Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labas rytas 4u.gif

nu ką reikia eit balsuot unsure.gif Kažkaip nelabai daug šį kartą namų darbų g.gif

Abo, ar tavo anksčiau nebuvo kitoks nikas g.gif
Atsakyti
bu bu bu bu tongue.gif išsimiegojau thumbup.gif pirmą kart po 2 sav gal, matyt jūsų palinkėjimai padėjo wub.gif

o prabalsavusių dar nedaug, ne taip kaip praeitais kartais iki vidurnakčio laukdavot biggrin.gif atostogos ir yra atostogos smile.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir as smile.gif
Atsakyti
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto g.gif dėl lentynų už nugarros kreivumo, jos nuo laiko čia taip išlinkę. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Prabalsavau karsta.gif Kažkaip sunku man buvo šį kartą unsure.gif Neturėjau aiškios favoritės kaip pereitais kartais unsure.gif

Sansara, koks fainuolis vaikiukas wub.gif Man kažkaip ryškumo trūksta unsure.gif Pasakykit ar man čia paranoja su tuo ryškumu jau g.gif Kaip iškirptas man neatrodo. Fonas nėra taip labai tamsus smile.gif Tik kojinyčių galiukai susilieja su fonu ir atrodo kad trūksta kojytės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 25, 08:42)
na ir jūsų griežtai kritikai. mane domina, ar neatrodo vaikas kaip iš kitos foto iškirptas (prisimenu vakar latoyos foto)... tiesiog na netyčia jis pas mane toks baltutis pasitaikė. o fonas tamsus. tai bijau per didelio kontrasto ir iškritimo iš bendro konteksto  g.gif dėl lentynų už nugarros kreivumo, jos nuo laiko čia taip išlinkę.  blush2.gif

man atrodo blush2.gif kad fokusas į spintą o ne į vaiką...
Gal todėl kad neišsimiegojau blink.gif , bet pirmas įspūdis toks.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 07:53)
Sansara, koks fainuolis vaikiukas  wub.gif Man kažkaip ryškumo trūksta  unsure.gif Pasakykit ar man čia paranoja su tuo ryškumu jau  g.gif Kaip iškirptas man neatrodo. Fonas nėra taip labai tamsus  smile.gif Tik kojinyčių galiukai susilieja su fonu ir atrodo kad trūksta kojytės  unsure.gif

gali būt kad trūksta, jis malėsi ten visas doh.gif galėjo sujudėt, bet šita stabiliausia iš visų,kitos baisiau sujudėjusios... o dėl pirštų galiukų ačiū, nepastebėjau pati doh.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas.... 4u.gif

Sansara, bisk nelabai si foto su Sūneliu, nors as del vaiku nuotrauku esu nekompetetinga kalbeti, vaikai man susije su spalvomis, sviesa, zaismingumu, todel man graziausi vaikai-spalvoti-spalvotam fone...

Saunu kad geriau jauciates.

P.S. del balsavimo norisi vietoj 3 4 5 balu duot 4 4 4 turiu 3 lygiavertes foto "i tema" ir negaliu isrinkt vienos geriausios, bet tikiuosi apsispresiu smile.gif teisingai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 07:39)
Labas rytas  4u.gif

nu ką reikia eit balsuot  unsure.gif Kažkaip nelabai daug šį kartą namų darbų  g.gif

Abo, ar tavo anksčiau nebuvo kitoks nikas  g.gif

Panašus, tik ilgesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 09:33)
Panašus, tik ilgesnis smile.gif

Ai tada atsimenu ir aš tave iš namų bigsmile.gif Geras, bet kaip atspėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 25, 09:38)
Ai tada atsimenu ir aš tave iš namų  bigsmile.gif Geras, bet kaip atspėjau  ax.gif

Tai kad visi mane sutrumpinta ir vadino, kaip dabar yra smile.gif o tą panaikinau, nes šnipinėjančių daug atsirado smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Sansara nerodo man kazko tavo foto doh.gif o taip rupi tongue.gif blush2.gif
beje sveikatytes maziui 4u.gif

einu bandyt balsuot ax.gif
Atsakyti