Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal tiks kaip 2 spalvų demonstracija blush2.gif Nedėjau jokių efektų, tik apkarpiau kraštus ax.gif Ir iiilgai žaidžiau su fotoaparato efektais doh.gif
user posted image
Apkarpiau štai šitą...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 24 liepos 2007 - 18:13
atrodo ir aš pakomentavau visas smile.gif

dejavu, jei čia trys atskiros nuotraukos, tai nelabai šiai temai, o jei čia viena nuotrauka, žinoma, super wink.gif
o šiaip kokybiška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 19:08)
Šita labai man patinka  thumbup.gif 

Dejavu, dėk namų darbuosna  thumbup.gif Vat čia ryškiai išreikštos dvi spalvos . Balta akivaizdžiai rėmelis    smile.gif

nebedėsiu, nesąžininga būtų - juk išsidaviau tongue.gif

QUOTE(Abo @ 2007 07 24, 19:23)

dejavu, jei čia trys atskiros nuotraukos, tai nelabai šiai temai, o jei čia viena nuotrauka

čia du atskiri kadrai, sujungti į vieną nuotrauką ax.gif
Atsakyti
Gudruolė biggrin.gif bet čia fantazijos reikalas, patys kalti kad kadruot nedaeina biggrin.gif
Atsakyti
dejavu,man labai labai ta tavo foto.. o imesti linkai -dar labiau labiau lotuliukas.gif
neŽinau, bet šį kartą pati pasimečiau savo suvokime dviejų spalvų lotuliukas.gif nesilaikiau vieningos koncepcijos (dieve, kaip protingai kalbu), todėl pati nuklydau į lankas savyje ir užsidepresavau
ar gali būt kita fono spalva, ar gali būt kitų atspalvių, tik akcentas ant dvispalvio fono ar daikto... biggrin.gif

user posted image

čia mėginimas kažką su skysčiais daryt.... bet nebuvo tokio aiškaus kontrasto. idėja kilo darant šaltibarščius...
user posted image

o čia pati ėmiau abejot ar dvi spalvos, ar dar ir balta. jei mąstyt apie esmę, dvi... jei apie vaizdą - daugiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
O man paskutinėj į akis vienodai stipriai krinta visos keturios, jei kalbant tik apie kortas - trys. Gražių nuotraukų primesta. Man kažkaip labiausiai vis tik su flamingu "užstrigo" , nes sudėtingiau (ir įdomiau) mano galva nei vamzdis ar bateliai.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 18:59)
Būtų malonu sulaukti kritikos čia...
user posted image

thumbup.gif spalvos, ir taip tu visada įdomiai ir švariai padarai, nors manau būtų įdomu matyt vaisius besiliečiančius rolleyes.gif

Ačiū atkreipusioms dėmesį į mano nuotraukas 4u.gif

Ir man šioj spalvų temoj norisi spalvų, o ne juoda - balta ax.gif

Ai, dar iš namų darbų išėmiau savo "spalvas architekturoje", anoj temoj nedalyvavau, tai norėjau pasireikšti "du viename" lotuliukas.gif
Šiuose namų darbuose visus limitus išnaudojau, turėjau dar ką ir temoj parodyt, nes jau ten yra vienas kitas komentaras, nenorėjau trint ir keist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 24 liepos 2007 - 19:34
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 20:07)
čia mėginimas kažką su skysčiais daryt.... bet nebuvo tokio aiškaus kontrasto. idėja kilo darant šaltibarščius...

Turiu tarp bandymų tokį pat variantą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik su varške nesugrūsta ir su sirupu, tai toč prie vieno atrodo biggrin.gif
Atsakyti
sansara, patinka tau melyna spalva?
Atsakyti
Man atrodo, kad labai daug nuotrauku neatitinkanciu temos. Manau, kad tema 2 spalvos yra nedviprasmiska g.gif O kaikuriose matosi gerokai daugiau spalvu, atspalviu, nei 2.... Be to, man atrodo, kad tos 2 spalvos turetu atrodo idomiai, o ne paemiau ir nufotografavau...

Jei kas dar turetumet noro, gali cia dar pakomentuot ir pabalsuot smile.gif
http://public.fotki....rfoto/lietinga/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 24 liepos 2007 - 20:11
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 24, 21:03)
Man atrodo, kad labai daug nuotrauku neatitinkanciu temos. Manau, kad tema 2 spalvos yra nedviprasmiska  g.gif  O kaikuriose matosi gerokai daugiau spalvu, atspalviu, nei 2.... Be to, man atrodo, kad tos 2 spalvos turetu atrodo idomiai, o ne paemiau ir nufotografavau...

Dėl to, kad daug neatitinkančių temos, sutinku ir aš drinks_cheers.gif
Šiaip man gražu net juoda ir balta, jei tai natūraliai pagauta, o ne išgauta nuėmus foną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:59)
man pvz si yra ideali dvieju spalvu demonstracija  4u.gif

drinks_cheers.gif va, va, taip ir įsivaizduoju šią temą.

QUOTE(VilmKa @ 2007 07 24, 18:17)
Bandžiau matyt dvi spalvas rolleyes.gif , turiu įtarimą, kad čia spalvų išvis nematyt wink.gif , o jūs ką matot g.gif
user posted image

į dvi spalvas nea schmoll.gif , bet pati nuotrauka man labai patiko thumbup.gif . tik gal šiek tiek ryškumo daugiau, kad detalės išryškėtų.

QUOTE(Abo @ 2007 07 24, 18:56)
Ir kažkas dar mėgst aprie pavadinimų kabinėtis biggrin.gif
a koks skirtumas, juk čia menas šiaip ar taip, o autorius kaip supranta taip ir daro, ne duok diev, dar ir čia ribos atsirastų, ar ne taip? wink.gif

čia tu apie mane? biggrin.gif aš manau, kad jei dedi nuotrauką su pavadinimu, tai pavadinimas, turi atitikti nuotrauką. kitaip kokia prasmė rašyt pavadinimą, kurį supranta tik autorius tongue.gif
nuotraukų yra neblogų, bet didžioji dalis neatitinka temos. žiūrint į nuotrauką iš karto turi būti aišku - dvi spalvos. o ne karvė pievoje ar ančiukai ežere.

QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 18:59)
va, šitą norėjau mesti namų darbams, bet paskuj persigalvojau, kad atrodys daugiau nei 2 spalvos, nors baltą laikiau kaip rėmelį ir t.t.
Būtų malonu sulaukti kritikos čia...
user posted image

man šiek tiek kliūna pernelyg skirtingos faktūros. gal būtų galima pabandyti su raudonu ir geltonu apelsinais, ar dar su kuo nors panašiu mastau.gif bet šiaip nuotrauka patinka. gaila, kad nedėjai į ND.
Atsakyti