Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(astaxa @ 2007 07 24, 15:34)
smile.gif pritariu smile.gif

Sansara-dafai nedepresuok...

as teigiamai depresuoju. neslepiu savo nuotrauku, nemanau, kad jos visiskas ssss, bet pavydziu ideju, atlikimo tobulumo lotuliukas.gif

ar sios jum atitinka dvieju spalvuy tema?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2007 07 24, 13:15)
Aciu labai  drinks_cheers.gif Tai as ir renkuosi, todel ir klausiu, nes man tie objektyvai tai tamsi jura...    unsure.gif  Ir dekui tau labai, po tavo patarimo nusprendziau geriau pataupyti, ir nusipirkti gera daikta...  blush2.gif  Gal galetumet ka rekomenduoti?  ax.gif  Labiausiai megstu fotografuoti portretus ir smulkius daiktelius is arti. kelios foto Del Macro turbut rinksiuos Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro . O koki objektyva patartumet portretams? Tiesa, totoaparatas bus EOS 350, arba Eos 400. Tiesa sakant cia irgi reikia is dvieju pasirinkti. Anksciau fotografavau su Panasonic Lumix... Labai laukiu patarimu, tikiuosi cia geranoriska kompanija ne tik besitobulinantiems, bet ir besimokantiems  4u.gif

Atkreipk dėmesį i Tamron 90mm makroobjektyvą. Visų labai smarkiai giriamas.

Ir dar norėčiau dėl fotoaparato pasirinkimo paklausti: kodėl Canon 350D arba 400D? Canon vardas užburiantis? smile.gif Kaip Pentax naudojantis aš siūlyčiau atkreipti dėmesį į Pentax K100D Super (ką tik Europoje pasirodė) — sutaupysi krūvą pinigų, lyginant su Canon variantu, o fotografijos tikrai nebus neikiek prastesnės. O ir pats fotoaparatas tvirtesnis, korpusas kokybiškesnis, turi vaizdo stabilizavimo sistemą.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:42)
ar sios jum atitinka dvieju spalvuy tema?

abi atitinka, nes papildomos spalvos nekrinta i akis ir tik ispildo vaizda, DOMINUOJANCIOS tik 2

Čia gal ne į temą, bet sužavėjo ir prajuokino... o kur gaut?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 24 liepos 2007 - 15:49
patylėsiu geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 24 liepos 2007 - 15:59
o pvz si ir si puikiai demonstruoja, kad raibuliuojantis vanduo nera vienspalvis ir net nedvispalvis, todel man nesuprantama su anciukais foto kaip dvieju spalvu pavyzdys.
man pvz si yra ideali dvieju spalvu demonstracija 4u.gif

fotolama http://www.photoforum.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 liepos 2007 - 16:00
QUOTE(fotolama @ 2007 07 24, 15:44)
Atkreipk dėmesį i Tamron 90mm makroobjektyvą. Visų labai smarkiai giriamas.

Ir dar norėčiau dėl fotoaparato pasirinkimo paklausti: kodėl Canon 350D arba 400D? Canon vardas užburiantis? smile.gif Kaip Pentax naudojantis aš siūlyčiau atkreipti dėmesį į Pentax K100D Super (ką tik Europoje pasirodė) — sutaupysi krūvą pinigų, lyginant su Canon variantu, o fotografijos tikrai nebus neikiek prastesnės. O ir pats fotoaparatas tvirtesnis, korpusas kokybiškesnis, turi vaizdo stabilizavimo sistemą.

As nesirinkau schmoll.gif man isrinko ir padovanojo ax.gif tik tiek kad jie du atkeliauja pas mane, viena reiks issirinkt, o kitam naujo seimininko ieskot ax.gif taigi kaip sakoma "dovanotam fotikui i dantis neziurima" Aciu uz patarimus, einu tyrineti objektyvu lens.gif Beje, labai superiniu darbu yra namu darbuose, saunuoliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 24 liepos 2007 - 16:11
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:59)

man pvz si yra ideali dvieju spalvu demonstracija  4u.gif

nerealus pavizdys ir negincytinas.
Atsakyti
Bandžiau matyt dvi spalvas rolleyes.gif , turiu įtarimą, kad čia spalvų išvis nematyt wink.gif , o jūs ką matot g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 24, 18:17)
Bandžiau matyt dvi spalvas rolleyes.gif , turiu įtarimą, kad čia spalvų išvis nematyt wink.gif , o jūs ką matot g.gif
user posted image

super, matau balta ir ruda su daug atspalviu. 5 balai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 11:26)
(abo, nepasikelk  lotuliukas.gif )...

assa.gif assa.gif assa.gif biggrin.gif
o siaip pritariu
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:28)
bet keisti kai kurie komentarai (ne vieno žmogaus tikrai). jei tik dvi spalvos - nuobodu, jei nors viena daugiau ar atspalvis atsiranda - jau trys ir daugiau spalvų, nežinau kurias žiūrėt, čia ne dvi spalvos  blush2.gif  lotuliukas.gif
gaunasi kad ir abstrakcijos tik iš grynų spalvų nepatinka, nes nuobodžios, ir nepatinka kitos, nes atsiranda atspalviai.  vat tad įdomu man pasidaro, kokią foto tie žmonės įsivaizduoja kaip idealią šiai temai  g.gif čia tikrai ne iš piktumo taip sakau, nes man šiandien depresija kaip praeita kart dejavu, todėl pavydziu kai kurioms foto, kad jos ne mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje galima padiskutuot, internete paieškot dviejų spalvų foto, kurias laikote super duper gražiomis ir atitinkančiomis šią temą. praeita karta dejavu imete puikia stiklo nuotrauku galerija.  4u.gif

Į viską reik žiūrėt paprasčiau wink.gif Kaip kazkas sake- nuotaka ir jaunikis, juoda balta, bet faktas, kad bus ir raudonos lūpos, ar kokios melynos akys, plius ziedai, plius plaukai biggrin.gif va kiek spalvu biggrin.gif
bet idėja tai balta- juoda. Man ši idėja nuostabi.

Kodėl albume man nepatinka nuotraukos, kurios tikrai iš dviejų spalvų? Juk dvi spalvos dar nereiškia- "o tai, nuostabu", gal kažkas ir gražiai padaro, bet kol kas man asmeniškai įdomesnės kitos. Nuo autoriaus viskas priklauso, o ne nuo spalvų. Kiekviena spalva gali būt žavi.

Ir kažkas dar mėgst aprie pavadinimų kabinėtis biggrin.gif
a koks skirtumas, juk čia menas šiaip ar taip, o autorius kaip supranta taip ir daro, ne duok diev, dar ir čia ribos atsirastų, ar ne taip? wink.gif

Kabinėkimės prie atlikimo drinks_cheers.gif Ir aišku jei nepatinka, galima kažkuo motyvuot smile.gif gal šiuo atveju kažkam ir pavadinimas svarbu, man - ne.

Šiaip aš daug bandymų apturėjau šiai temai. Nu nėra temos lengvos, nėra biggrin.gif Jei būtų ribota, gal ir būtų lengvesnė tema, o dabar juk čia mūsų mintys, mūsų fantazija, todėl ir sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 24 liepos 2007 - 18:00
Bandžiau aš ieškoti internete ką nors panašaus temai, nelabai ką radau. Jei kas gražaus, tai per daug sudėtinga, o jei paprasta - per daug banalu...
Vienu žodžiu lieku su praeitos savaitės nuotaikomis blush2.gif , nors šį kartą pasistengiau pakomentuoti.

va, šitą norėjau mesti namų darbams, bet paskuj persigalvojau, kad atrodys daugiau nei 2 spalvos, nors baltą laikiau kaip rėmelį ir t.t.
Būtų malonu sulaukti kritikos čia...
user posted image

Paprasčiausias variantas temai - padaryti juodai baltą bet kokią nuotrauką.
Su spalvomis sudėtingiau
ką radau internete įdomesnio:

gražus juodos - raudonos derinys:

http://www.photo.net...hoto_id=1865534

superinis baltos ir raudonos derinys:

http://www.photo.net...hoto_id=3421441
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 24 liepos 2007 - 18:07
QUOTE(Sansara @ 2007 07 24, 16:59)
man pvz si yra ideali dvieju spalvu demonstracija  4u.gif

Šita labai man patinka thumbup.gif

VilmKa ir taviškė thumbup.gif Spalvos tikrai yra wub.gif Ir pvz man jos vienos iš mano mėgstamiausių, na bet čia jau skonio reikalas smile.gif

Dejavu, dėk namų darbuosna thumbup.gif Vat čia ryškiai išreikštos dvi spalvos . Balta akivaizdžiai rėmelis smile.gif

Vat man ir norisi , kad tos dvi spalvos rėktų ir būtų ryškios. Juodai balta gražu, bet gal kitai temai unsure.gif

Oi kai parašiau doh.gif Turėjau omeny kad nebūtinai ryški tipo a la raudona, bet išreikšta ryškiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 liepos 2007 - 18:12