Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

QUOTE(gintarasa @ 2004 12 21, 20:14)
Kaip tik versiena geresne nei jautiena, dar labai gerai kalakutiena, irgi daug gelezies.

Maistiniu poziuriu versiena nera vertinga, nes tai nesubrendusio gyvulio mesa. Taigi, gerokai vertingesne yra jautiena wink_3.gif O del paukstienos, tai ji nerekomenduojama iki 10 men....
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2004 12 22, 13:00)
As nepildavau. Man paciai neskanu kam vaikui taip duoti?

Aliejus pilamas, kad geriau pasisavintu vitaminai ir kitos medziagos, esancios siame maistelyje...
Atsakyti
Mes valgome kalakutiena ir triusiena smile.gif ta vandenuka is po mesytes ispylu ir neduodu smile.gif jei kose per sausa, ipilu darzoviu nuovyro arba misinuko, taip pat alyvuogiu aliejaus smile.gif

Man sake, kad vaikams nutrija labai sveika smile.gif ar istikruju taip, nes man jos mesa kaip suniena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2004 12 22, 13:48)

Man sake, kad vaikams nutrija labai sveika smile.gif  ar istikruju taip, nes man jos mesa kaip suniena biggrin.gif  [/b][/i][/color]

o tu valgei sunienos? laugh.gif
Atsakyti
Geriausia mesyte leliukams yra triusiena, kalkutiena ir nutrija. Ji maziausiai sukelia alergija ir ja lengviausiai tokie 2.gif suvirskina. Nutrijos mesyte visai minksta, nors skonis tai specifinis blink.gif . Be to, visa triusi ar nutrija nusipirkus, kai reikia tik mazo gabalelio, kur sukisti g.gif .
Gal negrazu, bet rekomenduociau Arvi kalakuto file. Zinau, kad tikrai normaliai auginami. Be to, kalakutus gali auginti tik patyre paukstininkai, nes jie dvesia nuo maziausios ligos, ar skersvejo ohmy.gif .
O kose geirausiai gardinti tik aliejumi. Tinka salto spaudimo nerafinuotas alyvu, semenu (buna lietuvisko), o pats thumbup.gif tai moliugu seklu arba sezamo.
Ir negalvokit, kad jei jums neskanu, tai ir 2.gif nepatiks. Jie turi pajusti tikra skoni, cia mes sugadintos, be druskytes, pipiriuko ar sviestuko gyvent negalim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Kaip kad ir forumas, visu nuomone skiriasi. As vistiek laikausi savo ir antra 2.gif maitinsiu taip pat.
Atsakyti

Gal negrazu, bet rekomenduociau Arvi kalakuto file. Zinau, kad tikrai normaliai auginami. Be to, kalakutus gali auginti tik patyre paukstininkai, nes jie dvesia nuo maziausios ligos, ar skersvejo ohmy.gif .

[/quote]

Tikrai??? As girdejau kaip jie ten auginami - tupi jie ten nerveliuose, paleidzia migdomasias dujas - uzmiega, ateina laika maitinti - paleidzia prikeliamasias dujas, atsikelia, palesa palesa, po to - vel migdomosios dujos. Taip jie ir auginami greitai ir efektyviai, kad neeikvotu energijos niekam kitam tik augimui ir nespetu susirgti ir nudvesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2004 12 22, 23:45)

Ir negalvokit, kad jei jums neskanu, tai ir  2.gif nepatiks. Jie turi pajusti tikra skoni, cia mes sugadintos, be druskytes, pipiriuko ar sviestuko gyvent negalim  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

vat būtent thumbup.gif aš kai verdu daržovienę ar grūdienę, mano mama pastoviai išsidirbinėja "kokią tu čia blozną košę vaikui verdi? pati tokią valgyk!!" ir pan. užknisa.... kai palikau dukrą jai tai ji druskos įdėjo į košę, o kitą dieną man skambijo ir pasakė " o tu žinai, nedėlk druskos, skaičiau žurnale, kad vaikams iki metų negalima prieskonių" doh.gif
Atsakyti
Pasakykit man,kodel reikia isvirus darzovems nupilti ta vandeni? As tai su juo darau kose. Dabar viska verdu kartu su mesa,taigaunasi kaip is sriubos sultinys,tik gerai susmulkintas. unsure.gif
Atsakyti
Darzoviu nuoviras tinkamas praskiesti kose,bet mesa reiketu virti atskirai ir to sultinio nenaudot,bo nuverda visi ''negerumai''.
Atsakyti
o kokios firmos alyvuogiu aliejus geriausias ir koki reikia galima ilgiau naudoti, t. y. ne taip greitai baigiasi galiojimo laikas
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2005 01 07, 13:39)
Pasakykit man,kodel reikia isvirus darzovems nupilti ta vandeni? As tai su juo darau kose.  Dabar viska verdu kartu su mesa,taigaunasi kaip is sriubos sultinys,tik gerai susmulkintas. unsure.gif

jau panašaus amžiaus duoda sriubytę vaikučiams valgyti. aš dar neduodu ax.gif tai kaip kitaip išvirti mėsišką sriubytę?
Atsakyti