Gal tiks kaip 2 spalvų demonstracija Nedėjau jokių efektų, tik apkarpiau kraštus Ir iiilgai žaidžiau su fotoaparato efektais
Apkarpiau štai šitą...
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 19:08)
Šita labai man patinka
Dejavu, dėk namų darbuosna Vat čia ryškiai išreikštos dvi spalvos . Balta akivaizdžiai rėmelis
Dejavu, dėk namų darbuosna Vat čia ryškiai išreikštos dvi spalvos . Balta akivaizdžiai rėmelis
nebedėsiu, nesąžininga būtų - juk išsidaviau
QUOTE(Abo @ 2007 07 24, 19:23)
dejavu, jei čia trys atskiros nuotraukos, tai nelabai šiai temai, o jei čia viena nuotrauka
čia du atskiri kadrai, sujungti į vieną nuotrauką
dejavu,man labai labai ta tavo foto.. o imesti linkai -dar labiau labiau
neŽinau, bet šį kartą pati pasimečiau savo suvokime dviejų spalvų nesilaikiau vieningos koncepcijos (dieve, kaip protingai kalbu), todėl pati nuklydau į lankas savyje ir užsidepresavau
ar gali būt kita fono spalva, ar gali būt kitų atspalvių, tik akcentas ant dvispalvio fono ar daikto...
čia mėginimas kažką su skysčiais daryt.... bet nebuvo tokio aiškaus kontrasto. idėja kilo darant šaltibarščius...
o čia pati ėmiau abejot ar dvi spalvos, ar dar ir balta. jei mąstyt apie esmę, dvi... jei apie vaizdą - daugiau
neŽinau, bet šį kartą pati pasimečiau savo suvokime dviejų spalvų nesilaikiau vieningos koncepcijos (dieve, kaip protingai kalbu), todėl pati nuklydau į lankas savyje ir užsidepresavau
ar gali būt kita fono spalva, ar gali būt kitų atspalvių, tik akcentas ant dvispalvio fono ar daikto...
čia mėginimas kažką su skysčiais daryt.... bet nebuvo tokio aiškaus kontrasto. idėja kilo darant šaltibarščius...
o čia pati ėmiau abejot ar dvi spalvos, ar dar ir balta. jei mąstyt apie esmę, dvi... jei apie vaizdą - daugiau
QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 18:59)
Būtų malonu sulaukti kritikos čia...
spalvos, ir taip tu visada įdomiai ir švariai padarai, nors manau būtų įdomu matyt vaisius besiliečiančius
Ačiū atkreipusioms dėmesį į mano nuotraukas
Ir man šioj spalvų temoj norisi spalvų, o ne juoda - balta
Ai, dar iš namų darbų išėmiau savo "spalvas architekturoje", anoj temoj nedalyvavau, tai norėjau pasireikšti "du viename"
Šiuose namų darbuose visus limitus išnaudojau, turėjau dar ką ir temoj parodyt, nes jau ten yra vienas kitas komentaras, nenorėjau trint ir keist
sansara, patinka tau melyna spalva?
Man atrodo, kad labai daug nuotrauku neatitinkanciu temos. Manau, kad tema 2 spalvos yra nedviprasmiska O kaikuriose matosi gerokai daugiau spalvu, atspalviu, nei 2.... Be to, man atrodo, kad tos 2 spalvos turetu atrodo idomiai, o ne paemiau ir nufotografavau...
Jei kas dar turetumet noro, gali cia dar pakomentuot ir pabalsuot
http://public.fotki....rfoto/lietinga/
Jei kas dar turetumet noro, gali cia dar pakomentuot ir pabalsuot
http://public.fotki....rfoto/lietinga/
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 24, 21:03)
Man atrodo, kad labai daug nuotrauku neatitinkanciu temos. Manau, kad tema 2 spalvos yra nedviprasmiska O kaikuriose matosi gerokai daugiau spalvu, atspalviu, nei 2.... Be to, man atrodo, kad tos 2 spalvos turetu atrodo idomiai, o ne paemiau ir nufotografavau...
Dėl to, kad daug neatitinkančių temos, sutinku ir aš
Šiaip man gražu net juoda ir balta, jei tai natūraliai pagauta, o ne išgauta nuėmus foną
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:59)
va, va, taip ir įsivaizduoju šią temą.
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 24, 18:17)
Bandžiau matyt dvi spalvas , turiu įtarimą, kad čia spalvų išvis nematyt , o jūs ką matot
į dvi spalvas nea , bet pati nuotrauka man labai patiko . tik gal šiek tiek ryškumo daugiau, kad detalės išryškėtų.
QUOTE(Abo @ 2007 07 24, 18:56)
Ir kažkas dar mėgst aprie pavadinimų kabinėtis
a koks skirtumas, juk čia menas šiaip ar taip, o autorius kaip supranta taip ir daro, ne duok diev, dar ir čia ribos atsirastų, ar ne taip?
a koks skirtumas, juk čia menas šiaip ar taip, o autorius kaip supranta taip ir daro, ne duok diev, dar ir čia ribos atsirastų, ar ne taip?
čia tu apie mane? aš manau, kad jei dedi nuotrauką su pavadinimu, tai pavadinimas, turi atitikti nuotrauką. kitaip kokia prasmė rašyt pavadinimą, kurį supranta tik autorius
nuotraukų yra neblogų, bet didžioji dalis neatitinka temos. žiūrint į nuotrauką iš karto turi būti aišku - dvi spalvos. o ne karvė pievoje ar ančiukai ežere.
QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 18:59)
va, šitą norėjau mesti namų darbams, bet paskuj persigalvojau, kad atrodys daugiau nei 2 spalvos, nors baltą laikiau kaip rėmelį ir t.t.
man šiek tiek kliūna pernelyg skirtingos faktūros. gal būtų galima pabandyti su raudonu ir geltonu apelsinais, ar dar su kuo nors panašiu bet šiaip nuotrauka patinka. gaila, kad nedėjai į ND.