Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

QUOTE(lina-kameja @ 2009 03 28, 15:09)
IngridaHA, *B.A*, ritukasx pacios tai db neuzterset temos. ot labiausiai "patinka" kai didziausios fludintojos, spamintojos ir t.t. skundziasi kad kiti tersia tema. nera ka i tema atsakyti tai  ir nerasykit nieko arba kitu neuzsipulkit doh.gif skuskites kokiam skundu skyrelyje. va taip.

prasideda doh.gif doh.gif doh.gif
lotuliukas.gif

siaip norejau pasiklausti, nuo kada davet karves pieno mazgiams?
tik prasau nebrukt man info is knygu ar daktaru schmoll.gif noreciau is patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 28, 22:00)
tik prasau nebrukt man info is knygu ar daktaru  schmoll.gif noreciau is patirties  mirksiukas.gif

O jeigu patirtis atsiranda, remiantis mediku rekomendacijomis tai jau yra blogai?

Bent jau mes pradejom skiesta karves piena ragauti sia savaite, t.y. beveik sulaukus metuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 28 kovo 2009 - 21:25
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 28, 21:25)

Bent jau mes pradejom skiesta karves piena ragauti sia savaite, t.y. beveik sulaukus metuku  ax.gif

turit omeny is parduotuves ar ta tikra namini???
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 28, 23:19)
turit omeny is parduotuves ar ta tikra namini???

As bandziau is parduotuves. Tik vat neaisku man dabar pasidare, kuris geriau ar naminis (riebokas turetu buti), ar is parduotuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 28, 23:34)
As bandziau is parduotuves. Tik vat neaisku man dabar pasidare, kuris geriau ar naminis (riebokas turetu buti), ar is parduotuves  g.gif

Kiek žinau,jeigu naminis pienas būna,jį reikia pavirinti. O parduotuvinis jau būna pasteriuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 28, 20:00)
prasideda  doh.gif  doh.gif  doh.gif
lotuliukas.gif
tik prasau nebrukt man info is knygu ar daktaru  schmoll.gif noreciau is patirties  mirksiukas.gif

na as irgi tik nuomone isreiskiau lotuliukas.gif
bet tai nesvarbu
musu patirtis nekokia su karves pienu - gydytojos patartos nuo 5 men koses balinom doh.gif - tai pasireiske ne aiskiai matoma alergija, o netoliaravimu. vaika beveik 1,5 men prakankinom, patys prasikankinom, pas visus imanomus gydytojus apsilankem, kol supratom kas kame. ta pacia diena nutraukus galu gale po tiek nemigo naktu ramiai issimiegojom. taip kad gal neskubek. ne veltui jis rekomenduojamas tik nuo metu. beje dukra iki siol jo nemegsta ir negeria.
maze nors ir teko primaitint irgi nuo 5 men. - tai jau ta pati pediatre patare virti vandenyje ir jokiu budu ne piene.
Papildyta:
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 28, 19:06)
Bent jau as nieko PRIES neturejau, ir nesiskundziau, jus ne taip mane supratote. As tik pasakiau, kad visur nukrypstama, todel nera del ko cia pykti kitoms, o jeigu tai nepatinka, gali nesilankyti SM. Atidziau skaitykite.
Be to, as pilnai sutinku su jusu ir Mazass parasyta nuomone del primaitinimo  drinks_cheers.gif

sorry is inercijos prirasiau ir tave.

p.s. ka mamytes mano apie visokius zalumynus (kiaupienes, dilgeles ir t.t ) leliukiskuose receptuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina-kameja: 29 kovo 2009 - 12:08
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 29, 10:24)
Kiek žinau,jeigu naminis pienas būna,jį reikia pavirinti. O parduotuvinis jau būna pasteriuotas ax.gif

parduotuveja kaip az suprantu jis daromas is pieno milteliu,man jis nekada nebus tikras karves pienas.nors pati perku parduotuvei blush2.gif .seip siulyciau,jej turit kur nupirkit tikro karvies pieno,geriausiai butu is pazistamu,arba rekomendacija kokia kad turetu.nes as bijociau savo maziukuj nezinia is kur piena pirkt, blink.gif .Gyvenau priemestyje,tai aplink gal 5zmones karves turejo,tai tik 2 is 5 tikrai svara ir skoniu pasizimejo, thumbup.gif ,o kitos blink.gif .o bet koki pienuka pradedant duoti pavirt reiketu.mamau iki 8-9men.tikrai neduosiu pieno.vasara geriausia ,nes ir karvute tikra zole jau valgis,ir pienas saldesnis. thumbup.gif
su zolelem irgi reikia but atsargei,nors dilgele turi N vitaminu,jej leliukai nealergiski,manau galima,bet nuo6nem.taip saugiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 29 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(Rika @ 2004 06 03, 20:09)
Žanetukui:
Visada dedu į daržovių košę mėsytės, o taip pat ir aliejaus truputį arba kartais šaukštelį sviesto. Bet dažniau aliejaus. Aš taip pat girdėjau, kad alyvuogių gerai, bet aš pilu saulėgražų.
Tiesa vieną kartą per savaitę vietoje mėsos dedu virto kiaušinio trynį ir sviestuko.
Ačiū už patarimus biggrin.gif .

O nuo kada pradejai duoti kiausini?
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 03 29, 13:41)
parduotuveja kaip az suprantu jis daromas is pieno milteliu,man jis nekada nebus tikras karves pienas.nors pati perku parduotuvei blush2.gif

Nenoriu ginčytis,bet manau tikras tas pienas parduotuvėse blush2.gif Jeigu darytų iš miltelių,tuomet niekas nesupirkinėtų pieno iš ūkininkų mirksiukas.gif ir sudėtyje ant pokelių būtų parašyta,kad pieno milteliai,o dabar paprasčiausiai parašyta-pienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 29, 10:24)

gyd.sake man ir parduotuvini virint
Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 31, 10:25)
Nenoriu ginčytis,bet manau tikras tas pienas parduotuvėse blush2.gif Jeigu darytų iš miltelių,tuomet niekas nesupirkinėtų pieno iš ūkininkų mirksiukas.gif  ir sudėtyje ant pokelių būtų parašyta,kad pieno milteliai,o dabar paprasčiausiai parašyta-pienas biggrin.gif

sutinku...
normalus tas pienas,tik smarkiai praskiestas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lina-kameja @ 2009 03 29, 13:11)
taip kad gal neskubek. ne veltui jis rekomenduojamas tik nuo metu. beje dukra iki siol jo nemegsta ir negeria.

as kaip ir neskubu bigsmile.gif mano leliui jau bus 1,4m bigsmile.gif
bet tikro karves pieno jis vis dar neragavo...o parduotivini,tai nuo kokiu 11menesiu tiktai..vis misiniu koses balindavom bigsmile.gif
Atsakyti

as kaip ir neskubu bigsmile.gif mano leliui jau bus 1,4m bigsmile.gif
bet tikro karves pieno jis vis dar neragavo...o parduotivini,tai nuo kokiu 11menesiu tiktai..vis misiniu koses balindavom bigsmile.gif
[/quote]

na kaimiskas laaaaaaaaaaabai riebus. be to turi but uztikrinta kad karves gerai priziuretos (o ziema jos atsiprasant gerokai apsisudinusios buna doh.gif )
kaime turi nedideli pieno uki - tai reikalavimai labai griezti, o tie kas miestuose pardavineja - tai dazniausiai ju pieno nesuperka. reikalavimu neatitinka doh.gif
man tai skaniausias tas kur neatidarius ilgai isbuna nesugedes. perku 2,5% arba naturalu. mu ir marge atrodo taip vadinas. kazkada kazkoki kita nusipirkau - tai tiksliai kad is milteliu buvo padarytas nors ir ant pakelio kitaip buvo uzrasyta, ir skonis britkus jo buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 01, 09:09)

na kaimiskas laaaaaaaaaaabai riebus. be to turi but uztikrinta kad karves gerai priziuretos (o ziema jos atsiprasant gerokai apsisudinusios buna doh.gif )
kaime turi nedideli pieno uki - tai reikalavimai labai griezti, o tie kas miestuose pardavineja - tai dazniausiai ju pieno nesuperka. reikalavimu neatitinka doh.gif
man tai skaniausias tas kur neatidarius ilgai isbuna nesugedes. perku 2,5% arba naturalu.  mu ir marge atrodo taip vadinas. kazkada kazkoki kita nusipirkau - tai tiksliai kad is milteliu buvo padarytas nors ir ant pakelio kitaip buvo uzrasyta, ir skonis britkus jo buvo doh.gif

as pardej dazniausiai perku Namini arba Dvaro 3,5 riebumo...skanus ir ilgiau isstovi..
o del kaimisko pieno tai nzn...atveza pas mus i tugeli pienuka,surius,varske,grietine...karta pirkau,bet taip vaikui ir nedaviau,pati suvartojau...nes vis negalejau apsisprest duot ar neduot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti