Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 17, 09:52)
nu va, o man tai tiesą sakant nesako nič nieko  biggrin.gif

pedantes, tiesiogines isakymu vykdytojos (be interpretaciju), teisybes ieskotojos, idealu siekejos ir t.t. lotuliukas.gif jei pasakyta "architektura", tai ir ieskosiu iki uzsikasimo namo biggrin.gif
zodziu - nieko gero smile.gif
+ didziausios kritikuotojos ir analizuotojos is visu zenklu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 liepos 2007 - 10:01
Iki užsikasimo namų tik archeologai, o ne mergelės ieško biggrin.gif
Atsakyti
cia architekturos tema, bet nuotraukos darytos ne sia savaite:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 17, 06:21)
o, koks mielas vaizdelis ir pazistamas...  biggrin.gif mano gimtasis miestas

Ir mano blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal mes pažįstamos biggrin.gif Tiksliau kai aš mokaius, tai Kurkliuose gyvenom, po to sese su mama išvyko į Anykščius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 17, 10:50)
ech, jau tas amzinas teisybes ieskojimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vsio, einu pagavot, kad ko neprisneket vel ir po to gailetis  doh.gif

ko tu nervuojies? viskas ten normaliai mirksiukas.gif . mano galva, pagrįsta, neįžeidžianti kritika. o jei kas nemoka jos priimt, tai čia jau ne tavo problema.
Atsakyti
sveiki smile.gif a gamalia pakeist foto namu darbuose... vat noriu mano nuomone geresne idet.. 4u.gif

P.S.
kas del komentaru- as nepries kad sudiba- is to mokomasi.. 4u.gif
P.S.p.s.
o kas del Sansaros poziurio- gal kartais kaip su "slapiu skuduru per veida"-bet vercia susimastyti.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 07 16, 19:07)
reik patarimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip ištraukt tik veidą iš okio gilaus šešėlio..  noretūsi šiek tiek..
user posted image

zaidimai su leveliais netinka  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

pasikartosiu ax.gif ax.gif ax.gif šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
astaxa, aisku galima keisti iki balsavimo pradzios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 17, 12:48)
ko tu nervuojies? viskas ten normaliai  mirksiukas.gif . mano galva, pagrįsta, neįžeidžianti kritika. o jei kas nemoka jos priimt, tai čia jau ne tavo problema.

drinks_cheers.gif
bėgau ir aš žiūrėt kas ten tokio baisau, ale nieko neradau, viskas gerai smile.gif Mano tai galėtumėt sudirbinėti ir labiau, nors tik kritikos ir tegavau thumbup.gif Na bet ir dariau tik kad pliusą užsidėti. O ir praktika, kokia ji bebūtų nepaimašo thumbup.gif Ir vis kažką naujo išbandau su fotiku savo smile.gif

Astaxa , man dar koregavimas su programa tamsus miškas doh.gif , taip kad nieko nepatarsiu unsure.gif Gausi laukti kol kas nors iš labiau pažengusių atsišauks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 liepos 2007 - 12:50
Imesiu savo bandyma. Visishkai sheshelio nuimti nepavyko, bet shiek tiek shviesenis veidas wink.gif tik nzn ar normalios spalvos bus g.gif
user posted image
dar bandymas, ale dingsta naturalumas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 17 liepos 2007 - 13:18
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 17, 14:02)

aciu uz įvairius įdomius bandymus, gal biski kitaip suformuluosiu klausima.
iš šėšėlio noriu ištraukti tik per tamsias VEIDUKO detales, kad foto kažkiek primintų studiijinę, o FONAS nepasikeistu smile.gif

user posted image
su apsvietimu man gaunas taip, kad apsisviecia ta vieta, kuria noriu, bet visas likes plotas nutamseja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 17 liepos 2007 - 13:47
6 nuotraukos, iš namų darbų, autoriaus pageidavimu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 17, 14:19)

1. iš šėšėlio noriu ištraukti tik per tamsias VEIDUKO detales, kad foto kažkiek primintų studiijinę, o FONAS nepasikeistu

2. su apsvietimu man gaunas taip, kad apsisviecia ta vieta, kuria noriu, bet visas likes plotas nutamseja...

1. PS sukurti atskirą sluoksnį su mergaite ir ji šviesinti

2. reiškia blogai pasirinktas apšvietimas
Atsakyti