Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas.
incia, 18 Lie 2007 - 09:25, parašė:
incia, 18 Lie 2007 - 09:25, parašė: ![]()
As kai gimdziau pirma sunu, tai ligonineje dvi mamytes sunums dave varda Benas.
Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas.
ar tik simpsonuose nebuvo tokio personazo?

incia, 18 Lie 2007 - 09:25, parašė:
incia, 18 Lie 2007 - 09:25, parašė: ![]()
As kai gimdziau pirma sunu, tai ligonineje dvi mamytes sunums dave varda Benas.
Vos ne seimūnas

Papildyta:
Cikadelė, 17 Lie 2007 - 21:08, parašė:
Cikadelė, 17 Lie 2007 - 21:08, parašė: ![]()
šiandien užtikau seną Kauno dieną
radau straipsnį apie kažkokį ginekologą Kauno RK ligoninėje
nuotrauka, po ja parašyta- daktaras su žmona ir vaikais- Benas, Jorilė ir Balys
![]()
pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną BalįSruogą

pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną Balį

Benas tai manęs visai nestebina,nes pažįstu kelis vaikus tokiu vardu, turiu dėdę Bena ir Benas į Nidą plaukia su Kernagiu

Jorilė-tai dar šiaip negirdėtas,bet ausies nerėžia
Balys-tai dabar jau retas vardas....Nors tuo metu,kai Sruoga gyveno nebuvojis labai jau keistas ir retas

Gytarė, 19 Lie 2007 - 10:04, parašė:
Gytarė, 19 Lie 2007 - 10:04, parašė: ![]()
Vakar girdėjau vardą Ermina (4m. mergaitė). "Patobulinta" Irmina?

labai girdėtas tas Ermina - arba knygoj, arba filme buvo toks vardas. Kažkaip man jis nuostabos nekelia.
Cikadelė, 19 Lie 2007 - 19:55, parašė:
Cikadelė, 19 Lie 2007 - 19:55, parašė: ![]()
Sm vienoje temoje teko kalbėtis su tėveliu...žmonos vardas Rykantė, o sūnelio- Augmantas
sakyčiau, tikrai negirdėti...žmonos vardas labai labai įdomus, kaži kokia etimologija?

Yra miestelis Rykantai.

laimutė07, 20 Lie 2007 - 09:09, parašė:
laimutė07, 20 Lie 2007 - 09:09, parašė: ![]()
Perkant Krikšto rubukus dukriukui konsultantės vardas buvo Gilanda .
atsimenu kažkada kalendoriui perskaičiau šitą vardą-man iškart su glandom asociacijos

Ramunita, 20 Lie 2007 - 10:17, parašė:
Ramunita, 20 Lie 2007 - 10:17, parašė: ![]()
atsimenu kažkada kalendoriui perskaičiau šitą vardą-man iškart su glandom asociacijos

Ir man.