Maniskiui ziauriai patinka grikiai sumaisyti su misinuku
gal kas mokate ir galite pasidalinti receptu kaip pasigaminti vaisines tyreles?
vasara uz lango, pilnas sodas visokiu uogu ,o as perku gerber tyreles, gaila savu uogu
gal kas turite recepta?
nes visos sneka tik apie darzovienes, o mane domina vaisiu,uogu tyreles
labai buciau dekinga
vasara uz lango, pilnas sodas visokiu uogu ,o as perku gerber tyreles, gaila savu uogu
gal kas turite recepta?
labai buciau dekinga
QUOTE(Pjaf @ 2009 07 19, 22:06)
as papreasciau imu ir sutrinu su kocelu [banana, uogas]
obuoli galima bus sutarkuoti nulupus odele
nezinau kaip su slyvom, bet kaip nors padarysiu tik gal nulupsiu oda
obuoli galima bus sutarkuoti nulupus odele
nezinau kaip su slyvom, bet kaip nors padarysiu tik gal nulupsiu oda
supratau
Mamytes o kokia zuvi duodate savo vaikuciams? Kazkaip nepaklausiau pas gydytoja kokia pirma zuvi duot . Ir gal dar receptuku idetumem ka skanaus padaryt is tos zuvies maziukams
O su kuo jus ja duodar? viena ar su darzovem?
Atskirai isverdu zuvy, ir kitam puode darzoves,zirnelius morkytas,bulvyta,kas jau labiau maziukui patinka,nes maniskei tai zirneliai ir morkos,darzoves verdu su bulijonu,dar krapu petrazoliu ydedu jai turiu,ir tada duodu su tuo bulijonu dar uzgerti,na su saukstu ipilu to skyscio,ir gaunasi zuvyte su darzovem,dar darzoves anksciau patrindavau su sakute,bet nededu kartu trinti zuvies,taip atgnybiu po gabaliuka,nes jai nesuvalgo,darzoves ismetu,o zuvi pasildau,kitam valgymui
QUOTE(dianele @ 2009 07 29, 11:45)
Mamytes o kokia zuvi duodate savo vaikuciams? Kazkaip nepaklausiau pas gydytoja kokia pirma zuvi duot . Ir gal dar receptuku idetumem ka skanaus padaryt is tos zuvies maziukams
Paziurekite truputi atgal, esu idejusi viena zuvies recepta. Mes pradejom nuo pleksnes, labai minksta mesyte, radau tokia rekomendacija knygoje.
Aciu mamytes Bandysiu kazka daryt!
as tai miske prisirenku melyniu,is sodo obuoliu ir pirmyn melynes plius obuolys plius dar koks bananas arba tik obuolys o mazius tai taip valgo tokias tyreles,kad net nu
Papildyta:
pasitelk fantazija sode yra tiek daug gerybiu paimk obuoliuka,nulupk zieve ir uzpilk verdanciu vandeniu,kad butu obuoliukas minkstesnis.tada imesk truputi banano,gal dar kokiu melyniu ar serbentu ir sutrink smulkintuvu
Papildyta:
QUOTE(varle123 @ 2009 07 19, 17:16)
gal kas mokate ir galite pasidalinti receptu kaip pasigaminti vaisines tyreles?
gal kas turite recepta?
labai buciau dekinga
gal kas turite recepta?
labai buciau dekinga
pasitelk fantazija sode yra tiek daug gerybiu paimk obuoliuka,nulupk zieve ir uzpilk verdanciu vandeniu,kad butu obuoliukas minkstesnis.tada imesk truputi banano,gal dar kokiu melyniu ar serbentu ir sutrink smulkintuvu
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 07 30, 13:04)
as tai miske prisirenku melyniu,is sodo obuoliu ir pirmyn melynes plius obuolys plius dar koks bananas arba tik obuolys o mazius tai taip valgo tokias tyreles,kad net nu
Papildyta:
Papildyta:
kuo pasaldinat? siaip, rugstoki obuoliai vieni, o ka jau apie serbentus kalbet
Pasidalinsiu pusryciu receptuku,kuris mano maziukei laabai patinka:
0.5 pak. varskes
0.5 banano
truputis virinto pieno
cukraus ant saukstelio galo
Viska sutrinu blenderiu ir -skanaus. Pieno pilti tik tiek,kad galima butu lengviau sutrinti ir valgyti geriau