QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 11:26)
(abo, nepasikelk
)...
o siaip pritariu
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:28)
bet keisti kai kurie komentarai (ne vieno žmogaus tikrai). jei tik dvi spalvos - nuobodu, jei nors viena daugiau ar atspalvis atsiranda - jau trys ir daugiau spalvų, nežinau kurias žiūrėt, čia ne dvi spalvos
gaunasi kad ir abstrakcijos tik iš grynų spalvų nepatinka, nes nuobodžios, ir nepatinka kitos, nes atsiranda atspalviai. vat tad įdomu man pasidaro, kokią foto tie žmonės įsivaizduoja kaip idealią šiai temai
čia tikrai ne iš piktumo taip sakau, nes man šiandien depresija kaip praeita kart dejavu, todėl pavydziu kai kurioms foto, kad jos ne mano
beje galima padiskutuot, internete paieškot dviejų spalvų foto, kurias laikote super duper gražiomis ir atitinkančiomis šią temą. praeita karta dejavu imete puikia stiklo nuotrauku galerija.
Į viską reik žiūrėt paprasčiau
Kaip kazkas sake- nuotaka ir jaunikis, juoda balta, bet faktas, kad bus ir raudonos lūpos, ar kokios melynos akys, plius ziedai, plius plaukai
va kiek spalvu
bet idėja tai balta- juoda. Man ši idėja nuostabi.
Kodėl albume man nepatinka nuotraukos, kurios tikrai iš dviejų spalvų? Juk dvi spalvos dar nereiškia- "o tai, nuostabu", gal kažkas ir gražiai padaro, bet kol kas man asmeniškai įdomesnės kitos. Nuo autoriaus viskas priklauso, o ne nuo spalvų. Kiekviena spalva gali būt žavi.
Ir kažkas dar mėgst aprie pavadinimų kabinėtis
a koks skirtumas, juk čia menas šiaip ar taip, o autorius kaip supranta taip ir daro, ne duok diev, dar ir čia ribos atsirastų, ar ne taip?
Kabinėkimės prie atlikimo
Ir aišku jei nepatinka, galima kažkuo motyvuot
gal šiuo atveju kažkam ir pavadinimas svarbu, man - ne.
Šiaip aš daug bandymų apturėjau šiai temai. Nu nėra temos lengvos, nėra
Jei būtų ribota, gal ir būtų lengvesnė tema, o dabar juk čia mūsų mintys, mūsų fantazija, todėl ir sunku.