Laba diena, mergaitės, gal kas galėtų pasidalinti prašymo teismui forma? Mes rytoj jau gausim mergytės byla ir galėsim judėti į priekį. el.paštas: liauciute@yahoo.de
sveikos mamytes, noreciau pasidometi kaip jus pildete ta sryti prasymo kur yra parasyta apie vaiko sveikatos stovi? kaip rasete kokio vaikucio sveikatos stovis turii buti? gal ir kavilas klausimas bet kaip teisingai uzpildyti
Sveiki.gal turite del ivaikinimo prasyma kaip teismui uzpildyti del ivaikinimo,mano vyras pgaliau gavo vaiku teises patvirtinima kad gali vaikintis mano vaika
Sveiki.gal turite del ivaikinimo prasyma kaip teismui uzpildyti del ivaikinimo,mano vyras pgaliau gavo vaiku teises patvirtinima kad gali vaikintis mano vaika