Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

QUOTE (Monet @ 2004 10 17, 17:00)
del oksalo rugsties nerekomenduojami ir kukuruzai. Kiek suprantu jie apkrauna inkstus

g.gif geras niekur apie tai neskaiciau o kaip tik buvau susiruosus savo mazajam kukuruzu i kosytes deti tai gal visdelto neverta g.gif g.gif
dekui uz informacija
Atsakyti
DABAR MAN PASAKYKIT "TUPAI MAMYTEI"KAIP VERDATE DARZOVIENE TARP VANDENUKO?o PASKUI TA VIRTA VANDENI ISPILTI IR IPYLTI MISINUKA???nES IKI SIOL DUODAVAU hIPP DABAR NUTARIAU PATI VIRT TIKSLAIUSIANDIEN PIETUM ACIU UZ ATSAKYMA doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kai as verdu kosyte, tai pylu nedaug vandes. Tiek, kad darzoves puode neiskeptu laugh.gif Jei reikia virimo metu dar dapilu. Taigi, kai darzoves buna isvire, to vandens nelieka. Tuomet viska ismalu su mikseriu, tuo antgaliu kur piure gaminti ir dapilu savo pienuko. Mes dar jauni ir mesos nevalgom. Jei ruosi su mesyte, tai pienukas ar misinukas netinka, jau geriau vandenuko ipilti siek tiek daugiau, kad poto nereiketu skiesti.
Atsakyti
O mesyte kai darai, ar reikia nuvirti vandenuka? Ir kiek mazdaug laiko virti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 11 17, 01:19)
O mesyte kai darai, ar reikia nuvirti vandenuka? Ir kiek mazdaug laiko virti? rolleyes.gif

Mesyte verdu atskirai. Kol kas as duodu dar tik jautiena. Daugiau nesugalvoju ka duoti : kiauliena- lyg ir rieboka, beto gelezies mazai, paukstienos, zuvies- bijau del alergijos, daugeli literatura siulo duoti tik nuo 10 men. , triusiena- labai dvokia nepakenciu tokio kvapo, versiena - nesubrendusio gyvulio mesa, maziau vertinga.... Kai mesyte suputoja, ta vandeni nupylu. Jei ir antras vanduo suputoja, tai nupylu ir ji, isplaunu mesa, puoda. Ir poto jau nebeputoja rolleyes.gif Paprastai jautiena verdu 2,5- 3 val.
Atsakyti
Na as tai pat verdu ryziu, moliugu+morkyciu, morkyciu+bulvyciu...+misinukas..koseles. Jokiu drusku ar kitokiu prieskoniu isskyrus alyvuogiu alieju nededu. Valgom lyg ir neblogai...kol kas tiksliai dar nezinau nes ka tik nesenai pradejom! smile.gif
Atsakyti
Kai maziukui tai sutinku reikia labai visko deti atsargiai,bet jau nuo kokiu 10 -11 men. as darydavau taip:buvo ziema todel svieziu darzoviu labai mazai.
Bulve+ saldytos darzoves ivairios:morkos, cukinijos, brokoliai, zirneliai, kalafiorai ir t.t. ir mesyte, sumalta ir kukuliuka padaryta. Viska i puoda ir verdu kol bulves isvirs, juk mesytes nedaug ten reikia. Ir tada i viska su smulkintuvu susmulkinu i kose, praskiedziu tuo nuoviru. Aisku verdant druskytes nedaug dejau ir grietines, kad butu skaniau, aisku jus gal pakraupsit del grietines, bet maniskis labai valge, nieko jo nebere. Ir nematau cia jokios tragedijos, nes kose turi buti skani, o ten be druskos be nieko blink.gif
Atsakyti
dabar pasakykit man: agurotis tai ta pati cukinija?
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2004 11 17, 09:11)
Mesyte verdu atskirai. Kol kas as duodu dar tik jautiena. Daugiau nesugalvoju ka duoti : kiauliena- lyg ir rieboka, beto gelezies mazai, paukstienos, zuvies- bijau del alergijos, daugeli literatura siulo duoti tik nuo 10 men. ,  triusiena- labai dvokia nepakenciu tokio kvapo, versiena - nesubrendusio gyvulio mesa, maziau vertinga.... Kai mesyte suputoja, ta vandeni nupylu. Jei ir antras vanduo suputoja, tai nupylu ir ji, isplaunu mesa, puoda. Ir poto jau nebeputoja rolleyes.gif Paprastai jautiena verdu 2,5- 3 val.

Kaip tik versiena geresne nei jautiena, dar labai gerai kalakutiena, irgi daug gelezies.
Atsakyti
Aš skaičiau, kad veršiena labai didelis alergenas. aš duodavau vištienos krūtinėlę, triušieną, kalakutieną. aš išvis nevirdavau atskirai, o sumalkdavau ir tokias galkutes išvirdavau ir greita ir skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 22 gruodžio 2004 - 10:03
O kam ta alyvuogiu alieju pilat? Ir kiek?
Atsakyti
As nepildavau. Man paciai neskanu kam vaikui taip duoti?
Atsakyti