Labas rytas
nu ką reikia eit balsuot Kažkaip nelabai daug šį kartą namų darbų
Abo, ar tavo anksčiau nebuvo kitoks nikas
Prabalsavau ir as
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto dėl lentynų už nugarros kreivumo, jos nuo laiko čia taip išlinkę.
Prabalsavau Kažkaip sunku man buvo šį kartą Neturėjau aiškios favoritės kaip pereitais kartais
Sansara, koks fainuolis vaikiukas Man kažkaip ryškumo trūksta Pasakykit ar man čia paranoja su tuo ryškumu jau Kaip iškirptas man neatrodo. Fonas nėra taip labai tamsus Tik kojinyčių galiukai susilieja su fonu ir atrodo kad trūksta kojytės
Sansara, koks fainuolis vaikiukas Man kažkaip ryškumo trūksta Pasakykit ar man čia paranoja su tuo ryškumu jau Kaip iškirptas man neatrodo. Fonas nėra taip labai tamsus Tik kojinyčių galiukai susilieja su fonu ir atrodo kad trūksta kojytės
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 08:42)
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto dėl lentynų už nugarros kreivumo, jos nuo laiko čia taip išlinkę.
man atrodo kad fokusas į spintą o ne į vaiką...
Gal todėl kad neišsimiegojau , bet pirmas įspūdis toks.
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 07:53)
gali būt kad trūksta, jis malėsi ten visas galėjo sujudėt, bet šita stabiliausia iš visų,kitos baisiau sujudėjusios... o dėl pirštų galiukų ačiū, nepastebėjau pati
Labas rytas suraitytas....
Sansara, bisk nelabai si foto su Sūneliu, nors as del vaiku nuotrauku esu nekompetetinga kalbeti, vaikai man susije su spalvomis, sviesa, zaismingumu, todel man graziausi vaikai-spalvoti-spalvotam fone...
Saunu kad geriau jauciates.
P.S. del balsavimo norisi vietoj 3 4 5 balu duot 4 4 4 turiu 3 lygiavertes foto "i tema" ir negaliu isrinkt vienos geriausios, bet tikiuosi apsispresiu teisingai
Sansara, bisk nelabai si foto su Sūneliu, nors as del vaiku nuotrauku esu nekompetetinga kalbeti, vaikai man susije su spalvomis, sviesa, zaismingumu, todel man graziausi vaikai-spalvoti-spalvotam fone...
Saunu kad geriau jauciates.
P.S. del balsavimo norisi vietoj 3 4 5 balu duot 4 4 4 turiu 3 lygiavertes foto "i tema" ir negaliu isrinkt vienos geriausios, bet tikiuosi apsispresiu teisingai
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 07:39)
Labas rytas
Panašus, tik ilgesnis
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 09:33)
Panašus, tik ilgesnis
Ai tada atsimenu ir aš tave iš namų Geras, bet kaip atspėjau
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 09:38)
Ai tada atsimenu ir aš tave iš namų Geras, bet kaip atspėjau
Tai kad visi mane sutrumpinta ir vadino, kaip dabar yra o tą panaikinau, nes šnipinėjančių daug atsirado
labas rytas
Sansara nerodo man kazko tavo foto o taip rupi
beje sveikatytes maziui
einu bandyt balsuot
Sansara nerodo man kazko tavo foto o taip rupi
beje sveikatytes maziui
einu bandyt balsuot