Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu tavo reikalas, bet ar nebuvo vandens? g.gif gal vaidenasi, einu žvilgtelt
Atsakyti
Sveikinu Smiltis ir aciu uz balus man kas davet, o kas ne davet aciu uz komentarus, o kas nekomentavot, acius kad bent paziurejot smile.gif

Smiltis, jei tu butum tu koju nenukirtus, o butum nufotkinus su kokiu miniaku ar pan. tada butu labai gerai. Nes gi mes mokinames fotografuoti ir pateikti fotografuotas idomias nuotraukas, o ne ..... mirksiukas.gif Cia mano tik nuomone. 4u.gif

Labradoriuke, labai fainos nuotraukos, man trecia wub.gif wub.gif Jei nepaslaptis, kokiu objektyvu fotkini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 liepos 2007 - 20:05
nebuvo pasivaideno biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
sveikinimai Smiltis 4u.gif siaip ND vandens temos nebuvo, tik buvo SM fotokonkurso tema vanduo, daug kas dalyvavo manau is sio skyrelio, bet naujai galima i tai pazvelgt.
man nukirstos kojos dar daugiau patiko, nei butu tureje gala:D taip idomiau mirksiukas.gif
man šį kartą pasimetimas savyje, tad ir rezultatai akivaizdūs smile.gif norėjau kažko originalaus, o gavos kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 liepos 2007 - 20:22
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 21:19)
sveikinimai Smiltis  4u.gif siaip ND vandens temos nebuvo, tik buvo SM fotokonkurso tema vanduo, daug kas dalyvavo manau is sio skyrelio, bet naujai galima i tai pazvelgt.
man nukirstos kojos dar daugiau  patiko, nei butu tureje gala:D taip idomiau  mirksiukas.gif
man šį kartą pasimetimas savyje, tad ir rezultatai akivaizdūs smile.gif norėjau kažko originalaus, o gavos kaip visada  lotuliukas.gif

labai geras darbas tavo, nė kiek netrinu mirksiukas.gif Tiesiog ir geri darbai kartais balų negauna, pvz kaip Silwio taurės, nu nerealu, bet prabalsavo vos vienas kitas, ir dar daug pvz galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 liepos 2007 - 20:27
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 25, 21:04)
Smiltis, jei tu butum tu koju nenukirtus, o butum nufotkinus su kokiu miniaku ar pan. tada butu labai gerai. Nes gi mes mokinames fotografuoti ir pateikti fotografuotas idomias nuotraukas, o ne ..... mirksiukas.gif Cia mano tik nuomone. 4u.gif

Na kadangi neturėjau kaip rašiau modelio normalaus hihihi.gif , tai išėjo kaip išėjo smile.gif Iš penkiamečio vaiko kaži ko neišspausi , ir tai džiaugiausi kad sutiko papozuoti. MB su savo plaukuotom kojom tai jau tikrai nekaip būtų atrodęs smile.gif

Dar galvoju temai - Emocijos g.gif Kaip manot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 liepos 2007 - 20:36
Sunki šiaip, bet įdomesnė thumbup.gif
Atsakyti
Tada tegu būna Emocijos , tuo labiau jei jau dauguma vandenį fotografavot unsure.gif
Atsakyti
Smilti, gi tu nugalėtoja, rėžk griežtai ko pati nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 21:52)
Smilti, gi tu nugalėtoja, rėžk griežtai ko pati nori  biggrin.gif

Taigi rėžiu mirksiukas.gif -Emocijos smile.gif

Pas mus šį savaigalį jūros šventė, tai vaikščiosiu ir paparcinsiu visus smile.gif

Vilmka kas ten šokyje pas tave fotografuota buvo. Gera idėja, tik man kažkaip truputuką ryškumo daugiau norėjos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 liepos 2007 - 20:55
Sveikinimai kojinių autorei 4u.gif , nors aš nė vieno balo neskyriau blush2.gif , kai tik pamačiau, jos man baisiai įdomiai atrodė, o šiandien bežiūrint neliko nuotraukos unsure.gif tik daug PS darbo.Bet svarbiausia galutinis rezultatas - nugalėtoja thumbup.gif

thumbup.gif visos mano fotkės gavo balų aciuks.gif

Bendri rezultatai:
1.-2
3.-21
4.-11
5.-6
6.-10
7.-18
9.-12
10.-4
11.-1
12.-6
16.-5
17.-5
19.-16
22.-2
23.-10
24.-3
25.-10
27.-3
29.-17
30.-20
31.-10
32.-16
33.-1
34.-32
35.-10
karsta.gif nu va,pasidžiaukim biggrin.gif

doh.gif nauja tema thumbup.gif , o čia tipo tik žmonių emocijos g.gif , ar kad ir be žmonių , bet nuotrauka keltų stiprias emocijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 25, 22:07)
doh.gif nauja tema thumbup.gif , o čia tipo tik žmonių emocijos g.gif   , ar kad ir be žmonių , bet nuotrauka keltų stiprias emocijas rolleyes.gif

Na aš žmonių turiu omeny. Gal gyvūnų dar, jei būna tokių g.gif Norėtųsi pačioj foto matyti emociją - džiaugsmą, liūdesį .............

PS darbo kojinėse ten nėra taip daug, nes paprasčiausiai aš su juo nemoku dirbti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 liepos 2007 - 21:13