Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sansara, man tavo nuotrauka tokia senovine smile.gif bet fokusas i spinta g.gif unsure.gif
Atsakyti
latoya motiejuko foto pratryniau prieš tai smile.gif nes nieko gero iš jos lotuliukas.gif čia mums su vyru tik ji aukso vertės, nes vaikas neseniai tik išmoko užlipt ant taburetės. todėl mums labai gražu, kai jis ten sėdi blush2.gif
Atsakyti
Man grazu 4u.gif tik gaila vaikas su soske ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na va prabalsavau biggrin.gif Savo namu darbu si karta nedejau.

Sansara ir as pastebejau, kad Motiejukas nelabai fokuse.

Californiagirl, o musu centras tikrai nedidelis, na turim dangoraiziu, bet su jusu miestu,tai nera ko net lygintis, kaimas pas mus ir tuscia visur pastoviai, nesuprantu kur zmones buna ir ka veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 25, 15:06)
Labas rytas 4u.gif
Na va prabalsavau biggrin.gif  Savo namu darbu si karta nedejau.

Sansara ir as pastebejau, kad Motiejukas nelabai fokuse.

na va,mano akys net nemato, kad mano vaikas nefokuse lotuliukas.gif smegenys atkuria ryškumą iš vidaus, nes pažįstu jį kaip nuluptą doh.gif
o aš stebėjaus, negi kitos mamos nemato, kad nuotraukoj vaikas neryškus. pati į tą balą įlipau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 07:40)
na va,mano akys net nemato, kad mano vaikas nefokuse  lotuliukas.gif smegenys atkuria ryškumą iš vidaus, nes pažįstu jį kaip nuluptą  doh.gif
o aš stebėjaus, negi kitos mamos nemato, kad nuotraukoj vaikas neryškus. pati į tą balą įlipau  lotuliukas.gif

Man patinka tavo postai, tu taip risliai, atvirai pasisakai wub.gif Man reikia mokytis sito meno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 00:42)
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto  g.gif

man ir truksta ryskumo mirksiukas.gif o kad juoda balta tai man tinka.... 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 03:03)
čia mums su vyru tik ji aukso vertės, nes vaikas neseniai tik išmoko užlipt ant taburetės. todėl mums labai gražu, kai jis ten sėdi  blush2.gif

tai aisku, kad grazu.... man ir visos maniskio nuotraukos grazios buna wub.gif juk savas vaikas bigsmile.gif

va as ir turiu viena is paskutiniu savo favorite, nors esu tikra, kad nelabai ji vykusi blush2.gif bet va - mes turim nauja superheroju seimoje hihihi.gif tai ta proga ir "portretas" hihihi.gif labai greitai nuo Thomo traukinuko perejom prie Spiderman..... hihihi.gif
as ja apkarpiau siek tiek, nes per daug be rysio aplinkos buvo, ir dingo ryskumas blush2.gif bet man nuo to nuotrauka nera blogesne blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 25, 16:49)

Labai puikus backfocus pavyzdys smile.gif 10-20cm fokusas toliau, nei turėjo būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 08:56)
Labai puikus backfocus pavyzdys smile.gif 10-20cm fokusas toliau, nei turėjo būti smile.gif

nu va, nors kazkokia nauda is mano fotkes hihihi.gif gerai, kai as dar tokiu dalyku nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 25, 17:11)
nu va, nors kazkokia nauda is mano fotkes hihihi.gif gerai, kai as dar tokiu dalyku nesuprantu...

O tai ko čia nesuprasti, juk puikiai matosi, kad vaiko veidas neryškus, o ryškumas prasideda ties ausimis, pečiai irgi ryškūs. Taigi, per gerą sprindį aparatas neteisingai sufokusavo.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 09:18)
O tai ko čia nesuprasti, juk puikiai matosi, kad vaiko veidas neryškus, o ryškumas prasideda ties ausimis, pečiai irgi ryškūs. Taigi, per gerą sprindį aparatas neteisingai sufokusavo.

kad nerysku tai matau.... ax.gif
ir dar esu pastebejus, jog kai apkarpau nuotraukas, dingsta ryskumas.... tikiu, kad taip turi buti, kad ne pas mane viena taip... rolleyes.gif tik aisku, netaikau sito butent sitai foto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 16:56)

Cia tipo todel kad ausys ryskiau uz nosi hihihi.gif

reiks pasinaudot sia pamoka, fotografuojant zmones graziom ausim smile.gif ir nekokia nosim thumbup.gif
Atsakyti