Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 19, 07:32)
Nebebalsuoju, nes nesijaučiu turinti teisę. ax.gif

Tai kad leidimo kokio tai nereikia unsure.gif Juk esi sios temos narys mirksiukas.gif

Hei, bite maja, nuojauta manes neapgavo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 19, 08:47)
Tai kad leidimo kokio tai nereikia unsure.gif  Juk esi sios temos narys mirksiukas.gif
Hei, bite maja, nuojauta manes neapgavo biggrin.gif  mirksiukas.gif

pasakyk, iš ko atspėjai? iš pernelyg daug šarpo? lotuliukas.gif

o tu tai mane nustebinai thumbup.gif . kas sakė, kad tau vaikus geriau sekasi fotografuoti, tegul atsiima savo žodžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 19, 07:51)
o tu tai mane nustebinai  thumbup.gif . kas sakė, kad tau vaikus geriau sekasi fotografuoti, tegul atsiima savo žodžius  biggrin.gif

Ui aciu blush2.gif O gal tam, kas sake, taip neatrodo biggrin.gif

Del tavo nuotrauku tiesiog iskart "pajauciau" tave biggrin.gif Spalvos gal g.gif kazkada kazka panasaus jau rodei. Ir pas tave visad svelnios, siltos, lengvos spalvos...o i sharpa is pradziu(kol roolys neapskunde) net demesio neatkreipiau biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kaip jums si nuotrauka? Kotai nelabai sufokusuoti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 07 19, 11:22)
Noriu paklausti, kaip jums si nuotrauka? Kotai nelabai sufokusuoti blush2.gif
user posted image

man kažkaip norėtųsi, kad visi kotai matytųsi (apačioj) ir vos vos daugiau erdvės iš šonų blush2.gif
o jei daryt juodai baltą?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 19, 14:57)
man kažkaip norėtųsi, kad visi kotai matytųsi (apačioj) ir vos vos daugiau erdvės iš šonų  blush2.gif
o jei daryt juodai baltą?

Deje, deja... Nuotrauka nekarpyta, tad erdves daugiau nera ax.gif Kazkodel buvau susifokusavus y arkliu galvas ir tik viena dasilo nupaveiksluoti su kotais doh.gif O va juodai-baltu nuotrauku as nesu didele megeja... Gal sakau cia labiau tiktu sepia g.gif
user posted image
Atsakyti
Juodai balta pasleptų arkliukus, ne sir taip, spalvos panašios, mano manymu
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 07 19, 15:23)
Deje, deja... Nuotrauka nekarpyta, tad erdves daugiau nera ax.gif Kazkodel buvau susifokusavus y arkliu galvas ir tik viena dasilo nupaveiksluoti su kotais doh.gif  O va juodai-baltu nuotrauku as nesu didele megeja... Gal sakau cia labiau tiktu sepia g.gif

aš irgi ne mėgėja, bet kartais tenka pripažinti, kad j/b tinka tam tikrai nuotraukai...
Sepia nelabai, tada geriau spalvota 4u.gif
O neišeitų vėl juos nufotografuoti> Mintis tai įdomi.

QUOTE(Abo @ 2007 07 19, 15:28)
Juodai balta pasleptų arkliukus, ne sir taip, spalvos panašios, mano manymu

nepaslėptų mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš juodos baltos gerbėja wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 07 19, 14:23)

Tosk, man šis variantas turbūt labiau wub.gif Labai jauki nuotrauka wub.gif Mano skonio, taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 liepos 2007 - 14:52
Net nepastebjus buvau, kad spalvas nuėmėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 19, 18:02)
aš irgi ne mėgėja, bet kartais tenka pripažinti, kad j/b tinka tam tikrai nuotraukai...
Sepia nelabai, tada geriau spalvota  4u.gif
O neišeitų vėl juos nufotografuoti> Mintis tai įdomi.
nepaslėptų  mirksiukas.gif

Bandziau daryti balta-juoda. Nemoku graziai padaryti blush2.gif Vis gaudavos kazkaip netaip... As ten dar turesiu galimybes apsilankyti, tik tikiuos kad nelabai greitai, vistik su masina gaunas apie 12val. Tame mieste gyvena mb tevas. Buvom visa praeita savaite kalnuose. Bet orai, kad juos kur velnias... Ir pasirodo netaip jau paprasta kalnuose paveiksluoti. Dabar suprantu, kodel kai kurie fotografai prakiurkso parom, kol sulaukia reikiamo apsvietimo cool.gif O kai masinoj yra zviegianti princese, kelione greitai tampa pragaru doh.gif Visur teko paveiksluoti ant greicio, tai ir nuotrauku kokybe nekokia gavos blush2.gif
user posted image

user posted image
Cia paveikslavau slenio gale, tad pakankamai tamsu, o nukreipus objektyba aukstyn, gaunas toks nelabai vykes apsvietimas... O kaip to isvengti, nemoku...

user posted image
Cia vel apsvietimas nekoks...
Atsakyti