sansara, man tavo nuotrauka tokia senovine bet fokusas i spinta
latoya motiejuko foto pratryniau prieš tai nes nieko gero iš jos čia mums su vyru tik ji aukso vertės, nes vaikas neseniai tik išmoko užlipt ant taburetės. todėl mums labai gražu, kai jis ten sėdi
Man grazu tik gaila vaikas su soske
Labas rytas
Na va prabalsavau Savo namu darbu si karta nedejau.
Sansara ir as pastebejau, kad Motiejukas nelabai fokuse.
Californiagirl, o musu centras tikrai nedidelis, na turim dangoraiziu, bet su jusu miestu,tai nera ko net lygintis, kaimas pas mus ir tuscia visur pastoviai, nesuprantu kur zmones buna ir ka veikia
Californiagirl, o musu centras tikrai nedidelis, na turim dangoraiziu, bet su jusu miestu,tai nera ko net lygintis, kaimas pas mus ir tuscia visur pastoviai, nesuprantu kur zmones buna ir ka veikia
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 25, 15:06)
Labas rytas
na va,mano akys net nemato, kad mano vaikas nefokuse smegenys atkuria ryškumą iš vidaus, nes pažįstu jį kaip nuluptą
o aš stebėjaus, negi kitos mamos nemato, kad nuotraukoj vaikas neryškus. pati į tą balą įlipau
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 07:40)
na va,mano akys net nemato, kad mano vaikas nefokuse smegenys atkuria ryškumą iš vidaus, nes pažįstu jį kaip nuluptą
o aš stebėjaus, negi kitos mamos nemato, kad nuotraukoj vaikas neryškus. pati į tą balą įlipau
Man patinka tavo postai, tu taip risliai, atvirai pasisakai Man reikia mokytis sito meno
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 00:42)
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto
man ir truksta ryskumo o kad juoda balta tai man tinka....
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 03:03)
čia mums su vyru tik ji aukso vertės, nes vaikas neseniai tik išmoko užlipt ant taburetės. todėl mums labai gražu, kai jis ten sėdi
tai aisku, kad grazu.... man ir visos maniskio nuotraukos grazios buna juk savas vaikas
va as ir turiu viena is paskutiniu savo favorite, nors esu tikra, kad nelabai ji vykusi bet va - mes turim nauja superheroju seimoje tai ta proga ir "portretas" labai greitai nuo Thomo traukinuko perejom prie Spiderman.....
as ja apkarpiau siek tiek, nes per daug be rysio aplinkos buvo, ir dingo ryskumas bet man nuo to nuotrauka nera blogesne
QUOTE(wicked @ 2007 07 25, 16:49)
Labai puikus backfocus pavyzdys 10-20cm fokusas toliau, nei turėjo būti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 08:56)
nu va, nors kazkokia nauda is mano fotkes gerai, kai as dar tokiu dalyku nesuprantu...
QUOTE(wicked @ 2007 07 25, 17:11)
nu va, nors kazkokia nauda is mano fotkes gerai, kai as dar tokiu dalyku nesuprantu...
O tai ko čia nesuprasti, juk puikiai matosi, kad vaiko veidas neryškus, o ryškumas prasideda ties ausimis, pečiai irgi ryškūs. Taigi, per gerą sprindį aparatas neteisingai sufokusavo.
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 09:18)
O tai ko čia nesuprasti, juk puikiai matosi, kad vaiko veidas neryškus, o ryškumas prasideda ties ausimis, pečiai irgi ryškūs. Taigi, per gerą sprindį aparatas neteisingai sufokusavo.
kad nerysku tai matau....
ir dar esu pastebejus, jog kai apkarpau nuotraukas, dingsta ryskumas.... tikiu, kad taip turi buti, kad ne pas mane viena taip... tik aisku, netaikau sito butent sitai foto
QUOTE(fotolama @ 2007 07 25, 16:56)
Cia tipo todel kad ausys ryskiau uz nosi
reiks pasinaudot sia pamoka, fotografuojant zmones graziom ausim ir nekokia nosim