QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 09:55)
man irgi pravalas, galvoj tuščia ir nerandu visiškai dviejų spalvų... Nors kai kas puikiai susitvarkė su užduotim
Aš viena šiokią tokią buvau padarius, bet nebedrįsau dėti, gal ne visai tinka temai. Jei spėsiu vakare ta pačią idėją perfotografuosiu
Aš viena šiokią tokią buvau padarius, bet nebedrįsau dėti, gal ne visai tinka temai. Jei spėsiu vakare ta pačią idėją perfotografuosiu
vat kažkaip visi įdomiai su tom užduotim tvarkosi... kai kurios man iš principo neatrodo kaip dviejų spalvų, nors tikrai buvau nusistačius liberaliai šį kartą visoms interpretacijoms todėl šis balsavimas bus nenuspėjamas visai. nes jei rodo tik dvi spalvas abstrakčiai - daug kam nuobodu, neįdomu... kiti nesutinka su papildomom spalvom fonuose, ar atspalviais, nes tai jau ne dvi spalvos...
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 24, 10:08)
turiu toki pakabuka raktam, ten tokia moteris ir padarytas pilvas permatomas, o pilvuke matosi leliukas Tai va ji ir nufotkinau.
Idomu kodel sukelia kraupuma? Man grazu
Idomu kodel sukelia kraupuma? Man grazu
vaiko proporcijos nenatūralios. kojos kaip guzais nuėję, tokios paturbintos raukšlės ten... ir veido išraiša kaip kokio 60 mečio... tas nesuderinamumas ir sudaro kraupumą. man irgi nesmagiai žiūrisi, nors nėščia moteris man yra šventas dalykas (abo, nepasikelk )...
P.S.labradoriuke, tikiu,kad pažaidus su tuo pakabuku ir pavarčius jį nuomonė gal ir pasikeistų, bet matau tik foto... pirma mintis man buvo, ar tik koks ne apsigimęs čia naujagimis iš kokio medicinos muziejaus