Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal priimsit naujokėlę? Anksčiau turėjom juostinę muilinukę, dabar jau 3 metus turiu panasonic dmc fz-5... ne idealus, dabar rinkčiausi kitokį, bet džiaugiuosi tuo, ką turiu. Kartais nuotraukos pavyksta labai neblogai, kartais taip, kad tik slėptis... bet negaliu vadintis mokančia gerai fotografuot blush2.gif čia šiek tiek mano fotoeksperimentų blush2.gif
Atsakyti
Vilmka visai simpatiškai man žiūrisi tavo foto mirksiukas.gif kontrastas tar abiejų lapo pusių akivaizdus ir malonus akiai.

alinva, junkis. bet tikrai niekas turbūt neturės laiko tiek foto tavo peržiūrėt blush2.gif geriau būtų kad atsirinktum tau pačiai labiausiai patinkančias ir pavykusias kokias 15 ir parodytum tada. nes nesinori tarp kelių šimtų foto ieškoti perliukų blush2.gif nepyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 liepos 2007 - 20:39
QUOTE(Sansara @ 2007 07 23, 21:37)
Vilmka visai simpatiškai man žiūrisi tavo foto mirksiukas.gif kontrastas tar abiejų lapo pusių akivaizdus ir malonus akiai.

alinva, junkis. bet tikrai niekas turbūt neturės laiko tiek foto tavo peržiūrėt  blush2.gif geriau būtų kad atsirinktum tau pačiai labiausiai patinkančias ir pavykusias kokias 15 ir parodytum tada. nes nesinori tarp kelių šimtų foto ieškoti perliukų  blush2.gif nepyk  4u.gif

Na aš suprantu, šiaip ten dalis katalogų ne į temą, ne vaizdams smile.gif Pabandysiu pratrint, šiaip autumn ir nature kataloguose geriausios papuolę, bent jau mano nuomone... blush2.gif
Nature tik pradžioje geresnės, vėliau egipto įspūdžiai prasideda ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 23 liepos 2007 - 21:02
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 23, 21:15)

Saunus variantas, labai super lapeliai atrodo smile.gif

Sansara-tavo vietoj deciau Katinuko portretą į namų darbus smile.gif

P.S. vis įlendu i albumą nuisteikus pakomentuti, bet kazkaip didzioji dalis darbų nekabina, labai paini tema, ryt matyt dar ikris keletas šedevrų..

matosi kad daugelis musu šitą temą savaip interpretuojam, ir nesinori savo tiesiogiais komentarais įžeisti ar iskaudinti, jei ką nepykit smile.gif

P.S. Zaviuosi zmonemis kurie sugeba pakomentuti dauguma darbu 4u.gif
Atsakyti
Labdien.Labai jau jus begat.Ej.O kada atostogaujat?Nepaspeju su jumis.Verciu verciu lapus.Tik pasiveju,ir sast nauja tema. Buc inmetus sita namu darbuosna,bet paseno..Tad tik seip.. Mano akims dominuojancios dvi spalvos . tiesa sedziu prie monitoriaus kuris rodo y ploti isplatintas fotografijas. Tad gali but kad man matomas vaizdas nesutaps su jums matomuoju hihihi.gif user posted image
Tiesa siuose darbuose noreciau prikomentuot,bet kazkaip ne taip mazum suprantu tema.Uzkliuvusius greit uzkabinau.O daugiau....lauksiu lauksiu.
Pasiylgau
begu
sugrysiu
: ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 23 liepos 2007 - 22:15
LAUKIU komentaru ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 07 24, 10:02)
LAUKIU komentaru ax.gif  blush2.gif

Prašau neįsižeisti, bet man atrodo kad vaikiukas lyg būtų iškirptas iš visai kitos nuotraukos (netgi nekokybiškos) ir įkeltas čia. Fonas sau, vaikas sau.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 24, 10:15)
Prašau neįsižeisti, bet man atrodo kad vaikiukas lyg būtų iškirptas iš visai kitos nuotraukos (netgi nekokybiškos) ir įkeltas čia.  Fonas sau, vaikas sau.

gal tikrai kiek isblukes ax.gif o sitaip?

user posted image
Atsakyti
Sveiki, brangieji, jusu teismui:
user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
pravalas man su namų darbais doh.gif Taip džiaugiausi, galvojau pasipils spalvos unsure.gif Ale pati irgi jų nerandu ir kitų nelabai matau. Be to pastebėjau kad sunku išgauti dvi spalvas unsure.gif , visos kurios lyg ir nieko būtų (turiu omeny savas) turi bent jau 3 spalvas unsure.gif Na reikės dar šiandien gal kažką bandyti unsure.gif
O ir komentuoti nuėjau ir kažkaip irgi niekas nekabina unsure.gif

Zuvialia, tavo varžtai man patinka, labai thumbup.gif Bet vėl gi , nu matau tris spalvas nors nusišauk doh.gif Lyg ir suprantu kad išreikštos tik dvi, nu bet krenta į akis ta trečia ir vsio unsure.gif

Latoya, antra geriau, nu bet paprasta nuotrauka ir tiek unsure.gif
Papildyta:
Labradoriuke, o čia kaip padaryta. Echoskopavimo metu fotkinai, ar kaip unsure.gif Šiaip įdomu, bet kraupoka man kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 liepos 2007 - 09:43
QUOTE(latoya @ 2007 07 24, 10:23)
gal tikrai kiek isblukes ax.gif o sitaip?

antroji geresnė, fonas dėkingas, bet vaikas peršviestas ir "konkuruoja" su ratu smile.gif
gal reikėjo liepti jam tą ratą pasukti ir į pavėsį pastatyti, nes pažiūrėk, rankytės, kepurė išblukę...

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 10:42)
Labukas  4u.gif ,
pravalas man su namų darbais  doh.gif Taip džiaugiausi, galvojau pasipils spalvos  unsure.gif Ale pati irgi jų nerandu ir kitų nelabai matau. Be to pastebėjau kad sunku išgauti dvi spalvas  unsure.gif , visos kurios lyg ir nieko būtų (turiu omeny savas) turi bent jau 3 spalvas  unsure.gif Na reikės dar šiandien gal kažką bandyti  unsure.gif
O ir komentuoti nuėjau ir kažkaip irgi niekas nekabina  unsure.gif

man irgi pravalas, galvoj tuščia ir nerandu visiškai dviejų spalvų... Nors kai kas puikiai susitvarkė su užduotim mirksiukas.gif
Aš viena šiokią tokią buvau padarius, bet nebedrįsau dėti, gal ne visai tinka temai. Jei spėsiu vakare ta pačią idėją perfotografuosiu

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 24, 09:45)
Labradoriuke, o čia kaip padaryta. Echoskopavimo metu fotkinai, ar kaip  unsure.gif Šiaip įdomu, bet kraupoka man kažkaip  unsure.gif

turiu toki pakabuka raktam, ten tokia moteris ir padarytas pilvas permatomas, o pilvuke matosi leliukas smile.gif Tai va ji ir nufotkinau.
Idomu kodel sukelia kraupuma? Man grazu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 24 liepos 2007 - 10:08