Aš irgi buvau kelionėj- dėl to labai gailiuosi, kad nespėjau su namų darbais. Tokios fainos temos buvo...O architektūra- tai išvis
Prieš kelionę nusipirkom 4 GB atminties kortą- tipo daugiau tilps. Nu ir matau, kad tai buvo kvailas sprendimas. Pleškinom į kairę į dešinę- o gerų kadrų- apskritas nulis... kai labiau taupai vietą- renkies ką paveiksluot ir kaip, tada ir kadrų daugiau geresnių...
Dar dėl spalvos ( šįkart viliuosi, kad spėsiu)temos. Ar juoda / balta irgi užskaitomos bus už spalvas. Ar dvi spalvos tik grynos ar ir su pustoniais? tada lyg ir daug spalvų gaunasi
Mano buvo 3 priespaskutines
Na bet dabar nebesvarbu, nes tikrai niekas nepamate tai ka norejau parodyt
MB katik gryzo is zvejybos. Uzmate plaukiancia gyvate. Bande nupaveiksluoti, bet gyvaciuke plauke per greitai... Ar yra sansu isgelbet nevisai sufokusuota nuotrauka?
QUOTE(Tosk @ 2007 07 19, 18:01)
MB katik gryzo is zvejybos. Uzmate plaukiancia gyvate. Bande nupaveiksluoti, bet gyvaciuke plauke per greitai... Ar yra sansu isgelbet nevisai sufokusuota nuotrauka?
Jei yra ka gelbet, galima bandyt su uncharp. Cia tuo atveju tinka, jei nuotrauka yra pakankamai didele ir nera daug triuksmo.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 19, 17:02)
Mano buvo 3 priespaskutines
niu papasakok, ką norėjai parodyt labai smalsu paliko.
Kadangi meninės fotografijos klube dar nedalyvauju, tai parašysiu čia.
Californiagirl , tavo foto su botais man Nereali. Visą vakarą iš galvos neišeina. Man labai, labai patiko Ir nors lietinga man iš karto kažkaip asocijuojasi su mergina šlapiais plaukais , bet taviškė parodo lietų iš kitos pusės- geresnės.
Ir dar pagalvojau, kad tema dvi spalvos nebūtinai turi būti tik dvi spalvos, tiesiog 2 turėtų būti itin ryškiai dominuojančios. Ar ne taip? Užuolaida, tark žodį
Californiagirl , tavo foto su botais man Nereali. Visą vakarą iš galvos neišeina. Man labai, labai patiko Ir nors lietinga man iš karto kažkaip asocijuojasi su mergina šlapiais plaukais , bet taviškė parodo lietų iš kitos pusės- geresnės.
Ir dar pagalvojau, kad tema dvi spalvos nebūtinai turi būti tik dvi spalvos, tiesiog 2 turėtų būti itin ryškiai dominuojančios. Ar ne taip? Užuolaida, tark žodį
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 19, 20:06)
nuejau ir as tuos botus paziuret nu fantastika labai labai patiko, saunuole
QUOTE(bite maja @ 2007 07 19, 18:20)
niu papasakok, ką norėjai parodyt labai smalsu paliko.
Gal rytoj parasysiu. Einu as jau miegelio
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 19, 20:06)
Labai smagu tai girdeti
Ten ne botai, o mano mazylio botukai, 24 dydis
Kas del slapiu merginu asocijaciju su lietum, tai man tai igyvendinti neiseis, nes as tik viena mergina namie tarp 4 vyru Saves fotkint dar neismokau, todel vaiko batukai po ranka pasimaise pasirode kaip gera ideja
Labradoriuke, tikrai labai noreciau tavo aprasymo apie nuotraukas....likau nesupratus
Imetu cia savo lietingas nuotraukas kritikai
sveiki,
didelis dėkui visiems už komentarus, kritika bei atiduotus balus... .maniškės buvo 3 ir 21
beje, sveikinimai uzuolaidai!
didelis dėkui visiems už komentarus, kritika bei atiduotus balus... .maniškės buvo 3 ir 21
beje, sveikinimai uzuolaidai!
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 19, 23:55)
Ten ne botai, o mano mazylio botukai, 24 dydis
Tai taip ir supratau Iš karto tokia asociacija ir atsirado - vaikystė, lietus, braidžiojimas po balas , taškymasis Netgi ten kur vaikas taškosi po balas nesukėlė tokių stiprių prisiminimų kaip tie botukai
Ai o mergina šlapiais plaukais, kiek mačiau ten jau yra
Ta su skėčiu irgi gera, tik man kažkaip norisi daugiau viršaus ir mažiau apačios