Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(rytoj @ 2007 09 27, 19:49)
čiut nuo kėdės nenuvirtau perskaičius blink.gif Iš pradžių vardą, o po to ir judviejų kometarus laugh.gif

as irgi blink.gif du kartus dar paziurejau i avatarus ir nikus doh.gif
Atsakyti
Mano gyvenime keisciausi vardai sutikti schmoll.gif :kaimynes seses Berta ir Otilija(ja vadindavome Ota),grupioke Lika(kiek zinau sudurtinis is tevu),dabar bendradarbe Ulana(na ji lenke),bet sake lenkijoje tokio vardo nera blink.gif ,na ir mano drauge Gaudrime is karto sio vardo neatsiminiau,bet gal del to kad ji mano drauge gal del to kad jau ilgiau bedraujam as jau prie jo pripratau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dovail @ 2007 09 27, 21:36)
Mano gyvenime keisciausi vardai sutikti schmoll.gif :kaimynes seses Berta ir Otilija

gal jos iš Šilainių? g.gif ar bent jau vaikystėj šilainiuose gyveno?
Atsakyti
ir aš pažystu mergaite Otilija , maždaug 10 metu . Jos brolis 6 - Antanas tongue.gif .
Dar bendradarbe turejau vardu Idilija .
Atsakyti
Mano kirpėja Otilija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovail @ 2007 09 27, 21:36)
Mano gyvenime keisciausi vardai sutikti schmoll.gif :kaimynes seses Berta ir Otilija(ja vadindavome Ota),grupioke Lika(kiek zinau sudurtinis is tevu),dabar bendradarbe Ulana(na ji lenke),bet sake lenkijoje tokio vardo nera blink.gif ,na ir mano drauge Gaudrime is karto sio vardo neatsiminiau,bet gal del to kad ji mano drauge gal del to kad jau ilgiau bedraujam as jau prie jo pripratau tongue.gif

Berta pažįstu - mergina iš gretimo kiemo, todėl man šis vardas toks įprastas ir visai gražus blush2.gif ax.gif Liką pažįstu irgi - iš paralelinės klasės mergina buvo, tik išvyko pakui į Rusiją, taip kad tikrai ne ta pati mirksiukas.gif bet vardo atsiradimo istorijos nežinau unsure.gif Beje, ji rusė smile.gif
Atsakyti
g.gif ar Lika nebuvo kažkokio filmo herojė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 27, 19:11)
Ką tik užmačiau vienos forumietės vaikiuko vardą- Džonardas  blink.gif

doh.gif tėvelis turbūt kašio ir Maiklo Džordano fanas tongue.gif
QUOTE(muminukas @ 2007 09 28, 06:22)
g.gif ar Lika nebuvo kažkokio filmo herojė?  g.gif

ha, tikrai buvo tokia herojė, tik dabar filmo nebepamenu
Atsakyti
O man tai Dzonardas visai nieko vardukas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 28 rugsėjo 2007 - 17:30
QUOTE(ingalp @ 2007 09 28, 08:55)
doh.gif tėvelis turbūt kašio ir Maiklo Džordano fanas tongue.gif

Tai tada tėvelis blogai nusirašė Džordano pavardę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 28, 06:22)
g.gif ar Lika nebuvo kažkokio filmo herojė?  g.gif

Kartais pažiūrėdavau tokį rusų serialą apie tokius paprastus žmonės, kurie gyvena kaime, išaugino vaikus, na toks nuobodokas, bet kai labai neturėjau ką veikt ištraukas žiūrėdavau. Ir ten viena heroje buvo vardu Lika. Serialas nesenas, pernai rodė ir atrodo ir buvo pernai metų, vadinosi atrodo "Liubov kak liubov" ("meilė kaip meilė"), tik nesu tikra ar taip blush2.gif Bet turbūt ne apie jį kalba eina 4u.gif
Atsakyti
Mano drauges suns vardas Lika thumbup.gif
Atsakyti