Gal priimsit naujokėlę? Anksčiau turėjom juostinę muilinukę, dabar jau 3 metus turiu panasonic dmc fz-5... ne idealus, dabar rinkčiausi kitokį, bet džiaugiuosi tuo, ką turiu. Kartais nuotraukos pavyksta labai neblogai, kartais taip, kad tik slėptis... bet negaliu vadintis mokančia gerai fotografuot čia šiek tiek mano fotoeksperimentų
Vilmka visai simpatiškai man žiūrisi tavo foto kontrastas tar abiejų lapo pusių akivaizdus ir malonus akiai.
alinva, junkis. bet tikrai niekas turbūt neturės laiko tiek foto tavo peržiūrėt geriau būtų kad atsirinktum tau pačiai labiausiai patinkančias ir pavykusias kokias 15 ir parodytum tada. nes nesinori tarp kelių šimtų foto ieškoti perliukų nepyk
alinva, junkis. bet tikrai niekas turbūt neturės laiko tiek foto tavo peržiūrėt geriau būtų kad atsirinktum tau pačiai labiausiai patinkančias ir pavykusias kokias 15 ir parodytum tada. nes nesinori tarp kelių šimtų foto ieškoti perliukų nepyk
QUOTE(Sansara @ 2007 07 23, 21:37)
Vilmka visai simpatiškai man žiūrisi tavo foto kontrastas tar abiejų lapo pusių akivaizdus ir malonus akiai.
Na aš suprantu, šiaip ten dalis katalogų ne į temą, ne vaizdams Pabandysiu pratrint, šiaip autumn ir nature kataloguose geriausios papuolę, bent jau mano nuomone...
Nature tik pradžioje geresnės, vėliau egipto įspūdžiai prasideda ir tiek
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 23, 21:15)
Saunus variantas, labai super lapeliai atrodo
Sansara-tavo vietoj deciau Katinuko portretą į namų darbus
P.S. vis įlendu i albumą nuisteikus pakomentuti, bet kazkaip didzioji dalis darbų nekabina, labai paini tema, ryt matyt dar ikris keletas šedevrų..
matosi kad daugelis musu šitą temą savaip interpretuojam, ir nesinori savo tiesiogiais komentarais įžeisti ar iskaudinti, jei ką nepykit
P.S. Zaviuosi zmonemis kurie sugeba pakomentuti dauguma darbu
Labdien.Labai jau jus begat.Ej.O kada atostogaujat?Nepaspeju su jumis.Verciu verciu lapus.Tik pasiveju,ir sast nauja tema. Buc inmetus sita namu darbuosna,bet paseno..Tad tik seip.. Mano akims dominuojancios dvi spalvos . tiesa sedziu prie monitoriaus kuris rodo y ploti isplatintas fotografijas. Tad gali but kad man matomas vaizdas nesutaps su jums matomuoju
Tiesa siuose darbuose noreciau prikomentuot,bet kazkaip ne taip mazum suprantu tema.Uzkliuvusius greit uzkabinau.O daugiau....lauksiu lauksiu.
Pasiylgau
begu
sugrysiu
: ))
Tiesa siuose darbuose noreciau prikomentuot,bet kazkaip ne taip mazum suprantu tema.Uzkliuvusius greit uzkabinau.O daugiau....lauksiu lauksiu.
Pasiylgau
begu
sugrysiu
: ))
LAUKIU komentaru
QUOTE(latoya @ 2007 07 24, 10:02)
Prašau neįsižeisti, bet man atrodo kad vaikiukas lyg būtų iškirptas iš visai kitos nuotraukos (netgi nekokybiškos) ir įkeltas čia. Fonas sau, vaikas sau.
QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 10:15)
Prašau neįsižeisti, bet man atrodo kad vaikiukas lyg būtų iškirptas iš visai kitos nuotraukos (netgi nekokybiškos) ir įkeltas čia. Fonas sau, vaikas sau.
gal tikrai kiek isblukes o sitaip?
Sveiki, brangieji, jusu teismui:
Labukas ,
pravalas man su namų darbais Taip džiaugiausi, galvojau pasipils spalvos Ale pati irgi jų nerandu ir kitų nelabai matau. Be to pastebėjau kad sunku išgauti dvi spalvas , visos kurios lyg ir nieko būtų (turiu omeny savas) turi bent jau 3 spalvas Na reikės dar šiandien gal kažką bandyti
O ir komentuoti nuėjau ir kažkaip irgi niekas nekabina
Zuvialia, tavo varžtai man patinka, labai Bet vėl gi , nu matau tris spalvas nors nusišauk Lyg ir suprantu kad išreikštos tik dvi, nu bet krenta į akis ta trečia ir vsio
Latoya, antra geriau, nu bet paprasta nuotrauka ir tiek
Papildyta:
Labradoriuke, o čia kaip padaryta. Echoskopavimo metu fotkinai, ar kaip Šiaip įdomu, bet kraupoka man kažkaip
pravalas man su namų darbais Taip džiaugiausi, galvojau pasipils spalvos Ale pati irgi jų nerandu ir kitų nelabai matau. Be to pastebėjau kad sunku išgauti dvi spalvas , visos kurios lyg ir nieko būtų (turiu omeny savas) turi bent jau 3 spalvas Na reikės dar šiandien gal kažką bandyti
Zuvialia, tavo varžtai man patinka, labai Bet vėl gi , nu matau tris spalvas nors nusišauk Lyg ir suprantu kad išreikštos tik dvi, nu bet krenta į akis ta trečia ir vsio
Latoya, antra geriau, nu bet paprasta nuotrauka ir tiek
Papildyta:
Labradoriuke, o čia kaip padaryta. Echoskopavimo metu fotkinai, ar kaip Šiaip įdomu, bet kraupoka man kažkaip
QUOTE(latoya @ 2007 07 24, 10:23)
gal tikrai kiek isblukes o sitaip?
antroji geresnė, fonas dėkingas, bet vaikas peršviestas ir "konkuruoja" su ratu
gal reikėjo liepti jam tą ratą pasukti ir į pavėsį pastatyti, nes pažiūrėk, rankytės, kepurė išblukę...
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 10:42)
Labukas ,
man irgi pravalas, galvoj tuščia ir nerandu visiškai dviejų spalvų... Nors kai kas puikiai susitvarkė su užduotim
Aš viena šiokią tokią buvau padarius, bet nebedrįsau dėti, gal ne visai tinka temai. Jei spėsiu vakare ta pačią idėją perfotografuosiu
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 09:45)
turiu toki pakabuka raktam, ten tokia moteris ir padarytas pilvas permatomas, o pilvuke matosi leliukas Tai va ji ir nufotkinau.
Idomu kodel sukelia kraupuma? Man grazu