Sveikinu Smiltis ir aciu uz balus man kas davet, o kas ne davet aciu uz komentarus, o kas nekomentavot, acius kad bent paziurejot
Smiltis, jei tu butum tu koju nenukirtus, o butum nufotkinus su kokiu miniaku ar pan. tada butu labai gerai. Nes gi mes mokinames fotografuoti ir pateikti fotografuotas idomias nuotraukas, o ne ..... Cia mano tik nuomone.
Labradoriuke, labai fainos nuotraukos, man trecia Jei nepaslaptis, kokiu objektyvu fotkini?
Smiltis, jei tu butum tu koju nenukirtus, o butum nufotkinus su kokiu miniaku ar pan. tada butu labai gerai. Nes gi mes mokinames fotografuoti ir pateikti fotografuotas idomias nuotraukas, o ne ..... Cia mano tik nuomone.
Labradoriuke, labai fainos nuotraukos, man trecia Jei nepaslaptis, kokiu objektyvu fotkini?
sveikinimai Smiltis siaip ND vandens temos nebuvo, tik buvo SM fotokonkurso tema vanduo, daug kas dalyvavo manau is sio skyrelio, bet naujai galima i tai pazvelgt.
man nukirstos kojos dar daugiau patiko, nei butu tureje gala:D taip idomiau
man šį kartą pasimetimas savyje, tad ir rezultatai akivaizdūs norėjau kažko originalaus, o gavos kaip visada
man šį kartą pasimetimas savyje, tad ir rezultatai akivaizdūs norėjau kažko originalaus, o gavos kaip visada
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 21:19)
sveikinimai Smiltis siaip ND vandens temos nebuvo, tik buvo SM fotokonkurso tema vanduo, daug kas dalyvavo manau is sio skyrelio, bet naujai galima i tai pazvelgt.
labai geras darbas tavo, nė kiek netrinu Tiesiog ir geri darbai kartais balų negauna, pvz kaip Silwio taurės, nu nerealu, bet prabalsavo vos vienas kitas, ir dar daug pvz galima rasti.
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 25, 21:04)
Na kadangi neturėjau kaip rašiau modelio normalaus , tai išėjo kaip išėjo Iš penkiamečio vaiko kaži ko neišspausi , ir tai džiaugiausi kad sutiko papozuoti. MB su savo plaukuotom kojom tai jau tikrai nekaip būtų atrodęs
Dar galvoju temai - Emocijos Kaip manot
Tada tegu būna Emocijos , tuo labiau jei jau dauguma vandenį fotografavot
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 21:52)
Smilti, gi tu nugalėtoja, rėžk griežtai ko pati nori
Taigi rėžiu -Emocijos
Pas mus šį savaigalį jūros šventė, tai vaikščiosiu ir paparcinsiu visus
Vilmka kas ten šokyje pas tave fotografuota buvo. Gera idėja, tik man kažkaip truputuką ryškumo daugiau norėjos
Sveikinimai kojinių autorei , nors aš nė vieno balo neskyriau , kai tik pamačiau, jos man baisiai įdomiai atrodė, o šiandien bežiūrint neliko nuotraukos tik daug PS darbo.Bet svarbiausia galutinis rezultatas - nugalėtoja
visos mano fotkės gavo balų
Bendri rezultatai:
1.-2
3.-21
4.-11
5.-6
6.-10
7.-18
9.-12
10.-4
11.-1
12.-6
16.-5
17.-5
19.-16
22.-2
23.-10
24.-3
25.-10
27.-3
29.-17
30.-20
31.-10
32.-16
33.-1
34.-32
35.-10
nu va,pasidžiaukim
nauja tema , o čia tipo tik žmonių emocijos , ar kad ir be žmonių , bet nuotrauka keltų stiprias emocijas
visos mano fotkės gavo balų
Bendri rezultatai:
1.-2
3.-21
4.-11
5.-6
6.-10
7.-18
9.-12
10.-4
11.-1
12.-6
16.-5
17.-5
19.-16
22.-2
23.-10
24.-3
25.-10
27.-3
29.-17
30.-20
31.-10
32.-16
33.-1
34.-32
35.-10
nu va,pasidžiaukim
nauja tema , o čia tipo tik žmonių emocijos , ar kad ir be žmonių , bet nuotrauka keltų stiprias emocijas
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 25, 22:07)
Na aš žmonių turiu omeny. Gal gyvūnų dar, jei būna tokių Norėtųsi pačioj foto matyti emociją - džiaugsmą, liūdesį .............
PS darbo kojinėse ten nėra taip daug, nes paprasčiausiai aš su juo nemoku dirbti