveikinimai tau 4u.gif

Tiesa, man atrodo, kad reiketu prie laimejusios nuotraukos parasyt, kad tai 1v. laimetoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 25 liepos 2007 - 21:29
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 25, 22:07)

Bendri rezultatai:
karsta.gif  nu va,pasidžiaukim biggrin.gif
doh.gif nauja tema thumbup.gif , o čia tipo tik žmonių emocijos g.gif  , ar kad ir be žmonių , bet nuotrauka keltų stiprias emocijas rolleyes.gif

Nu šaunuolė, padirbėjai thumbup.gif thumbup.gif bravo.

Aš emocijas įsivaizduoju ne tik žmonių mimikas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 25, 14:23)
Tiesa, man atrodo, kad reiketu prie laimejusios nuotraukos parasyt, kad tai 1v. laimetoja.

tai prie visu reiktu biggrin.gif jei imanoma gal net kiekvieno atskiro albumo virseliu butu galima nugaletoja padaryt? g.gif tik nezinau ar butent sis online albuma ta turi.... g.gif

Smiltis , sveikinimai.... 4u.gif man labai uzveze tavo darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Na ka sveikinimai nugaletojai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai idomi fotke...tik parasiau jau kad nelabai man tos kojos kad nupjautos ax.gif

prisipazinau ir as prie savo nuotrauku ax.gif

QUOTE(wicked @ 2007 07 25, 22:32)
tai prie visu reiktu  biggrin.gif jei imanoma gal net kiekvieno atskiro albumo virseliu butu galima nugaletoja padaryt?  g.gif tik nezinau ar butent sis online albuma ta turi....  g.gif

jei taip neiseina tai gal galima butu atskira albumiuka sukurt nugaletoju? ten surasyt ir temas ir pavadinimus smile.gif

nauja tema labai idomi, kazkaip issigandau vandens nes man su juo kazko nesigauna graziu...o va su emocijom ziuresim... smile.gif
Atsakyti
Atskiros gal nereik g.gif bus nepatogu perskaityt ir grįžinėt pažiūrėt, nebent iškart dėt su FOTO trijų vietų pvz nugalėtojais, ar su vienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 liepos 2007 - 21:43
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 22:43)
Atskiros gal nereik  g.gif  bus nepatogu perskaityt ir grįžinėt pažiūrėt, nebent iškart dėt su FOTO trijų vietų pvz nugalėtojais, ar su vienu smile.gif

nelabai supratau kur grizinet g.gif jei yra nuotrauka, o salia jos pavadinimas kas atliko ir kokia tema...
Atsakyti
Smagi temelė laukia.. Sveikinimai Smiltis smile.gif

mano karvute- (12 foto) manau tinka siai temai.... Ech, reiks kaiman lėkt karvių medziot smile.gif

Aciu už komentarus ir įvertinimus.. Visos foto liko pastebėtos-o tai gerokai glosto savimeilę blush2.gif

Kas dar?.. ogi nieko, laukia filmas per tv3 biggrin.gif

Labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 07 25, 22:46)
nelabai supratau kur grizinet g.gif jei yra nuotrauka, o salia jos pavadinimas kas atliko ir kokia tema...

Tą patį parašiau aš smile.gif
Atsakyti
Smiltis, aciu uz tema. Tik gal kas galit pasakyt, kas ta emocija? g.gif
Nu pvz. jus cia matot emocija ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 25, 17:20)
Tik gal kas galit pasakyt, kas ta emocija? g.gif

man ir toks klausimas iskilo siandien... biggrin.gif taigi, ka radau internete...

Emocija – stipri, greičiausiai ne sąmoningai, bet automatiškai, nervinės sistemos sukeliama dvasinė būsena, savo ruožtu įtakojanti teigiamas arba neigiamas fiziologines reakcijas.

Robert Plutchik aštuonios pagrindinės emocijos:
pyktis
baimė
liūdesys
džiaugsmas
pasibjaurėjimas
nuostaba
smalsumas
priėmimas (susitaikymas)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(astaxa @ 2007 07 25, 22:54)
mano karvute- (12 foto) manau tinka siai temai.... Ech, reiks kaiman lėkt karvių medziot smile.gif

aš vakar irgi pagalvojau apie tas karves, net ir komentaruose atsirado kad viena pikta, nepatenkinta, o kita tokia visa apsipatenkinus, soti wub.gif Tai tai ir yra turbūt. Bet man atrodo nebūtinai veidas gali rodyti emociją unsure.gif .

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 26, 01:20)
Smiltis, aciu uz tema. Tik gal kas galit pasakyt, kas ta emocija? g.gif
Nu pvz. jus cia matot emocija ar ne?
user posted image

Na šiaip matau. Mažiuko poza man išreiškia pyktį, nes kumštukai suspausti, o ir veido išraiška atrodo tokia, kad kąsiu lotuliukas.gif O didysis tiesiog rėkia- palikit mane ramybėj nusibodot bigsmile.gif na šiuo atveju aš taip suprantu unsure.gif Čia man taip atrodo kai jie kartu. Jei būtų atskirai, gal kitaip atrodytų g.gif

Šiaip aš žiūrinėjau ir senesnius ND , tai tikrai įdomu būtų žinoti kokia foto laimėjo. Temose yra, ir nors žinau kad tikrai skaičiau, bet užsimiršo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 liepos 2007 - 06:35